Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszik!

Hubamamija:
én ittam teát,de csak pár napig,úgyhogy szerintem az nem mérvadó,sőt már 2héttel előtte nem is..csak a homeós bogyókat szedtem..abban meg hiszek,ugyanis vmiért nekem is sikerült 3 óra alatt szülnöm,holott első gyerkőc! :)
De persze lehet az is közre játszik,amit Szonja írt,ugyanis én még a szülést is nagyon-nagyon vártam,ergó nem féltem és nem volt az a gát bennem,ami állítólag lassítja a szülést..de hát én már csak ilyen hibás vagyok,lehet mazochista :D
De biztos nagyon ügyi leszel,ne aggódj! :wink:

Szonja:na,akkor nincs megállj neked sem már,gondolom már el is pakoltál mindent előle :)
Bár ahogy képzelem te nagyon pörgős anyuka vagy! :D

Többiek,mindenki!!!!nem akarjátok kicsit frissíteni a képeket g-n?
Én is teszek fel most párat,mert már régóta tervezem...

Én Dorkám is mászik ezerrel,virágföldet eszi állandóan,most az előbb a kutya mentolos rágókáját vette el tőle,én meg már a szájából szedtem ki :shock:
Alsó két fog múlthéten bújt ki egyszerre,de látom már készülődik felső is..
Éjszakák szürnyűek,minimum kétszer kel,de általában 4-5x :cry:
Nem tudom mikor lesz már vége ennek az időszaknak..remélem tavasszal már alszik,mint a bunda,mert akkor indul a baba projekt :)

Kép
pako

Sziasztok!

Hát ma már csak Csengét kellett vinnam suliba mert Enikő is belázasodott reggelre és nem aprózzák el a lázat mert Csabának 40 fokos volt Enikőnek meg 39.5 volt a láza!
Fáj a hasuk és Csabának hasmenése is van. Remélem hamar túl leszünk rajta !

Kincső nálunk is mászik mint egy kis búldózer. Állni még nem áll de azért már kezdi az egyik lábát talpra rakni. Fogunk egyetlen egy sincs! De isszonyatossan rág ezzerrel mindent!
A lakás minden zeg zugát felfedzte már. Nincs elötte akadály! :D
Imádja a papíros szemetest borogatni a szobában és én is imádom mert örökké szedthetem össze.
Megyek betegeket gyógyítani!

Mindenkinek szép napot!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasaztok!
Csak bekukkantottam, hogy jobbulást kívánjak Csabának és Enikőnek! Tegnap előtt estétől Abigél is lázas, de ez ugye várható volt a hímlő miatt. Remélem hamar túl leszünk ezen is....
Huba-ninja, én ezekhez sajnos nem tudok hozzászólni, én nem ettem nem ittam egyiknél sem semmit, mindkettőt császárral szültem, mondjuk az igaz, hogy agyon paráztam magam a szüléstől. Én végig nagyon rettegtem a terhesség alatt a szüléstől. Mondjuk attól még tágultam is szépen, gyorsan, csak a fiam sietett volna, és ezért kellett a császár. A lánynál meg az előzmények miatt ugye programozott császár volt. ( Zaránd 37. héten indult meg magától, Abigél a 38. héten lett kirángatva belőlem :) )
Szonja! Örülök, hogy Balázs imádja az ovit! Az nagyon jó!!! Mondjuk nagy előny szerintem az ovit illetően az, ha előtte bölcsis volt a gyermek. Bár így is törés ez nekik... de a lényeg, hogy jól érzi magát! :)
Vendég

Sziasztok!
Mindig kihagyok 1-2 napot, aztán meg már azért nem írok, mert annyi mondanivalóm felgyűlt, hogy nincs kedvem nekifogni :)

Ildóca! Adrienne! Jobbulást a gyerkőcöknek!
40,5? én már tuti rohantam volna a kórházba. 39,6-tal is vizes lepedőztük szegény gyerkőcöt éjszaka.

Szonja! Buldózer? Ez nagyon tetszik! Mintha az én pici fiamról írtál volna. Mostanában állandóan az ágyon szaladgál, és felálla karfára, mint a bátyja. 1 perc nyugtom nincs tőle. :)
Remélem Balázs visszaadja az óvónéniknek azt a bosszúságot, amit ők okoztak neked :twisted: Én nagyon ki tudok akadni az ilyen okosokon, napokra elveszik az életkedvemet, előre félek az ovitól, bölcsitől. Amúgy is nehezen viselem még anyámtól is a jótanácsokat.

Huba! Én ittam málnalevél teát a másodikkal, vele csak 4 órát vajúdtam (meg előtte itthon 4-et), az elsővel pedig 17-et :D Persze szerintem nem a tea miatt, de akár arra is foghatjuk. Ami a felsorolásból kimarad: nekem életet mentett a papír wcülőke (drogériákban, gyógyszertárakban kapható, 1000x jobb mint a wcpapír:D). A szülésnél pedig a gátmasszázsolaj (már lehet használni szülés előtt is), ill ha nem villámszülésre készülsz a víz és a csoki :-) Én picit sem féltem a szülésektős, sőt alig vártam, és akárhányszor átélném újra, mégsem voltunk gyorsak, szerintem ez inkább alkati kérdés. (Nehezen tágultam).

Felnézek a g-re is :)

Kép
Kép
beubaba

Hát ott még nem látok változást! :)
Igyekszem majd én is új képeket feltenni valamikor! :)

Azt akartam még kérdezni, hogy tud valaki valamit Kattkatról? Nem szokott csak úgy eltűnni. Szomszédasszonyok?

Kép
Kép
beubaba

Hát ez nem jó hír Ildóca :(

A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!

Pako! Teszek fel új képeket :) Dorkának tudsz tortát is készíteni a földből, ha csípi :)

Szonja! Iszonyat horror a bőrcafatos bimbi sztorid. Jesszus!
szilvi35

Kattkatt megvan és fog írni :)
Tessék a fülébe kiabálni :wink:
szilvi35

Volt, van valakinek légzésfigyelője?
szilvi35

Buldózer :lol: :lol: :lol:

Szonja is versenybe szállhat a buldózercímért :lol: Át mászik mindenen.Apján anyján.Kitapossa még a bélésünket is.Kidugja a nyelvét,annyira koncentrál.Meg tudnám zabálni.Nyugtom nekem sincs egy perc sem,kivéve mikor reklám van a tv-ben.Akkor még a kaját is abbahagyja.Ha nem bírok vele keresek neki reklámot :lol: Addig én pihizek.

