beze: köszi a linkeket! te merre laksz, h útba esik nektek kecskemét?
nem baj, h világos a hordozó?
egyébként jó vásárt csináltál, és a hordozó tényleg biztonságos.
már én is gondolkodtam azon, h ha hosszabb utat megyünk és nem viszünk babakocsit, arra az esetre veszünk egy jobb hordozót.
csillag: szerintem is ez a vihar előtti csend, de legalább rápihensz a rád váró eseményekre.
én mostanság kezdem érezni a fáradságot, ami a tevékenységeim között megtámad. de ilyenkor fogom magam és eltespedek egy kicsit.
bogi: nem volt kínai evés, mert nem voltam jól este és amikor megjött a férjem, nem is nagyon ébresztgetett. ma ettem reggelire belőle. valamiért nagyon szúrt a bal oldalam fent. olyan, mintha a levegő szorult volna bent, de nem akart "kimenni".
sajnálom pirit és a kirándulást is. majd bepótoljátok biztos!!!
dike: ne bánd, h nincsenek tüneteid. jobb így. nekem is jó volt, h nem kellett végigkínlódni az elejét és nem volt egy rémálom.
mona: hogy álltok a fürdővel? kérünk képet? anyós itthon van már?? ugye kihasználtátok az időt???
én ma semmi különöset nem csináltam. sütöttem ebédre fánkot, meg csináltam egy tál rakott krumplit. aztán a babám kiságyával kínlódtam, meg adtam az utasításokat a férjemnek, h hova tegye a málnabokrokat, meg hova a díszfüvet, meg a páfrányt. lassan kezdünk parkosítani is. egy diófát is ültettünk, ha legyen a homokozó felett árnyék a picike lányunknak.