Sziasztok!
Ana, sütögetsz, nem csalódtam
. Amikor mandulagyulladásom volt, pont akkor raktad fel a tortáról a képet... tudod milyen fájdalmas volt, mikor nyeltem egyet?!
:):)
Csillag, én is szoktam ordibálni férjemmel, bár ritkán, kifejezetten jobban érzem magam utána
Másik nő? Az ember általában megérzi, ha van.
Kinga, hát csak megtetted
Szerintem bepakolhatsz, megnyugtató. A sotéra pl. két packot volt érdemes vinni, az egyik a napi tengés-lengéshez (mellszívó, sok pizsi, sok betét, bugyik, köntös), míg a másikba a szüléshez: hálóing(ek), tisztálkodószer, törölköző, néhány betét. Pl. mikor nekem csaszim volt, csak az utóbbit vihettem magammal, azonban én egy táskába csomagoltam, úgyhogy szívás volt, ha nincs a férjem, akkor nem lett volna semmim, mert a nővérek nem válogattak, a táskám meg az aktuális szombámban volt, nem engedték behozni a "figyelő-szobába".
Ez a 35. héten du. 5-kori mozgásmérés egy vicc. Szerintem nyugodtan számolj, asszem 20 (?) mozgás per nap (különálló sorozat
). Én nem számoltam, azt néztem, hogy magához képest mindig meglegyen érzésem szerint a szokásos mennyiség. Amikor nem volt, akkor rohantam klinikára. Az megnyugtatott. Egyszer fordult elő Enivel, szerintem akkor kerülhetett a nyakára a köldökzsinór, és ezért volt olyan óvatos, hogy ne mozogjon, míg fel nem méri a lehetőségeit
:):) De ezt csak utólag gondolom, mert szülésnél derült ki, hogy rá van tekeredve.
Letti, pont most, ez olyan borzasztó helyzet! Légy erős, nehogy az érzelmi megrázkódtatás hatására meginduljon a szülésed 35. hétnél korábban! Nálunk nincs orvosi marihuána? Amcsiban teljesen bevált rákos betegek fájdalomcsillapítására.
Szerintem anyukád is (én is) úgy véli, hogy a gyógyszerek, amiket most kapna, már nem a gyógyulásról szólnak, hanem az élete meghosszabbításáról. Mérlegre tette, hogy még több szenvedés megéri-e, hisz egy ilyen betegségnél nem tudod, hogy napokat nyersz-e csak vele, avagy hónapokat, amik továbbra is őrülten fájdalmasan fognak telni, és tovább pusztítja a fájdalom az amúgy is legyengült szerveztet.
Amíg lehet, amíg elfogadja, látogasd, vigyél neki bekeretezett ultrahangképet a kisunokájáról, biztos nagyon fog örülni, lehet bele kapaszkodni. Mondanám, hogy menjetek el egy hétvégére valahova, de valószínűleg a kemó miatt - legyengített immunrendszer miatt - ez a fertőzések miatt nem jó ötlet.
Mi tegnap (vasárnap) gyöngyöztünk gyerekekkel, azaz ilyen tüskés párnára raktuk a gyöngyöket, amit átvasalva lehúzhatsz és kapsz egy szilárd "valamit"
Enikő szétszórt vagy ötszázat a szobában - neki ez volt a játék -, ami kevésbé volt vicces, Ricsivel meg rendületlenül raktuk, 2órás elfoglaltság, sokat röhögtünk.
Ma megy a Ricskó először oviba a torokgyuszi után, már várja a kis barátaival játszást... gyereknek gyerek a barátja
Igyekeztem azért pótolni, de már az anyával játszás nem ugyanaz, mint a kis kollégákkal.