Ildóca

Szegény gyerkőcök.Az nagyon magas az a láz.Gyógyuljatok meg hamar.

Szilvi

Nekünk van légzésfigyelőnk.Néhányszor ki ugrasztott minket az ágyból.Szerencsére vaklárma volt.Csak lemászott róla a lelkem.Azóta raktunk alá még egy érzékelő lapot és így már nincs riadó.Én nyugodtabban alszom(aludnék,ha Szonja is úgy akarná :evil: )így.

Pako

HAJRÁ :!:

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi! A teleshop a tuti nyugtató! :-) A reklámzabáló nagyfiam nézte mindig tátott szájjal.

Szilvi, nálunk én voltam a légzésfigyelő :) Időnként ellenőriztem éjjel őket. Meg amúgy is úgy aludtunk sokáig, hogy fogtam a kezüket. A nagy 10, a kicsi 6 hónapos koráig aludt a szobánkban. Asszem megőrültem volna, ha nem érzem éjjel őket a közelemben. Sőt a nagynál még az első hónapban a villany is égett, hogy lássuk jól van-e :)

Kép
Kép
beubaba

Sziasztok! ÉLETJEL :)

Ma vagyunk 3 hónaposak! Voltunk oltáson is. Friss, ropogós adatok: Ákos 7190g és 67cm. Nagyon jól vagyunk, bár mostanában megint többször kelünk éjjel, és esszük ezerrel az öklünket.

Huba mami: én nem ittam teát, inkább imádkoztam, hogy minél tovább húzzam, azt is tudtam, hogy csaszi lesz, mert problémásak voltunk, többszörösen is. Szopiról én is előre informálódtam, és nem volt semmi gond, Ákossal küzdöttünk az elején, mert nehezebben mozogtam, és mire odajutottam, hogy mellre tegyem, már ordított, és rázta a fejét, hogy nem kell neki, túlpörgette magát. Aztán amikor betuszakoltam a cicit a szájába, már nem volt gond, nagyon szépen szopizott az elejétől kezdve. De a szoptatási tanácsadó csaj (Anikó) is nagyon kedves a kórházban. És az tényleg úgy van, hogy 6 hetes korra alakul ki a kereslet-kínálat, azóta én sem fejek olyan lelkesen. :)

Szilvi: nekünk van légzésfigyuzó. Nem akartuk, de amikor úgy volt, hogy koraszülöttek leszünk, vettünk ajándékutalványból. Angelcare-ünk van, és amióta itthon vagyok vele Baján, nagyon szeretem, főleg a babyphone funkcióját, mert elég vastagok a falak, 3 szoba, messze a konyha (általában itt vagyok, amíg alszik). Meg az elején frankón kimaradt pár ütemnyi légzés, mindig pittyent egy-egyet, odarohantam, kicsit megsimiztem, és nem volt nagyobb gond.

Ildóca: mielőbbi jobbulást a gyerkőcöknek!!

Vigantol: képzeljétek, nekem a doki nem adott új receptet, szerinte teljesen jó a régi. Mondjuk szerintem is.
Adryenne, köszi azt a levelet, amit továbbküldtél az üggyel kapcsolatban.

Megyek, teszek fel pár képet g-re, kis update :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Szilvi!
Nekünk is van légzésfigyelőnk! Zarándnak is 1 éves koráig volt, Abigélnél sem vesszük ki hamarabb szerintem... Nekem volt egy öcsém, aki 3 hónaposan halt meg bölcsőhalál által. Anyám szinte belerokkant. Szóval mivel volt ilyen a családunkban, nem volt kérdés, hogy nekünk legyen légzésfigyelőnk. Bár nem tudom, hogy a hajlam öröklődik-e.... Meg olyankor nagyon jó és megnyugtató, amikor beteg a pici. Mondjuk nekünk mindkét gyerek első perctől kezdve a saját szobájában lakik. :) Légzésfigyelő+ bébiőr. Ennyi. 6 hónapos koruktól csak légzésfigyelő, bébiőrt már nem használom, mert végigalussza az éjszakát, és ha mégsem, hát már van akkora hangja, hogy felébredek rá! :D
Vendég

Na,tettem fel képeket :)

Tlindi:te nem akarsz párat feltenni magatokról???tök jó lenne :)

Szilvi: na,már úgyis gondban voltam a szülinapi tortájával,de te megoldottad a kérdést :lol:

Adrienne és Ildóca:hát,szegények,jól kifogtátok ezeket a betegségeket... :cry:
jobbulást mindannyiótoknak és gyógyulgassatok!!úgy látszik minél több a gyerkőc,egyre nagyobb esélye a betegségek haza-hozatalának is :?

Csipetnyusza:kiscsipetnek gratula a hónapfordulóhoz!!!!ne félj,mindjárt lesz ő már fél éves is!!!úúúgy megy az idő :)

Beu:elképzeltem amint fiacskád tátott szájjal nézi a teleshop-ot :lol:

Amúgy vicces,mert nálunk tegnap derült ki,hogy a kiscsaj imádja azt a bugyuta "itt van a gumimaci"c. fantasztikus szerzeményt!!apja már 1-2x megkereste neki jutyubon,és mikor tegnap meghallotta,még a piskóta is kiesett a kezéből,odaülta monitor alá,és repkedett,meg hehegett..ja,és amikor vége lett morgott,mint egy vseszett kutya,hogy még egyet,és akkor újra..ez fél órán át minimum!! :D
Úgyhogy megvan a legújabb szórakozás :)

A másik,egy hete mutatóujj állandóan kint,mintha mutatna..van,hogy mindkettő :D
Hát,megzabálom :D

Ja és már egy hete mondogatja,hogy NEM!!!! :) legalábbis tuti,hogy azt,ill ezt:nejmnejmnejm...
De aztán lehet,hogy angolul csak azt akarja,hogy ő már igenis kilenc(nine)hónapos :lol:

Kép
pako

Csajok!
Észrevettétek, hogy Twist törölte magát innen? :?
Remélem minden rendben velük.

