Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ágnes! Nagyon izgulok érted, már túl vagy mindenen, remélem hamar lesznek hírek! Posta még nekem sem jött, de majd érkezik!

Hbzs! Az a fránya köhögés :( Gyógyulgass!!!
Átküldtem a képeket.

Minni! Nagyon szép ez a kislány, csak ámulok és bámulok a nagy szemein :)

Beus! Gratulálok a 31. héthez! Olyan furi, mert előttem van, mikor ott ültünk a váróban, emlékszem milyen sokan voltak, még annyi kérdés volt benned is, most meg már mindjárt jönnek a babáid :)

Szilva! Sikerült megszereznem B.A. menni fog dvd-jét, csak most nem tudom még kipróbálni, mert hajnalban megjött, de azért köszi, hogy összeírtad!
Találtam gyogyiteát a cukros ügyedre, lehet érdemes lenne kipróbálni:
Fekete áfonya tea (Szabó György - füvesember)

Szóval megjött, korábban mint számítottam, nem tudom hová siet, de megjött, elég rendesen vérzem, úgyhogy gondolom szerdán mehet is 3. napi vérvételre.

Babszi! Így kicsit jobban megelőztelek mint gondoltam, de 1 hét ide vagy oda egy terhességnél nem akkora különbség ;) :)

Mindenkit ölelek!
sonjus

Sziasztok!

Ágnes,
Nagyon drukkolok, majd ha magadhoz tértél gyere mesélni.

Sonjus,
Szerintem azért mondták, hogy rendesen jöjjön meg, mert pl. én is néha pár napig barnáztam, mielőtt rendesen megjött, mint Babszinak is.
Küldenél nekem is gyöngyös képet?

Babszi,
Szerintem ne menj vissza dolgozni ha sikerült a lombik. Ennyi év után nem érdemes kockáztatni, és a stressz tényleg sokat árthat, főleg napi több órában. Amit Ágnes ír, az szerintem csak részben igaz, hogy ha egy gyerek akar, akkor megmarad, mert sajnos mi is sokat árthatunk neki…

Hbzs,
Nagy lépés ez az örökbefogadás, de szerintem szuper döntés. Sok sikert kívánok hozzá!
i.kata

Panini!
Gratulálok a csöppkéhez! :D Vonalzót mikor csinálsz? :wink:

Sonjus!
Köszi! :D
Hajrá szerdai 3. napi vérvétel és stimu-kezdés!!! :wink: Nagyon drukkolok!!! :D

Kata!
Köszi szépen! :D

Kép
hbzs

Kata!
Igen, valószínű, hogy erre gondolt Sipos doki is, hogy ha csak maszatolok, akkor ne menjek, de most már rendesen megjött, úgyhogy szerdán vérvétel.

Nem tudom a freemail-re átküldeni a képeket, mert talán túl nagy a fájl, Beusnak sem ment át :(
Megpróbálok majd egy netes oldalt csinálni és oda feltenni.
sonjus

Sziasztok!

Hbzs! Hiszem, hogy sikered lesz bébi ügyben! Ha jól értem, akkor lehet kettő , ha tesók.
Sonjus, de jó, hogy kezdesz!!!!!Hotmailre át tudod a képeket küldeni?
Tündér, tök jó a 6 kiló(nálam ez csak 2).
Kata, Babszi én a fizikai megerőltetésre írtam, amit írtam. A stressz tuti sokat árt.

Lányok, nekem semmi jó hírem nincs! Összesen két petesejt, mikor megmutatta a cetlit a Tanár Úr úgy éreztem magam, mintha végigöntöttek volna egy vödör sz@rral.
Ráadásul a biológus szerint kicsit éretlenek. Ezért, meg mivel nagyon-nagyon jó lett a Párom mintája(pedig kicsit izgultam, mert vittük és belecsúsztunk a másfél órába) ezért konvencionális megtermékenyítés lesz.
Tanár Úr azt mondta, hogy örüljek neki, Sipos Doki is próbált vigasztalni, lökött egy édes poént, mikor mondtam, hogy nagyon elkenődtem, hogy csak kettő, azt mondta, miért maga hányból lett?(mondjuk én amilyen idióta vagyok, lehet, hogy ötből).

