Kati
Egyértelműen a mosogatás a legutálatosabb. Ráadásul sarok mosogatónk van, szóval a hasam, félig felpakolva a pultra, mert már alig férek el tőle.
Meg azt utálom, hogy naponta-kétnaponta portalaníthatok, mert annyira száll a por, és a sarkokban, élekben megmarad, na meg az ágy alatt, oda megint nehézkes a bemászás nagy pocival. De múltkor vettem egy jó teleszkópos porcucát, úgyhogy azzal nagyon frankon megy a takarítás. Pókháló is termelődik rendesen, hiába takarítok hetente többször.
Csillagvirág
De izgi! Az nem véres inkább, bár én sem tudom, mert nem láttam, a doki azt mondta a szülőszobai vizsgálatkor távozott, amikor már két és fél újjnyira tág voltam.
X-Factor
Vastag Csaba és Wolf Kati a kedvenc. De nagyon szép a hangja a két csajnak a Vecának, meg a Dorkának, bár most sokan alul teljesítettek.
Egyébként Fanny helyett inkább Muri Enikőt kellett volna választania a Gesztinek, de hát mindegy végül is ők döntöttek.
Bogárka
ÁÁÁ nem tudok én ám annyira sütni. De vannak kedvelt receptjeim. Ezt a tortát a párom szülinapjára készítettem szombaton, csak úgy saját ötletből, mivel tudom, hogy étcsoki mániás, és Regi is szereti a csokis dolgokat, extra csokis tortában gondolkodtam. Fejben vannak már az alap piskóta receptek, kb átszámoltam a tortamintámra, és jól is jött ki pont. Csináltam egy csokis-vajas-pudingos krémet, meg a tetejére 200 g-os szerencsi étbevonót és egy tábla boci étcsokit olvasztottam. Nagyon jól nézett ki, mikor megdermedt a tetején a csoki, mintha egy hatalmas tábla csoki lett volna rajta. Nagy sikere volt. Bár gyertyát csak 5-t találtam, de a maradék 30-at hozzá gondoltuk. Én is kerek leszek nemsoká....magamnak is sütök majd tortát, valami gyümölcsös-csokisat.
Mia
Drukkolok! Remélem az enyém baba is ma jól megmutizza magát, mert nem tudom elhinni, hogy fiú
Kati
Tudom, hogy idegesítő a keményedés. Nekem is éjjel sokszor kőkemény a hasam, arra ébredek, legtöbbször az is befolyásolja, hogy ha nem üres a hólyagod, szóval inkább menj ki többször WC-re, aztán egy kicsit jobb lesz. Meg amikor fekszel a baba nekifeszül egyik oldaladnak, sokszor azt látom, hogy felülők, és az egyik odal ki van nyomódva, és kemény. Szóval biztos alkati dolog, kinek hogy alkalmazkodik a méhe ehhez a terheléshez, stb.
Én még a 3x2 magnerot mellett is sokat keményedek, de talán mintha rövidebb lenne, egy-egy görcs, szóval biztos használ. És emelett a 24. héten még zárt volt a méhszáj, szóval biztos nem lesz semmi baj. Pedig én már a 13. héttől keményedek. És most már elég sokat, meg erősen.