Szonja!
Buldózer Ádi :lol:
Remélem jól sikerül a keresztelőtök!

Pako!
Hát a kutyus kép állati jó (mindkettő, de főleg a második, ahol egy irányba sasolnak)!:D
Meg a virágos meg az egész.
Szépen nő a haja Dorkának is.
Szuperédes.
Nálunk Domó néha azt mondja, hogy NEIN!
Ő németül tagad.

Enikő, Csaba, Abigél!
Láz hesssssssssssssssssssssssssssssssss!

Beubaba!
Köszi az érdeklődést!
Minden oké nagyjából, csak rohangálós napjaim vannak mostanság.
Ma 8 körül értünk haza.
Domi már elaludt rajtam a trolin, viszont minden megállónál felriadt és sírni kezdett, mert olyan rohadt hangos ezeken a régi járgányokon az ajtónyitás.
A végén már befogtam a fülét.
Viszont egy nagyon tuti faszi segített lebrékelni a babakocsit.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy a trendi öltönyében felajánlkozik.
Ráadásul a mellettünk lévő házban lakik.
Mondtam is magamban, hogy hellohellohello :lol:
Az embert mindig érik meglepetések!

Szilvi!
Nekem van légzésfigyum és nagyon szeretem.
Éjszakára mindig bekapcsolom, mert megnyugtat.
Pedig sohasem riasztott be.
Amíg a rácsos ágyban fog aludni Domó, addig mi használjuk.

Tlindi!
Hát ezen jót nevettem, hogy a reklámokat csípi Szonja.

Adrienne!
Nem csodálom, hogy anyukád majdnem belerokkant a tesód elvesztésébe...:(
Jajjj nem is akarok belegondolni...

Nyusza!
Hűű, de megy az idő.
Isten éltesse a hófordulós Ákos babát.
Nagyon komoly ruhái vannak.
Tündéri krapek!

kicsit rólunk:
Nálunk ma jött ki a 6. fogacska.
Remélem nem igaz a mondás, hogy akinek hamar kibújnak, gyorsabban is romlanak.
Mosom neki majdnem minden nap fogkefével + vízzel.
Az ujjra húzhatóst végül nem használtuk.
Domi nagyon érdeklődik minden iránt.
Csomó mindennek fixen tudja a nevét.
Ha kérdezem, hogy Hol a lámpa?- rámutat
De ismeri a kapcsolót, a forgót, , kutyát, macskát.
Anyós hozott Peruból egy rosszálom űző forgót.
A konyhában lóg.
Na annak is ismeri anevét. Ha elmegyünk mellette, mindig megfújom, hogy forogjon.
Annyira összekötötte a fújással, hogy amikor etetésnél túl forró lesz a kajája és ráfújok, hogy hűljön, egyből a forgóra kapja a fejét:)

Kattkat

Kép
kattkat

Nocsak,Kattkat is megérkezett végre :) Persze bagoly mondja... :D

Hát,te sem panaszkodhatsz a fényképeiddel!!!! :) egytől-egyig szuperek voltak az összeállításban,volt rengeteg kedvencem!!akkor kaptam ötletet,hogy vegyünk egy szuperebb gépet,amivel lehet jó minőségű képeket készíteni..
Szóval akkor mindketten ugyanazt mondják...jól elbeszélgetne a két gyerkőc!!!tuti megértenék egymást :lol:
Domóci iszonyú okos kissrác lehet,ha ilyen következetesen gondolkodik már most!!!nagyon cukker ez a fújós-dolog :)
Sztem ne aggódj a fogai miat!!biztos nem fognak előbb romlani ezért,az sztem alkati kérdés,hogy kinek-mikor romilik...ha bele gondolok,hogy amikor én pici voltam meg a párom,akkor még nem volt divat ilyen korban elkezdeni a fogápolást,mégsem volt semmi bajunk vele :shock:

Twist törölte magát??azt észre vettem,hogy eltünt ő is már egy ideje... :shock: és a blogja sem műkszik???

Kép
pako

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek! Úgytűnik hamar kimászunk a nyavajából!
Mert láza már egyiknek sincs! :D Meg a hasmars is kezd szilárdulni!
Szóval úgytűnik alakulunk! Csenge tartja még a frontot a suliban!
De olyan fura volt mert eddig minden reggel bemegyek a suliba Csaba miatt mert ő még igényli, hogy be legyen kísérve, viszont Csenge meg csak kiszállt az iskolakapuban és bement! Mondtam neki bemegyek veled, erre ő nem kell maradj csak!
Hú ez nagyon rossz érzés volt! :( Basszus olyan gyorsan megnőnek és önnálóak! Használjátok ki amíg kicsik és amíg ott ülnek az öletekbe!
Na most én is panaszkodtam nektek egy kicsit!

Csipet !

Ákos babának gratula! Örülök, hogy jól vagytok! :D
Mi a helyzet a lakással? Nagyon klaszak a képek a kedvencem a győőőztes! ! :D

Páko!

Dorka is nagyon édi! Nálatok meg a kutyás kép nagyon édi! :D

Lányok!

Miért törölhette vajon magát Twist?
Sajnálom. De remélem azért minden rendben velük, és, hogy jól vannak!

Szilvi!

Nekünk nem volt egyiknél sem légzés figyelő!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca

Örülök,hogy jobban vagytok. :)

Nyusza

Ákos baba nem egy apróság,jó kis méretei vannak.

Kattkat

Domo nagyon okos legényke.

Nekünk még csak a pacsi osztogatás megy,meg a villany kapcsolgatása.Biztos morzézik a szomszédokkal.A pelenkázó asztal fölött van a villanykapcsoló.Egy élmény a pelenkázás.Mindíg föláll és kapcsolgatja a villanyt.

Én levelezek Twisttel.Jól vannnak.

Pako

majd teszek fel képeket,ha egyszer odaérek :lol:

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Köszi az infókat. :-)
Twist tényleg törölte magát, de örülök, hogy jól van/vannak. :-)

Minden babának jobbulást.

Néztem g-t... Én sok újdonságot nem láttam. :-S Valahogy jelezzétek ott, hogy újat írtok vagy vmi. :-)

Szép napsütötte napot...