Minden esetre, ha lesz egyáltalán beülti az vszínű szerdán lesz, mivel ami lesz visszateszik, így nincs mit figyelgetni melyik a jobb, és azt mondta a Tanár úr, hogy ilyen esetben mielőbb ültetik vissza.

Nem baj, ha nem sikerül is maradok Veletek drukkolni, meg pótnagyinak!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a sok drukkot!!!!!!!!!!

Á.
ágnes13

Ágnes,
amíg nincs rá okod, légyszi ne kenődj el!
Te azért óriási előnnyel indulsz, mivel a szervezeted nagyon jól tudja mit kell csinálnia a visszaültetett bébikkel :wink: Gondolj erre, ha már csak 1 is lesz, ő tudni fogja a dolgát!
Nagyon drukkolok!!!
i.kata

Aranyos, Tündér Kata!

Elképesztő aranyos Vagy, hogy vigasztalsz, de sajnos itt már olyan kicsi az esély, hogy az a csoda kategóriába tartozna.
Sipos Doki mondta, hogy bízak és felejtsem el a matematikát. Férjem azt mondja, hogy o.k., hogy ne éljem magam bele, de próbáljak pozitív lenni, biztos nem biztatnának ha 0 esély lenne.
Én valamiért azt gondolom, nem is lesz beülti.

üdv.

Á.
ágnes13

Ágnes,
sajnos benne van a pakliban, hogy nem lesz beülti, de ha 6-ot szívtak volna le, akkor is benne lenne. Tényleg ne stresszelj, próbálj meg optimista lenni és arra gondolni, hogy igenis lesz beülti. Ja és mivel Te vagy itt a pótanyánk (ha már pótnagyija vagy a pocaklakóknak :lol: ) ezért tessék példát mutatni! :wink:
i.kata

Ágnes Drága , szerintem is próbálj meg pozitív maradni, nem olyan vagy te, aki csak így feladja. Tessék nekem ++++ példát mutatni:)
Nagyon nagyon szurkolok!!!!!Még bármi lehet.

Sonjus, hát előttem is ott van amikor ott ültünk:)és tényleg, annyira nem tudtam semmit... olyan tudatlan voltam... de tök jó volt veled talizni, és hopp hogy elrepült az idő:D .Nagyon nagyon szurkolok neked!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus, Kata!

ÉRTETTEM! Holnap úton leszek, mint a bőrönd, útközben hívom az intézetet, de amint hazajövök írok Nektek.
Egyébként az lehet a baj, hogy először úgy indultam neki, hogy minimális az esély. Utána, hogy annyit dícsérték az induló hormon tükröt bíztam benne, hogy sok petike lesz. No, ez nem jött be, viszont úgy a stimu végére annyira mondogatták, hogy ez nem olyan rossz, mint gondolom, hogy kezdtem egy halvány esélyt adni, hogy 6-mondjuk 4-et leszívnak, és abból talán hátha egy.......amennyire úgy éreztem, hogy nem stresszelek, annyira "beomlottam" ma.
De ígérem nem nyavalygok többet......biztos ki is nevettek, hogy ennyi gyerekkel a hátam mögött itt nyafogok....

Üdv. és pusz

Á.
ágnes13

Ágnes!
Nem nevet ki senki!!! Ne butáskodj! A gyerek az gyerek, akárhány is van már belőle :)
Én csak az tudom neked mondani, amit korábban is, hogy itt nincs semmi, ami törvényszerű lenne, nekem hiába volt "sok" mégsem lett belőle semmi! Neked lehet sikeres ez a 2! Hallottam már olyat, hogy egyből egy lett és már boldogítja az anyukáját :)

Küldtem privit a képekkel kapcsolatban.
sonjus

Köszönöm Sonjus, és Mindőtöknek a biztatást.Annyit a Biológus Hölgy is mondott, hogy volt már mikor egyből egy sikerült.....
Férjem az előbb jött be és mondta, hogy azon gondolkodott, hogy a 14 hetes vetélésem után, mikor begyulladtam és újra kellett kaparni azt mondták, hogy soha többé nem lesz gyerekem, mert ekkora gyulladástól a petevezetők elzáródnak. Nos, meg se jött utána és terhes lettem.....hát ennek se volt túl nagy valószínűsége. És annak se mikor a pici lánykám fogant, 8. napon voltam, mikor kiszakadt a gumink....hát most majd látjuk itt a csoda vagy a matematika az erősebb.

