Aranyoska!!!! Szívből gratulálok Beki babához! Nagyon szép neve van!
Kívánok sok-sok tejcit és egy kis pihenést! Várunk majd a beszámolóval, addig is jó egészséget mindkettőtöknek!
Beki apuci, köszi a beszámolót! Nagyon megható lehetett!
Rabbe, szegény, neked is kemény ez az utolsó pár nap/hét, de örülök, h. még egyben vagy!!!
Ez a szülési dömping nem hangzik valami jól! Remélem, mikor majd mi szülünk, nem a folyosón kell vajúdnunk!
Akkor van feladatod bőven, sajnálom Ádit! De legalább kiderült, mi a baja a bőrével!
Eclipse, én is kiakadtam, egyik hónapban dupla annyi táppénz jött, mint előtte! Nem értettem, de aztán rájöttem, h. nem annyi nap van számolva, mert ügyesen
hiányosan adták le a táppénzes papíromat, szóval elvileg a hónap végén érkezik a pótlás! Viszont engem már kiírtak szülési szabira és mint utóbb megtudtam, innentől már a tgyás számolódik. Na mindegy, csak nem cseszik el a dolgokat, de muszáj lesz rajtuk tartani a szemem!
Na látom, másnak is meggyűlik a baja ezzel a táppénz dologgal… ez ennyire bonyolult amúgy? Nem az a dolguk, h. tudják?
Hiszti: nekem elfogyott tegnapelőtt a homeós nyugtatóm, tiszta zizzent voltam! Aztán lehet csak a közelgő telihold miatt, mert egyébként sosem éltem nyugtatókon
Ügyes vagy, h. a végére jártál és megnézetted magad!
És jó, h. minden rendben! Én is megnyugodnék egy ilyen alapos vizsgálattól!
Dorka, hajrá Nokia!
Akkor már csak 3 nap és szülsz… jól meggondoltad?
Tv… húúú de kedvesek! Minden felszólítás nélkül kikapcsolni??? Na látom, megoldódott, szupi!
Gratula a nyákdugóhoz! Én is mindig lesem, de még sehol! Aztán lehet észre sem veszem
Tatjana, abszolút megértelek! Engem sem izgatna/izgatott volna ez a fiú/lány kérdés, ha nem tudnák megállapítani! Akkor hallgattunk volna a megérzésünkre és unisex holmikat vásárolunk, amit aztán lehet bővíteni, ha már kibújtak a babák… de így, h. egyszer ez, egyszer az biztos nagyon rossz!
Mondjuk, nekünk egyszer sem mondták, h. fiú, de hallottam én cifrákat!
Szivi az infót! Az az igazság, h. amikor viszkettem nagyon, akkor szülni akartam minél előbb, de így, h. jól vagyok inkább maradjon, feltéve, ha a többi eredmény is jó lesz!!! Hisz, a legfontosabb Zorka baba egészsége!
Én is úgy ennék szőlőt, annyira vártam, de nem akarom terhelni a héjával a májamat, ezért néhány szemet kiszopogatok és a nagyobb magokat is kiköpöm… szóval kb. úgy, mint egy 2 éves
, de túlzásba nem viszem!
Vigasztaljon a tudat, h. úgysem olyan jó az idei termés!
Zsófi, még mindig köhögsz??? Gondolom már mindent kipróbáltál, te szegény!
Na most értem oda, h. pulmonológia… akkor legalább kiderült, miért van! És már nem kell sokáig szenvednek tőle
Lenne tünete, ha nyílna a méhszáj? És mégis mi?
Ancsa, én kétévente cserélem a telót, mert akkor jár le a hűségnyilatkozat, és ez így nekem bevált. Addigra meg is unom őket! Amúgy baromira nem izgat, h. mit tud a telefonáláson és sms íráson kívül…na jó talán h. még normálisan fotózzon, de ált az is megunom pár hét alatt!
Hazamenős ruci: én kétféle változatot raktam össze, már csak a bundazsák hiányzik! Már hetek óta emiatt nyavalygok
Mike, sajnálom a kocsidat! Na meg persze téged a bosszúság miatt!
Látom, még mindig „pörgesz van” Tegnap én is főztem ezerrel, pedig a napját nem tudom, mikor csináltam ennyi mindent! Azt hiszem ezek már az utolsó erőlködéseim
Úúúú, most olvasom, h. nem csak az autó, még egy kokeró is felbosszantott, szegénykém
Davallia, köszi a híreket és örülök, h. jól van Ebba csajszi!
Kinga, az én méhszájamat sem nézte a doki a 32. hét óta!!! Kicsit aggasztó… főleg, mivel ha tudnám, h. nyílik v. puhul, akkor többet pihiznék!
Szóval nekem hiába is van fogadott dokim… no komment
Szissz, Marci talán kinövi a ruha-mizériát, mire nagyobb lesz, de én is ilyen voltam, nem volt ám mindegy milyen bugyi, zokni van rajtam, harisnyát rühelltem… el is neveztek „varia kisasszonynak”, mert folyton variáltam, h. mit veszek fel… azt hiszem nem nőttem ki!
Angie, milyen kis édes lehet Zsombi, ahogy belefárad az evésbe! Nemsokára erőre kap és majd nem győzöd etetni, még jó, h. van sok tejed!
Na hogy nézem a táblit, eddig nincsen óriásbébink! Persze ez nem is baj! Az lenne a vicces, ha pont belőlem pottyanna ki egy nagy baba!
Persze tudom, h. többeteknek is nagy babát jósolnak, csak ők még mind bent vannak
Amida, ezek szerint számolhatok azzal, hogy ha megvizsgál a doki, akkor lehet szülünk is???
Talán emiatt nem nézeget…?
Eszter, nagyon édes vagy!!! Mindjárt írok a másikba is, de két nap kimaradást nagyon nehéz pótolni
Rodi, nem is írtam, h. milyen szép a fülcsibevaló! Én, ahogy már írtam is, nem nagyon akarok, de a neten annyi gyönyörűségeset láttam, h. elkezdtem gondolkodni rajta, mivel a sógornőmék felvetették, h. vennének...
Haynii, én is szedhetem végig a magnéziumot, azt mondták, h. attól simán beindul a szülés!
A Vaya is Zita (bocs Vaya, remélem, nem baj, h. megírtam
)
Azt hiszem nagyjából mindenkire reagáltam! Végül is csak 1,5 órába telt