Pusz!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!

Kattkat,köszi a mai sétát..jó volt...ismételjünk majd!!!!!
Nagyon jó,hogy megismertelek!
Domó egy álom....:)

Lányok,betegségek hessssss!

Csipetnyusza,szép méretei vannak Ákosnak,ő is szép nagy baba.

Kár,hogy Twist töröltette magát,szerettem a megszólalásait...:(

Kép
kata35

Sziasztok!

A cukorterheléssel kapcs. szeretnélek meginterjuvolni titeket: én is a Péterfyben szülök hamarosan, a 33. hétnél tartunk. Az elmúlt hónapokban háromszor küldött az orvosom cukorterhelésre.

Kérdésem, hogy ezt itt a Péterfyben mindenkinél így csinálják vagy csak engem ér a megtiszteltetés...?

Ugyanis akárki más kismamát kérdezek a környezetemben, mindenkinek csak egyszer van része a dologban.

(az értékeim teljesen normálisak, nem vagyok veszélyeztetett vagy valami hasonló)

köszi

Zska
zska

Sziasztok!
Zska!
Üdv itt! Én is egyszer voltam terheléses cukron. Kérdezted a dokidat? Ki a dokid?

Ildóca, Adrienn!
Jobbulást nektek!

Elpakoltam mindent???? Na igen, mindig azt hiszem igen. És akkor kiderül, hogy nem, vagy ismét elért valamit. A virágokat már felköltöztettem az emeletre. Imádja még a papírkosarat. És mostanában Balázs odadobja a papírzsepijét. Ezt imádja. De egyébként mindent, ami papír. Ha kinyitom a ruhásszekrényt, akkor sitty-sutty, ott van. Konyhába a kuka. Aztán fürdőszobába az a fém valami a padlón. Én azt nem tudom felszedni, mindkét gyerek 2 másodperc alatt szedi ki. Igaz, én a gyerekzáras dolgokat sem tudom kinyitni. Balázs elhagyott ruháit állandóan a szájából cincálom ki. Különleges ízük lehet a büdös zokniknak :) És mostanában a nyerő a függöny tépkedés. Esküszöm a víz lever, hogy a fejére húzza a karnist. Na de a nagy sláger mi szerintetek? A laptop. Meglátja és sokkot kap, nagyon szeretné püfölni.

Szilvi!
Nekünk is van légzésfigyelőnk. Angelcare. De régebbi, 4 éves. Én mindkét gyereknél a kezdetektől egy éves korukig használtam. Nekem mindkét gyereknél voltak ilyen légzés kimaradások. De mire rárepültünk a kiságyra, már rendben volt minden. Engem megnyutatott/megnyugtat. Ha kinn alszik a babakocsiba, akkor állandóan lesem, hogy lélegzik-e. Tudom para vagyok.
Egyszer, még Balázsnál állandóan szólt. Megszólalt, téptünk a szobába, gyerek aludt nyugodtan. Visszamásztunk az ágyba. Épp elcsurrant a nyálunk, megint szólt. És ezt megcsinálta 4-5x. Már sík ideg voltam, hogy a gyerek aludt nyugodtan, mi meg futkároztunk a lakásba. És akkor jött a szikra: mondom a férjemnek, Te nem az elem. Ja és akkor rájöttünk, hogy basszus nem is pirosan világít, hanem narancssárgán.

Kattkat!
Már nagyon jó, hogy előkerültél!
Nálunk is nagyon menő a lámpa. A tapsi tapsit imádom. Ahogy a két kis kezét összerakja. Zabálom. Egész nap tapsi tapsi van, hogy anya élvezkedjen :) Kutyát, cicát, repülőt és a madarakat ha mondom simán tudja, miről van szó, néz arra. Ha kérdezem, hol a báttyó, keresi és ha meglátja, vigyorog, mint a tejbetök. És a tükörbe, meg a sütő ajtóba nézegeti magát. És ha megkérdezem tőle, hogy ki az a jóképű pasi, olya kis huncutul mosolyog. Tátá, meg dádá, meg tete és bubu van ezerrel. Meg brummogás. És ha nagyon behergeli magát, akkor olyan, mintha gargalizálna. Nálunk régebben volt, hogy ha sírt, akkor mondta (vagyis olyan volt) hogy nine, nine.

Beubaba!
Ezek szerint megy a kicsi is????

Kép
Kép
Kép
szonja77

Halihóó!

Zska: én is csak 1x voltam cukiterhelésen. Kérdezz rá, főleg, ha teljesen normális az értéked.

Ildóca: jaj, rohan az idő igen, felnőnek hipp-hopp, de így is olyan szép! Remélem hamar meggyógyul mindenki!!

Kattkat: jó, hogy jöttél! ;) Nocsak, tuti öltönyös, hmmm :)) Vannak még meglepik! Domó hihetetlen eszes! Golyófejben sok ész!! ;)

Sajnálom, hogy Twist törölte magát :((( Tlindi, majd tájékoztass hogy vannak! Pacsiosztás, villanykapcsolgatás? Édes lehet Szonja!!

Szonja: én is beparáztam, amikor a "merülazelem" hangot adta az Angelcare :))) Nekünk is volt többször, hogy kimaradt a levegővétel, bepittyentünk, szerencsére mindig bent voltam a szobában, gyorsan megnéztem, de nem volt soha komoly baj. nem kaptunk piros jelzést, remélem nem is fogunk.

Köszönjük az Ákos-dicsiket. Egyelőre a dumával jobban haladunk, mint a mocorgással, nem nagyon akarunk még forgolódni, de majdcsak. Még ráérünk azért. Fogni nemrég kezdtünk, kobakot tartjuk rendületlenül, nézelődünk, ma nyúltunk először tudatosan (legalábbis nekem úgy tűnt). Szépen lassan haladunk, és osztogatjuk a mosolyokat úton-útfélen :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Kata35!
Én is nagyon örültem a közös tologatásnak!
Megismételhetjük sokszor!
Bogi meg nagyon bájos.
Jó lenne összeereszteni őket egyszer.