Üdv.

Á.
ágnes13

Sonjus, nem kaptam privit.
ágnes13

Ágnes!
Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok!!! :D És légy szíves te se kenődj el, jó? :wink: Volt már itt olyan közöttünk, akinek ugyanúgy 2 petikét szívtak le, mint neked, s már itt a szép kislánya! :wink:
És olyanról is tudok, amikor valakinek másnap v. harmadnap nem kevesebb, hanem több petesejtje lett! :wink:
Csodák pedig igenis vannak! :D
Öf. ügyben: igen, kettő gyermeket (vagy akár többet is, ha azt jelölted be, s alkalmasnak is találtak rá) akkor lehet egyidőben elhozni, ha ők testvérek. De annak persze semmi akadálya, hogy miután már megkapott valaki egy gyermeket, visszamenjen egy másik gyermekért is. De ehhez újból végig kell csinálni a procedúrát, s "beállni a sorba". S ebben az esetben nem is ugyanolyan elbírálás alá esik az ember, mint azok, akiknek nincs még gyermekük...

Kép
hbzs

Ágnes,
ha csak egy marad a beültire, még abból is lehet 2 is akár :lol: Az utolsó beülti mesélte egy csajszi, hogy az ismerősének hármat ültettek vissza (szerintem nem nálunk) és mindhárom megtapadt. Viszont a dokik azt javasolták, hogy egyiket vegyék el, hogy nagyobb legyen a biztonság a másik két csöppségnek. Igen ám, de az egyikük kettévált ikrekké, így végül csak maradtak hárman :lol:
i.kata

Hbzs! Úgy látom öf. ügyben is van egy-két idióta szabály....de Ti hátha kaptok tesókat és akkor a vér szerinti megszületett babáitokkal együtt legalább 4 gyermeketek lesz...

Lányok nagyon sokat jelentenek a szavaitok. Párom is az előbb jött be megint egy puszit adni.
ismerem magam le fogok én hamar nyugodni, mert egyébként mindig igyekszem elfogadni mindent úgy, ahogy van....

Á.
ágnes13

Kata!

Nekem minden variációban megfelelne baba vagy babák.....bár az egy petéjű iker az a variáns ami legkevésbé vonz...

Hbzs!Az , hogy lehet, hogy másnapra több lett valakinek?

Üdv.

Á.
ágnes13

sziasztok,

ági, annyian drukkolunk értetek most is, hogy nem szabad elkenődnöd!
hoztam egy kis jókedvre derítő csomagocskát Neked (is) (és előre sorry, ha valakinek van rendőr ismerőse... :oops: :oops: :oops: :oops: )

[quote]V írta:olt kolléga nálunk:
Horvát állampolgárt megállítja, biztonsági öv nincs. Mondja neki:
- Kantár Hungária kötelező! 2000 a bírság
(szállóige lett belőle)

Hasonló történet némettel:
Kolléga:
- Ungarische gurtni muszáj! (becsatolja a fickó a biztonsági övét)
- Ungarische lampe muszáj! (felkapcsolja a világítást)
- Ungarische 5000 forint bezahlen muszáj!

Kolléganőm meséli, nyári gyakorlaton történt: kiküldték őket csendháborításhoz, németek voltak az "elkövetők". Kolléga intézkedése:
- Volume minimum, nicht lalala!

A járőrök (ebben az időben lepkehálóval kellett fogni az olyan rendőrt aki valamilyen nyelven beszélt) lokalizálják a szabálysértést, amely záróvonallal ellátott úttesten való megfordulás volt. Az elkövető nyomába erednek, leállítjákj. Megdöbbenve és jó pár perc morfondír után észlelték, hogy a gépkocsi jobb első ülésén ülő egyén egyben a pilóta is, aki egyedül utazott a gépkocsiban, mely egy GB felségjelzéssel ellátott autó volt. Az ellenőrzés alá vont a papírjait átadta felszólítás nélkül, majd az egyik járőr megpróbálta elmagyarázni neki a szabálysértés tényét:
- Ezen az útszakaszon nem lehet megfordulni kérem!
Semmi válasz.
- Ezen az úton, megfordulni tilos miszter!
(ezt már kicsit akcentussal mondta a kolléga )
Még mindig semmi válasz, de valószínû, hogy a miszter megszólítás tetszett az angolnak, mert kicsit feloldódott és mosolyogni kezdett.
- No fordulni az úton itt! - hangzott a rendőr szájából most már nagyon vérmesen, mire az
angol még a rendőröknél is értetlenebbül kezdett pislogni. Erre az addig háttérben biztosító kolléga nagy harsogva odalökte:
- No kunkor, bazmeg!

