Először is: Vikoo!!! Nektek is hatalmas gratula Boldi babához! Kívánok sok tejcit és jó egészséget! Most már megkönnyebbülhetsz, hisz az álombabád megérkezett! Gyere, majd ahogy tudsz!
Kriszta, remélem, szépen tágulsz, h. Davidka könnyen jöjjön!!!
Húúú, ez nagyon izgi! Látod, látod, te már szeretted volna őt a karodban tartani és ő meg szépen szót fogad
Drága Rabbe, na mi van???? Elindultatok már a kórházba? Nagyon érdekes, amit írsz, még sosem hallottam ilyet... rossz lehet ez a bizonytalanság! Szerintem már nem kell sokáig várnod!
Macsi, Baluka nagyon édi és milyen nagyot nőtt!!! Fantasztikus kis pasi!
Kittikének pedig nagyon drukkolok, h. ne az legyen, amit odaát írtál!!! Nem lehet semmi baja
Eszter, jajj, köszike, nagyon aranyos vagy!
Hát tegnap ettem egy kis tojásos cuccot (minimálisat), na azt nem kell erőltetnem
, de az éjszakák már egész jók! Egyébként a jövő hét már tényleg nem gond, csak azért jobb lenne, ha magától indulhatna a mandula, nem "erőszakkal"
Olvastam, milyen jól éreztétek magatokat a bulin! Irigy-irigy
Majd legközelebb, már Zorka babával nem hagyom ki!
Vaya, fertőzés?
Szegénykém, épp jókor
Aranyér szerintem nekem is ott van, de nem zavaró abszolút... lehet nem is az?
Jaja még ki kell használni az energiát!!!
Lányok, holnapra (reggel) kérnék egy kis drukkot, ha a sok izgalom mellett eszetekbe jutok, mert vérvétel lesz, ahol azt hiszem, minden eldőlhet! Nagyon jó lenne, ha javulnának az értékeim, azaz drasztikus mélyrepülésbe kezdenének
Majd este még belesek, mert szerintem lesznek itt izgi dolgok ma még!