Tapsoláshoz akartam még írni, hogy van egy ismerősünk, aki a Tapsi becenévre hallgat.
Ma beszéltünk róla és azt vettem észre, hogy ahányszor kimondjuk a nevét, Domó tapsikol :lol: :lol: :lol:
Imádom! :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Abigél jobban van, már nincs láz, nincs sírás sem, már csak azokanak a csúnya pöttyöknek/sebecskéknek kellene eltűnni... :)
Abigel nem tapsol, csak integet széles mosoly kíséretében! Meg egész nap áll! Már én fáradt lennék ennyi állástól... meg néha elfelejti, hogy járni nem tud még, és elindul(na), de akkorát esik, hogy csak nyekken szegény!

Twist tényleg jól lelépett... Az viszont jó, hogy jól vannak. :)
Zska!
mindenképpen az orvosodra kérdezz rá a miértre... Nagyon sok oka lehet, hogy miért küldd ennyiszer, nem térnék ki rá, nem szeretném, ha megijednél (mert ijesztőnek hangzana, de nam annyira az). Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy csak feledékenységből teszi a doki! :) Mindenképpen kérdezz rá!!!! Amúgy ki a dokid? (megírhatod priviben is :D)
Vendég

Sziasztok!

Kattkat örülök, hogy megvagy. Nem semmi lehet alvó gyerekkel + babakocsival bkv-zni. Még jó hogy vannak ilyen cuki bácsik :))) Nagyon kis okos Domóka!
Már rég kérdezni akartam: hordozod Domót a hátadon is a mei tai-ban? Én mostanában nagyon rászoktam a kendőzésre, imádja is, de csípőn egyre többször van útban, elől meg már nehéz.

Ildóca, jó, hogy ilyen gyorsan kihevertétek a betegségeket.

Most végre mi is jobban vagyunk (vagy csak szünetet tartanak megint )

Szonja! Igen, kb 1 hónapja szaladgálok már utána is. Babakocsit már nem is nagyon tudjuk használni. :S Megint mintha az én fiamról írtál volna: függönyletépés, zsepitépkedés, tapsi. Tündéri lehet Ádám! Ha lesz időd, rakj fel te is új képeket légysziiiii!

Zska! Én kétszer voltam terhelésen.

Pako, levideóztad ahogy repked a gumimacira Dorka? Szívesen megnézném! Haláli lehet! :) Enyimé is mindig táncol, amint zenét hall, néha még mikor altatódalt énekelek neki, akkor is kezdené :)

Úgy tűnik, valamiért nagyon szeretik a babók ezt a NEM szót :) Nálunk is ez volt az első. Mondja még, hogy anya (különösen mikor előtte nem látott pár percig, vagy mikor puszit ad), néha apa, és tegnap azt mondta 2szer, hogy "tutya" a plútó kutyusra :)
Van is kitől tanulni, most, hogy végre elkezdett beszélni a nagy, be nem áll a szája egész nap. Igaz, csak 2 szótagnál tartunk, meg azt hallgatom másodpercenként, hogy anyaaaaa miaaa(z)? :)

Este megint megyünk bulizni, úgyhogy pörgök ezerrel :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
beubaba

Örülök,hogy jobban van Abibaba is! Remélem nemsoká a pöttyök is eltűnnek róla!
Édi lehet ahogy szaladna, biztos hamar el fog indulni ő is, ha ennyire próbálkozik! Nekem egyik sem volt ilyen bátor, már rég tudtak volna menni, csak nem mertek. :)

Zaránd jár már oviba megint? Jobban viseli már?

Kép
Kép
beubaba

Adrienne,Ildóca: jó,hogy végre kimásztok ebből ebből a sok nyavajából!remélhetőleg most egy idejig el is kerül mindenkit!

Tlindi: azért durva lehet úgy pelusozni,hogy ott van a kapcsoló fölötte csalogatónak :)
én okos módjára egy bogyár formájú lámpácskát szereltem fölé,hát ő is forgolódna ezerrel,ezért inkább már megoldom a pelusozást az ágyon :)

Beu: levideóztam,csak valamiért nem tudjuk feltenni netre...a párom meg én sem vagyunk műszakizsenik :roll:
De ha neked vannak videóid,akkor kérjük azt is!!!! :)
Viszont iszonyat ügyik vagytok,hogy már most beszél ennyit!!!!ilyenkor irígykedem mindig :)
Nálunk a nem szó az biztos onnan jön,hogy szegénykém mindig azt hallja,hogy ett nem szabad,azt nem szabad... :shock: na,jó..de azt tényleg nem hagyhatom,hogy a földet,vagy a kutyakaját tömje magába,nem?! :D
Nagyon jó bulejt neked! 8)

Hát nálunk meg mi történt???szokásos salsa órámra mentem este,és hát hív a párom,hogy Dorka felállt :)
Olyan rossz voltam,hogy nem én voltam ott :?
Kérdeztem,hogy hogy ült le,erre monja,hogy annyira megörült,hogy felállt a lánya,hogy rögtön kikapta és megpuszilgatta :D
úgyhogy első esés még elmaradt...

Kép
pako

Pako!
Salsa óra???
WOW :shock: :D
Dá jó!
Hova jársz?
Vagy már volt róla szó csak lemaradtam, mint a jatt?

Beu!
Igen, próbálkozom a háton hordozással. Most be akarok szerezni egy csatos hordozót, mert megőrülök, hogy a mei tai pántjaival folyton felsöpröm a földet.
A Hordozóházból hoztam el 2 cuccost, azokat tesztelem, aztán kövi héten megint hozok, hátha rálelek a tökéletesre.

Reggel óta fááááááj a torkom. :?
Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára beteg.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Azt el is felejtettem nektek írni, hogy Ádi már próbál üldögélni, de fél kézzel még mindig kapaszkodott. És tegnap már párszor sikerült úgy ülnie, hogy egy kézzel se kapaszkodott. Hát a mai nap csak az ülés jegyében telt. Meg az álláséban. Én komolyan nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar megy. Hónapokig kúszott, én már azt sem hittem , hogy mászni fog. Aztán még talán másfél hete se mászik, most meg ül, meg feláll!

Ja és azt is elfelejtettem, hogy kukuccsol. A függönyt maga elé húzza, vagy könyvet. És kérdezzük, hogy Ádi hol van? És röhög, majd egyszer csak előbújik.