jók legyetek :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva, jót nevettem......te is Tündér Vagy(nevedhez illően), hogy drukkolsz!!!!
ágnes13

Ágnes,
nem lehet akkora a pánikod, ha még válogatsz is :lol: (ikrekre gondolok)
Amúgy hogy vagy? Nem fáj a pocid? Engem 2 leszívás nagyon megviselt, az egyiknél viszont az első 2 nap semmi bajom nem volt, utána viszont úgy felfújódtam, hogy már sírni tudtam volna a fájdalomtól. :roll:
i.kata

Kata! Nem komolyan válogatok ám....mindegy lenne, csak ordítson jó hangosan....
azért tartok kicsit az egypetéjű ikerterhességtől, mert egyszer már nem jártam jól vele és a legnehezebb dió pedagógiai és eü. szempontból egyaránt.
Én fizikailag tök jól vagyok. Ilyen még nem is volt, hogy vénás altatás után se hányinger se szédülés nem volt.Hazafelé beszaladtunk a városba, na ott aztán megártott a kocsikázás, azóta kavar a gyomrom, de semmi gond úgy is dugig vagyok számítógépes melóval, azt csinálom fekve, közben ti lelkesítetek.Hasfájás abszolút nincs.

Pusz

Á.
ágnes13

Ágnes,
na az tök jó, hogy legalább nem fáj a hasad. Én tényleg megszenvedtem mindegyiknél :roll: Azért majd pihizzél is, ne csak dolgozz :wink:
i.kata

Kata! Engem hál'Istennek az egész nem igazán viselt meg, se a stimu, sem a többi.Szerencsés vagyok.
Hátha legközelebb te se leszel úgy vele.....tényleg lassan belevágsz? És műtéttel kezdesz?
Ráérősen dolgozok ma, közben mindig jönnek be a gyerekek dumcsizni. Párom, most elvitte az egyik gyereket kézilabdázni a másikat vizilabdázni, de előtte mondta, hogy ne vészmadárkodjak, és, hogy milyen kedvesek Vagytok.
A házimunkát meg orvul megcsinálta a nagylányom,mire megjöttünk.

Üdv.

Á.
ágnes13

Ágnes,
a stimu engem sem viselt meg igazán.
Most várom, hogy megjöjjön az első pirim, aztán ha elmúlt mehetek műtétre. Szerintem januárban folytatjuk, remélem sikerrel. Ha sikerülne akkor szerintem könnyebb lenne majd elvieselni az elmaradt szülés dátumát és sógornőm szülését is.
i.kata

Kata! Én azt gondolom, ha valaki már volt terhes az talán nagyobb eséllyel lesz sikeres.
ágnes13

Ágnes,
pont ettől tartok, hogy mi van ha megint csak többedszerre sikerül. A tavalyi babó után a 3. beültetésünk sikerült.
i.kata

Igen, de most már két terhesség után vagy.....egyre jobban "bejáródik" a szervezeted!!!!!!!!És meglátod, ezúttal semmi baj nem lesz-a 3. próbálkozások mindig sikerülnek!!!!
ágnes13

Kata, nem szabad rágnod magad ezen, mert semmi nincs kőbe vésve! Lehet, hogy legközelebb minden baj nélkül válik teljessé az életetek! Nagyon drukkolok nektek! És reméltem, hogy ezzel a hírrel térsz vissza - rengeteget gondolkodtam rajtatok, meg azon, ami történt. De nem akarom ragozni.

Ma saját pénztárcára elmentem 21. napi progeszteront nézetni, és elég jó hírt kaptam: PROGESTERON 19.25 ng/ML Vagy legalábbis azt hiszem, hogy ez jónak számít :) Úgy tudom azt is jelenti, hogy volt peteérés a hónapban... Kíváncsi leszek az antagonista eljárásra mit hoznak ki a petefészkekből. :)

Sonjus, hát te lány, engem cserben hagytál? :) Loholhatok majd utánad? :) Azt hittem 1 nap van köztünk... Persze nem baj, törd csak nekem az utat, és mindenről számolj be, ami csak történik, mert borzasztóan érdekel!!!

