Hú lányok! Alig bírom követni a sok hozzászólást, annyian lettünk!
Kriszta!
Üdv közöttünk, és is SztImrés vagyok, amint láthatod már visszatérő vendég
És ami még összekapcsol minket: ha a Manód pontos lesz a szülinapomon születik!
Védőnőhöz én is úgy tudom, hogy a doki küld, legalábbis nálunk akkor így volt. Amolyan beutalófélét ad a védőnénihez (erről jut eszembe egy másik topicban írta valaki, hogy "támadónéni" - hát igen sajna sok a rossz tapasztalat, bár nekem egy szavam se lehet)
Vitamin témához csak annyit, hogy én 30. hétig szedtem Petrával az Elevitet (a 20.-tól már csak minden második nap), és nem lett óriásbabó, sőt!
Fentebb még valaki kérdezte a kismamatornát. Én úgy tudom, hogy a 12. héttől ajánlják, én 17-től jártam, és ha van időtök sztem érdemes, mert olyan feladatok vannak (legalábbis nálunk így volt), amik keringésjavítóak meg átmozgatják az egész testet, valamint mi a szüléshez szükséges légzéseket is gyakoroltuk és az nagyon jó volt!
Kérdezte valaki, hogy mikor írassa ki magát. Sztem ez attól is függ, hogy hogy érzed magad a munkahelyeden, mennyit utazol stb. Én most ugye itthon vagyok, de két éve dec. 15-től kiírattam magam (a hetek nagyjából megegyeztek a mostani állapottal, tehát olyan 12 hetesen), és nagyon-nagyon örültem neki, hogy így döntöttem! Szerintem az volt életem legnyugisabb, legharmonikusabb, legkiegyensúlyozottabb szakasza, amit itthon töltöttem pocakosan.
Persze most is itthon vagyok/leszek, csak most itt van Szélvészkisasszony, aki eléggé le tudja meríteni az elemeimet
Manóka!
Hát nálatok se lesz nagy a korkülönbség! Az én lányom 16 hónapos és néha még mindig olyan kisbabának látom, és olyan nehéz elképzelni, hogy nemsokára lesz egy másik kisbaba, akinek ő lesz a nagytesója. Te hogy vagy ezzel?
Móni!
Nagyon jó a táblázat, minden elismerésem!
Jó éjt Nektek!
Bogárka (6+6)