Na ilyenkor érzem, hogy hogy megy az idő. Még most volt kis csupasz béka. És mindjárt 9 hónapos!!! Annyira megy az idő!

Megnéztem az új képeket a g-n: Ákos baba mekkora már! Dorka gyönyörű! És Tiva: nevet ott, ahol ketten pusziljátok?

Megpróbálok feltölteni én is most.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Kattkat!
Mákos muffin isteni!!! Nagyon jó, hogy nem annyira édes!
A beco nem jött be? Én nagyon szeretem! Elől is szoktam vinni, de azért az kinyírja a derekam!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Nekem is tetszik a Beco, de ha már van ez a lehetőség, hogy kipróbálhatok mindenfélét, kihasználom.
Most Babbinka csatos van nálam, meg egy Hajtka mei tai.
Babbinka tetszik és olcsóbb is egy tízessel, mint a Beco, pedig egy Becot lestipistopiztam már a Mamami boltban.

Szerintem is fincsesz az a mókás muflon.
Tök jól lazítja a tésztáját a mandula.
Örülök, hogy bejött nektek is! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Köszi a sok választ, ti aztán pörögtök itt rendesen :-)

Szóval én vagyok a Péterfyben is a csúcstartó :roll: :shock:

Én amúgy lisztérzékeny vagyok, de nem gondolom, hogy emiatt küldenének engem minden laborral együtt atomatikusan cukorterhelésre is, mert hogy a kettő között semmi összefüggés. Nem beszélve arról, hogy a mostani, második terhességemnél már meg sem említettem a dokinak, hogy LÉ vagyok, mert igazából az elsőnél sem volt számára lényeges info (igazából számára tényleg nem az, hiszen a diétát nekem kell tartani, nem neki, aztán ha már megfogant a bébike, akkor minden oké - na de ez egy másik téma, akár másik topic is.)

Mindenesetre majd rákérdezek.

köszi mégegyszer mindenkinek!!
zska

Zska!

Üdv a csapatban! :D
Én is csak egyszer voltam cukros laborban!
De ugye nem tűnsz el? Jössz még közénk?
Jó volna hallani még felőletek! :D

Na hát mennyi ügyes és okos baba! :D
ezek szerint már csak mi vagyunk lemaradva a korunkbeli gyerekektől mert mi még mindíg nem állunk és nem is nagyon törjük magunkat erre a feladatra!
Viszont a szókincsünk a egyre bővül! Van itt minden kérem szépen,
dada, taj-taj, daj-daj, te-te, pa-pa!
Integetni mi is integetünk! Puszit dobunk! :D
És járunk babamuzsikára ami nagyon tetszik Kincsőnek. hamár elkezdjük neki énekelni a dalocskákat már csinálja a kis kezével amit tanultunk! :D

Pako!
Salsa órák! :D Tök jó ! Legalább ki mozdulsz otthonról egy kicsit!

Közös séták! De jó nektek, hogy ilyen közel vagytok egymáshoz!
Most nagyon írígy vagyok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Íme a mai magyar egészségügy egy újabb gyöngyszeme:
Balázs hajnali 3-kor azzal keltett fel, hogy fáj a füle. Adtunk neki fájdalmocsillapítót és reménykedtünk, hogy nem lesz gáz és a keresztelőt nem kell elnapolni.
De. nem is volt semmi, de du. mondta megint a gyerek, hogy fáj a füle. Kicsit egyébként folyt az orra is, de egyébként semmi. A Heim Pál volt az ügyeletes fül-orr-gégészet szempontjából. Az ügyeletes doki annyit tett, hogy belenézett lámpával a fülébe és közölte, hogy tele van fülzsírral és tegyünk bele 5-6 csepp olajat az kihozza. De egyébként nincs semmi baja, valami vírusos akármi és már nem divat azonnal antibiotikumot adni. Ha a gyerek állapota rosszabbodik, vigyük a háziorvoshoz, vagy hétfő, kedden is itt az ügyelet.

Azt még nem mondtam, hogy a gyereknek tavaly is volt középfül gyulladása, akkor a Bethesda volt az ügyeletes. A dokibácsi meg az aszisztens szépen kipucolták a fülét. Mi pironkodtunk és kérdeztünk, hogy nekünk kellett volna. De mondták, hogy a világért ne nyúkáljunk a fülébe, ami kinn van azt töröljük ki, de be ne nyújunk. És ne használjuk azt a sprayt, amit pont akkor nyomtak nagyon, hogy kihozza fülzsírt (amit mellesleg a férjem megvett, kipróbált és a fülészeten kötött ki). Szóval megnézték a fülét, az orrát, a torkát. Mondták, hogy kezdődő középfül gyuszi, meg orr-garat gyulladás. Kaptunk egy csomó gyógyszert, természetesen antibiotikumot is, mert állítólag ez ezzel gyógyul. Nagyon rendes volt a doki, meg az aszisztens is. Elmondtak szépen türelmesen mindent, a fültisztítástól addig, hogy az antibiotikum miatt hasmenése lesz és adjunk neki joghurtot, vagy normaflort.

Szóval ezek után fura volt ez a doki, és azért alaphelyzetben nem vagyunk apával agresszívek. Tudjátok, amikor a doki szavaira nem tudsz mit mondani, mert érteni nem értesz hozzá, hát szépen elkullogsz.
Már hazafele a kocsiba mondta a gyerek, hogy fáj megint a füle. A Panadol egy órát sem hatott. Egy kicsit még húztuk az időt, majd adtunk neki Cataflant, amitől el is aludt. Közbe beszélgettünk, hogy jó-jó elvisszük a háziorvoshoz, de az megint szakrendelésre fogja küldeni. Mondom a férjemnek, menjen már ki ide hozzánk az ügyeletre (nincs messze) és kérdezze már meg, hogy hogy megy ez. Kiment. El voltak képedve, hogy se a torkát, se az orrát nem nézte meg. Mondták, hogy ők sajna nem tudják megnézni, mert nincs műszerük!!!!, de mivel két lakiak vagyunk (van tartózkodási helyünk is), ajánlottak egy aranyos dokit a XIII. kerületbe. Fel is hívták, mondta, hogy este 8-tól ügyeletes, menjünk.