Holnap bemutató órát tartok az elsőseimmel - jönnek a régi óvó nénik, az igazgató is, na meg 1-2 kolléganő. Be vagyok tojva rendesen, hogy mit hoz ki majd ez a gyerekekből, és persze belőlem. Emiatt téblábolunk csak egy helyben - már a számokat kellene írnunk, és a héten erre is készültem. Borít ez mindent. Na, de utána jön a szünet, és végre indul a lombik is, HAJRÁÁÁÁ

Hbzs, lehet, hogy együtt megyünk majd tanfolyamra, mert nekünk januári az időpontunk. Tudod, öf. Kép
babszi

Ágnes!
Milyen rendes családod van :)

Kata!
Neked továbbra is sok-sok kitartást és drukkot küldök, hogy minden simán menjen a maga útján és siker koronázza a kitartásotokat!
sonjus

Babszi!
A progi értékekhez én nem értek, de nagyon drukkolok a bemutató órához :)
Bocsi, hogy így előreszaladtam :) Így legalább jut minden hétre valaki. Először Ágnes, aztán én, aztán te, aztán a többiek!
sonjus

Babszi a progi érték 10 fölött már elfogadható, elvileg jelez peteérést.Biztos klassz lesz a bemutató óra!!!!!!
Nagy élmény lehet az ilyesmi!
Sonjus! Írtam privit. A családom? hát azt hiszem sikerült bevezetnünk azt a morált, hogy mindenki csinálja a munkákból amit lehet(kivéve a rend a gyerekszobákban).

Gyerekek tudjátok mit írtam, ha nekem nem sikerül, azért fog mindenki másnak.....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ágnes13

Ágnes!
Ilyen kicsi korban is osztódhatnak! :wink:
Bízom benne, hogy a nagylányod "orv tetteire" még hosszú hónapokon át nagy szükséged lesz! :wink: :lol:

Kata!
Annyira örülök, hogy ismét egyre többet jössz közénk! :)
Nagyjából együtt fogunk műtétre menni, s utána lombikozni is! S mindketten jó hatással leszünk a másikra, jó? :wink: :lol:

Babszi!
Drukkolok nagyon a holnapi bemutató órádhoz! Biztos nagyon ügyes leszel, a kis elsőseid pedig csuda aranyosak és okosak! :wink:
Szuper lenne, ha együtt mennénk majd öf. tanfolyamra! :D Bár te addigra már kismami leszel! :wink: Nektek már megvan a konkrét időpont? Én csak annyit tudok, hogy decemberre már nem fértünk be, s januárban két tanfolyamot is tartanak majd - de szerintem akkor még nem voltak meg az időpontok.

Sonjus!
Köszi a levelet! Csudaszép ékszereket készítesz! :D

Kép
hbzs

Ágnes!
Nagyon várlak holnap a hírekkel és hát persze,hogy lesz beülti szerdán!
Drukk,drukk,drukk.....!
Tegnap nagyon jól jött volna nekem is egy orv házimunka elvégző... :lol: :lol: ,jól elvoltam havazva.És valóban remélem lesz az elkövetkezendőkben egy jó pár hónap mikor kényeztetniük kell majd! :wink:

phpBB: Kép
belluska

De aranyosak Vagytok.......

Hbzs, Kata Ti együtt lesztek kismamik, Sonjus Babszi Ti is majdnem együtt-illetve mind négyen együtt lesztek Kismamik!!!!!

Beus, hogy döntöttél, befekszel majd?

Na, most próbálok lefeküdni, bár sztem úgy kialudtam magam reggel, meg úgy izgulok, hogy nem hiszem, hogy aludni tudok. Majd keresek valami idióta politikát a tv-ben-azon tuti bealszom.

Üdv.