Elmentünk, megnézte: ugyanúgy, ahogy a fülész ügyeletes. Mondta, hogy a fülzsírtól nem lát semmit, de azt csak szakorvors szedheti ki!!! Szóval lehet, hogy csak a megfázás miatt van, de akár lehet kezdődő középfül gyulladása is. Nem, hogy nem értette, hogy az ügyeletes ezt miért nem tette meg, el se tudta olvasni a papírt, amit írt.

Na, szerintetek?
Ha nem este fél tíz lett volna, akkor szivem szerint visszamentem volna a Heim Pálba és ezt a kö..g, szarh...-t felkerestem volna újfent azzal, hogy voltunk orvosnál és a gyerek állapota is rosszabbodott, úgyhogy lesz kedves megnézni akkor most rendesen a gyerek fülét.
Most holnap vehet ki a férjem szabit, hogy elvigyük a fülészetre. De a bajom csak az, hogy a gyereknek fáj a füle. Nekem volt felnőtt koromba középfül gyulladásom. Hát az ellenségemnek nem kívánom. Szóval egyáltalán nem csodálkozom, hogy megverik az orvost, a tanárt. Nekem is ökölbe szorult a kezem, mikor krokodil könnyekkel mondta, hogy fáj a füle. És nem feleslegesen kellett volna antibiotikumot írni, csak megvizsgálni kellett volna. Mert a sok feleslegesen adott fájdalom csillapító sem olyan egészséges szerintem.

Tudom, hogy nem érek el vele semmit, de meg fogom keresni a betegjogi képviselőt.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!

Sajnálom a történetet! :(
Én is sokat tudnák nektek mesélni, mert a mi egészségügyünk az tényleg katasztrófa!
Sajnos ez a fülzsír történet ez sok gondot okoz nálunk is Csabánál!
Ha meg van fázva valamelyik akkor nekünk a doktornéni mindíg belenéz a fülükbe, mert az igazság az, hogy mi is fülesek vagyunk nagyon mindegyiknek nagyon érzékeny a füle mindere!
Most is, hogy betegvolt benézett a fülébe és közölte nem lát semmit a fülzsírtól! Persze nekünk is az olajcsepegtetést javasolta de én úgy todom, hogy azt nem elég egyszer, hogy kihhozz azt a sok fülzsírt azt jó egy hétig kell csinálni, hogy kipucolódjon rendesen! És szerintem sokkal utálatossabb dolog mint a fülgyertyázás! Arról nem is beszélve, hogy macerássabb is!
Ilyenkor én mindíg előveszem a fülgyergyát és egyszerűen csodákra képes! Iszonyat mi volt megint Csaba fülébe iszonyat mennyiségű fülzsírt hozott ki meg egy csomó gyulladást!
És nálunk nagyon imádják ezt a fülgyertyázást! Sokkal jobban érzik magukat utána még ha éppen semmi bajuk sincs mert ha az egyiknek csinálom akkor a másik követelőzik. Arról nem is beszélve, hogy megnyugtat maga az egész, olyannyira, hogy Csaba mindíg elalszik közben! És rengeteg mindent kipuszol a fejből az arcból a homlokból minden gyulladást kihoz!
Szóval én nagyon javaslom mindenkinek még azoknak is akik éppen nem betegek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!

Tessék jelt adni magatokról!
Hiányzol! :D
Merre vagy?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

SZILVIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! GYERE ELŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!! :)
Sziasztok!
Másfél éve mi is a Heim Pálban kötöttünk ki Zaránd fülével, mondjuk Neki alaposan átnézte egy doktornő, azonnal fel is szúrta mindkettőt Neki. Viszont most a gödöllői sztk-ba mentünk, nagyon szuper kis gyermekfül-orr-gégész doktornéni van, nagyon szépen rendbe tette a gyerekek fülét! És Zaránd is kapott egyből antibiotikumot a fájdalomcsillapító mellé!!!
Drukkolok, Szonja, hogy Balázsnak rendbe jöjjön mihamarabb a füle! Az egyik legrosszabb fájdalom!!! (Nekem is műtötték 3 éves koromban a fülemet, szerintem a hajlamot tőlem örökölték a gyerkőcök.)
Szóval felháborító, hogy sokszor mennyire hanyagok és flegmák a mi drága orvosaink!!! Ezért fosnak a biztosítós rendszertől, mert az ilyen "gyöngyszemek" nem sokáig praktizálnának!!! Brrrrrrrrrrrrrr!
Vendég

Levél a G-n.

Kattkat

Kép
kattkat

Zska

Üdv itt.Én is csak egyszer voltam cukorterhelésen.Szerencsére

Tényleg felháborító,hogy egyes orvosok mit neveznek vizsgálat.Szomorú,hogy ilyenekre kell bízni a gyerkőcöket :twisted:

Lányok,tudtok a Péterfyben olyan dokit,aki vállal ikerterhességet?A barátnőm babát vár.Mindjárt 3-at :shock: :shock: :shock: Egyenlőre 2 tuti,a 3-ik még nem.

Képzeljétek Szonja "önellátó".Együtt aludtunk délután és arra keltem fel,hogy a Drága szopizik.Megzabálom egyszer.Én még mindíg annyit gyönyörködöm benne.Ti is?Vagy csak én vagyok elájulva a gyerekemtől? :D

Tlindi

Kép
tlindi

Ildóca

Ne aggódj mi se tartozunk az okosak közé.Nálunk se puszi se pá.Bármit mutogatok neki,úgy néz rám,mintha azt kérdezné Mi van anya,megbolondultál.Néz,majd "repked" aztán meg odajön bírkózni.Szerintem nincs még lemaradva,vagyis remélem.De azért ügyes,mert a mozgásfejlődésre nem lehet panaszom.

Tlindi

Kép
tlindi

Haligali!

Kattkatttttttt!!! Írtad ezt a Babbinkát, még nem ismertem, de jajjjjj, szerelem!!! Nekünk Hunbabánk és Manducánk van (Nandu kendő mellett), de most úgy érzem végem van, karácsonyra kispórolok egy Babbinkát is :) Amúgy bejövős nektek?
Ákos nem marad benne a babakocsiban, utálja, mondjuk születésétől kezdve kendőztem vele, akkor is, ha sétáltunk, akkor is, ha fájt a hasa, akkor is, ha nyügi volt, ezért is lesz lassan hordozóból arzenál. Ugyanez a helyzet mosható pelenka fronton is. Eredetileg azért kezdtem bele, mert költséghatékony, de aztán az is szerelem lett :)

Szonja: fúú, de dühítő!!! Jobbulást Balázsnak!!

Ildóca: Fülgyertyázást hogyan kell végezni? Babamuzsika, de jó lehet!! :)

Tlindi: mennyire édes lehetett Szonja :) :) :) Én is imádom, amikor szopizik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.10.25 16:01-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Szonja! Nagyon sajnálom, hogy szegény Balázst így hagyták szenvedni egy lusta orvos miatt. Én is tapasztaltam már, hogy a Bethesdában sokkal-sokkal emberibb mindenki. Pedig gyerekekről van szó, különösen oda kéne figyelni rájuk! Remélem már jobban van! Mit mondtak a fülészeten?

Ildóca, Tlindi semmiről nem vagytok lekésve!!! Ne tessék aggódni!

Ádinak és Dorkának gratula az álldogáláshoz!

Pako, tök jó, hogy máris vissza tudtál térni a salsához! Irigyellek, hogy tudsz energiát és időt szakítani rá! :)

Ildóca, tök jó lehet a babamuzsika! Biztos édes a sok csöppség ahogy együtt tapsikolnak, táncolnak.

OFF: Szonja, Kattkat (és akinek van még tapasztalata): szoktatok közlekedni is hátibabával, vagy csak otthon? Hogy oldotok meg olyan problémákat, hogy pl. ne piszkálja a hajatokat? Hogy adtok vissza egy kiesett cumit? Vagy úgy egyáltalán, nem rossz, hogy nem látjátok a babót? Nem mocorog nagyon? BKV-zni jól lehet vele? Érdekel minden tapasztalat! :lol:
Nagyon szeretném megtanulni, de még félek kicsit a hátamra kötni, főleg hogy ahhoz a kötéshez, amit a legbiztonságosabbnak találok, rövid a kölcsönkendőm. (Bár ma próbálkoztam a batyuval és ahhoz jó lenne, ha sikerülne megkötnöm :) ) Gondolkozom, hogy beszereznék esetleg inkább egy mei tai-t kifejezetten hátihoz, de nem akarok költeni rá, amíg nem vagyok biztos magamban. Amúgy is nehéz lesz apát megfűzni még egy olcsóbb használtra is. :roll:

Bea

Kép
Kép
beubaba

Még egy hordozós mami:) Csipet, egyszerre írtuk.
Jaj de irigyellek titeket a szopiért!!! :cry: :oops: :cry:
Megnéztem közben a képeket! Nagyon szép Ákos is! Mindig elámulok, mennyire pasis!

Tiva pedig hogy kinyomja magát! NAgyon ügyi!

Dorkáról a kapucnis és a virágos képecskék tetszenek a legjobban. NEm fogjátok győzni elhessegetni a pasikat!

Kép
Kép
beubaba

Hátihordozós tapasztalat engem is érdekelne! Mi még ugye elöl vagyunk, amíg Anya bírja derékkal. Kendővel én nem merném hátrakötni, mert parás vagyok, de egy jó kis mai tei-jal tuti lehet (én anno próbáltam már pocakosan kölesbabával, és bejövős :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.10.25 17:09-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Na most aztán teljesen elbizonytalanodtam. Megnézegettem az itt felsorolt hordozókat. És én nem látok különbséget sem az SSC-k sem különböző meitaiok között sem :( Áruljátok el a titkot :)
Sajna nem nagyon hiszem, hogy el tudnék jutni kikölcsönözni őket. (Bár lehet, hogy nem is lenne értelme, úgyse futja rá :? )

Kép
Kép
beubaba

Beu, úgy tudom az SSC csatos, a mai tei egy az egyben kötős. Pécsett tudok kölcsönzőt, máshol nem :? de tuti van, hátha a lányok tudni vmi olcsó helyet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.10.25 17:30-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Cspetnyusza!
Babbinka az tényleg szerelem.
aNNYIRA HELYESEK A FIGURÁK, JÓK A SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSOK.
Franc...véletlen a nagybetű, bocs.

Ez van nálam:
Kép

na később folyt.köv., mert egy szem magzatom háborog...

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi Csipet, de eddig rendben, átfogalmazom, mire gondoltam: úgy értem ezeken belül nem látom a különbséget mondjuk egy beco vagy egy manduca akár babbinka között. És ugyanígy a meitaioknál (mi a különbség egy gremese és egy hajtka vagy bármelyik másik között?)

Tudom, van több hely, ahol ki lehet ezeket próbálni, de 2 gyerekkel nem tudok bkv-zni, itt a világ végén pedig semmi nincs.

Kép
Kép
beubaba

Sziasztok!

Én sem tűntem ám el, csak rengeteget pakolásztam mostanság...
Holnap megnézem g-t. Kíváncsi vagyok... :-)

Képzeljétek, bepakoltam végre a kórházi motyót... :-) El sem hiszem. :-)

Jobbulást minden babókának! Főleg az ilyen füles dolgok miatt aggódom már előre én is. Remélem minden babóka hamar meggyógyul.

Én amúgy hordozókendőt vettem. Viszonylag olcsón, 6500ft. Nandu. Szerintem jó. Egyik barátnőm is ezt használja és szerintem is tök jó. Vonatozik, bkvzik, mindent tud vele. Szóval, szerintem nekünk is be fog jönni. :-)

Izgulok. Már csak néhány nap. Annyira várom már Hubát! :-)

Vigyázzatok magatokra!
Ja! Hallottátok a H1N1-ről a híreket? Megint támad... Vélemények?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Az enyém is nandu. Szeretem, de ha ha vennék másikat, talán valami lágyabbat keresnék. (és hosszabbat :D)

Jó sokáig húztad a pakolást, nekem már a 35-36.héten be volt pakolva a bőrönd, sőt a másodiknál már ott lapult a csomagtartóban. Vittük mindenhová, nagyon szülni akartam :)

Kép
Kép
beubaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?