Á.
ágnes13

Ágnes!
Én is nagyon szurkolok a csöppségeknek, és bízom benne, hogy holnap jó híreket kapsz!!! :lol:

Sonjus!
Tényleg gyönyörűek az ékszereid, már ki is néztem belőle egy párat... :wink:
Ja, és köszönöm a Nati bókot, tényleg cukik a szemei, és egyre kékebbnek tűnnek, lekopogom (kopp-kopp-kopp) :lol:

Belluska!
PUSZI!!! :) :) :)

Tündérlétra!
Nagyon tetszett a kis szösszenet, amit küldtél a rendőrökről, jót kuncogtam rajta. :D
Magam is az lennék, bár nem ebben a posztban... :wink:

Szép estét mindenkinek! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Ágnes nagyon szurkolok neked!!! Majd írj ám, hogy hogy alakulnak a kicsikéid:) igen döntöttem...jövőhéten csütörtökön befekszek, mert tudom, hogy akkor semmi baj nem lehet a babáimmal, és a lehető legjobb kezekbe leszek:)Na meg ott valóba fogok tudni pihenni:D
De hát úgyis fogok rólatok tudni, mert majd többször felhívom Belluskát, és kíváncsiskodok rólatok is:)

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok!

Nem kellett ma mennem, úgy alakult.Most van fülemen a telefon, várom, hogy adják a Tanár Urat..........élő közvetítésben tudósítalak Titeket....na mit szóltok.......na, nem fekete, nem fehér, inkább szürke-egy termékenyült meg a kettőből....azt nektek nem kell elmondani, hogy ez holnapra fejlődhet is és le is állhat. Holnap kicsit korábban kell csörögnöm.

Üdv.

Á.
ágnes13

Ágnes!
A szürke is szép szín!
Bízom benne és drukkolok, hogy szépen osztódjon!
Megjött a posta :) Köszönöm szépen még 1x, így utólag is.
sonjus

Ágnes,
nagyon örülök Egyeskének:-)

Hbzs,
ok, mi leszünk a kis csoport a csajok után :wink:
i.kata

sziasztok,

sonjus, köszi a tea javaslatot, én is kutakodtam, inkább a szent róbert gyógyfű lenne jó :)

babszi, én lemaradtam, hogy Ti is örökbefogadtok... mikor kezdtétek? és hol tartotok?
ez egy nagyon jó hormontábla, érdemes átnézni: [url]babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf[/url]
hogy sikerült a bemutató óra?

minnie, bakker, tényleg... ezt elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: azért remélem, nem vetted sértésnek (ahogy a reakciódat olvastam, nem :lol: :lol: :lol: )
Natinak boldog hófordulót :)

Kép

beus, remélem, gyorsan eltelnek majd a kórházas napjaid (azért majd értesítesz minket, ha elindulnak a bébik, ugye?)

ági, akkor nincs túl nagy esélyed ikrekre :) minden drukkot az egykére összpontosítunk :) ++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tündérlétra 2010.10.26 09:03-kor.

Kép
Kép
tündérlétra

Ágnes!
Nagyon drukkolok, hogy ez az egyke szépen fejlődjön!!! 8)

Beus!
Örülök, hogy befekszel, mert úgy érzem a szavaidból, hogy szívesen teszed a kicsikéid érdekében! :D - Persze azt nagyon sajnálom, hogy így nem leszel velünk, de a picik mindennél fontosabbak; Belluska meg majd úgyis tudósít minket, hogy hogy vagytok! :D

Ancsa, Lojcika, Szilvi kismamik!
Ti hogy vagytok?

Rili!
Nagyon régen jártál erre! :( Hogy vagy?

Kép
hbzs

nem sikerült linkelnek a hormontáblát, így inkább feltöltöm. babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

Kép
Kép
tündérlétra

Beus!

Gondolni fogok rád sokat míg bent leszel a babókkal,de én bevallom úgy gondolom jól döntöttél!Lesz kikkel csacsogni bent és úgy elfog repülni az idő és már a karodban is tarthatod a kicsiket!És ott a legjobb kezekben vagy!Ahogy ismerlek otthon nem pihensz annyit mint kellene! :wink: Puszillak és majd hívlak én is!Vigyázzatok magatokra!

Ágnes!
+++++++++++++++++

belluska

[quote="hbzs"]
írta:
hbzsAncsa, Lojcika, Szilvi kismamik!
Ti hogy vagytok?

lojcika lehet, már babázik :)

Kép
Kép
tündérlétra

Csajok köszi ++++++++++++++++++++++++-okat és drukkokat. Azt hiszem ráfér a kis Egyeskémre(ez jó).
Férjem itt ült mellettem, mikor telefonáltam, és hullára röhögte magát, hogy "élőben" tudósítottalak Titeket.Majd holnap is így adom elő fél kilenckor.
Képzeljétek, utána egyszer csak látom, hogy Férjem elhúz kocsival, megjött 10 perc múlva, és nézek bután, hogy letesz elém pár db 20 ezrest. Mondom, Te minek vettél ki pénzt, valamit elfelejtettem? Azt mondja, a beültetésre. Mert Ő tudja, hogy lesz.Állítólag ezt súgják apai ösztönei.

Sonjus , nagyon-nagyon szívesen, majd kiváncsi leszek, Te is úgy érzed-e majd, hogy okos dolgok vannak benne. A szürke színt viszont utálom....
Egyébként azt mondta a Tanár Úr, hogy élete legidősebb asszonya vagyok, akiből egyáltalán sikerült petesejtet nyerni.
Hú, lányok, én annyira nagyon iszonyúan izgulok, hogy teljesen használhatatlan vagyok. Azt hiszem abba is hagyom a céges munkát, és inkább házimunkázok, mert sz@rt nem ér, amit elméletben művelek most......

Üdv.

Á.
ágnes13

Ja Beus, én értem a lányok és a Te szempontjaidat is, emellett még mindig az a véleményem többet árt, mint használ.....
De ha Te így vagy nyugodtabb....

Majd lessük a híreket...
ágnes13

[quote="tündérlétra"] írta:tündérlétra
[quote="hbzs"]
írta:
hbzsAncsa, Lojcika, Szilvi kismamik!
Ti hogy vagytok?

lojcika lehet, már babázik :)
Igen, én is erre gondoltam! :D

Ágnes!
Jó fej a férjed! Bízzál benne! :D
Akkor holnap mégsem lesz még beülti? Vagy majd a fél kilences telcsitől függ, hogy mi(kor) lesz? :wink: (Csak azért kérdezem, mert én írtam neked, hogy a hétfői punkciók utáni beülti csütörtökön szokott lenni (illetve az 5 naposak szombaton), te pedig azt írtad, hogy neked szerdán lesz. :wink: )

Kép
hbzs

Ágnes,
ez jó, tetszik amit férjed csinált:-)

Hbzs,
szerintem az tuti, hogy Ágnesnak holnap lesz beültije, mert kevés petesejtnél hamarabb visszaültetik, nem várják meg a 3 napot. A telefonban szerintem azt közlik majd, hogy induljon vagy se. Remélem indulnia kell majd!
i.kata

Hbzs, Kata pontosan így van. Azért írtam tegnap a szerdát, mert Tanár Úr tegnap mikor bejött mindnyájunkhoz, elmondta, hogy akinek kevés van azt mihamarabb visszateszik, mert mégis ott van legjobb dolguk(mint az anyjuk hasában hi-hi-hi).
Tehát reggel fél 9 telefon és ha megvan Egyeske akkor indulás.
A Férjem, az halálra vigyorogja Magát rajtam, mert teljesen beszámíthatatlan vagyok. Most hülyébb vagyok, mint tegnap, mert tegnap szinte tutira vettem, hogy már ma lefújják a beültit. De most, hogy egy halvány reményke megcsillant.....
Ti is ilyen idétlenek Voltatok, vagy ez a vénasszonyok jellemzője?
Minden esetre eldöntöttük, ha véletlen ez az egy megszületik és lány lesz Viktóriának fogjuk hívni(mint győzelem).
Aminek viszont örültem tegnap, hogy rajtam kívül mindenkinek szép számmal lettek petikéi, és azért ahol egy vagy egyse baba van, azoknak fontosabb.
Egyébként szomorú vagyok két okból is, az egyik, hogy most írt egy ismerős, aki 44 éves, hogy nem sikerült petesejtet nyerni Tőle, ami pedig nagyon idegesít, hogy a Lányomnak egyre többet keményedik a hasa és még csak 22 hetes. Délután megy Dokihoz, hátha megnyugszunk....

Üdv.

Á.
ágnes13

Nahát, Kata, akkor te már hallottál ilyenről! Én még csak most először, Ágnestől! :oops:
Én is nagyon remélem, hogy behívót kap majd holnap! Hú, Ágnes, nagyon drukkolok!!! :D

Kép
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?