Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllll!
Most csak miattad néztem be, úristen el se hiszem, hogy jelentkeztél, pláne ilyen hírrel!!!!!! Ugye mondtam, hogy neked is sikerülni fog!!!!!!!! Mindenkinek sikerül előbb vagy utóbb. A franciák megvárnak, most a baba a lényeg, annyit vártatok rá.
Halkan de hatalmas gratula, vigyázz magadra nagyon-nagyon. Msn-em már nincs azt csak a mhelyen tudtam használni, ha oda írtál ne haragudj, de azokat már nem kapom meg. Ide írhatsz privit, de tudod az e-mail címemet ugye? Sajnos az msnes címed máshová nem lett elmentve,így nem tudtam neked írni...
Csajok!
tudom, nagyon régóta nem jelentkeztem, de olvastalak titeket, Réka egyszerűen minden percemet lefoglalja, semmit nem alszik napközben, 10 perc -negyed órában le van tudva az egész. Most is itt ül az ölemben és próbálja kalapálni a billentyűket, lehetetlenség tőle bármit is csinálni, este 9 után mire sikerül ágyba dugni egyszerűen annyira hulla vagyok, hogy nincs erőm írni. Cserébe legalább éjel alszik, 1-2 felírást és ivást követően reggelig húzza a bababőrt
Szóval bocsi az eltűnésért, bár ennek más oka is volt.
De!!! Gratulálok minden kismaminak, aki azóta kismami lett, hogy utoljára írtam.
Vikkata Neked a csodaszép Lettihez,
Vukinak a tesóhoz.
Gabi,
Hűha nincs már sok hátra. Boti be van már sózva, hogy jön az öcsike?
Witch,
Remélem Jamina hamarosan felépül és megtalálják mi a baj, azért ez elég ijesztő, még olvasni is az volt.
Elan,
Sajnálom a méhenkívülidet, remélem jól vagy azóta és drukkolok a kistesó projecthez. Kedvenc dokinkat azóta is sűrűn látogatom, most lesz egy közös "projectünk", mert még mindig nem sikerült kideríteni, mi a bajom, de vagy a gerincszurinak lett következménye, vagy esetleg a kismedecében lett valami pici gyulladás, bár igazából ezt semmi nem mutatta ki eddig se vérkép, uh, ct, mégse stimmel valami, úgyhogy lehet hó végén megtükrözik a méhem, jövőre mi is szeretnénk tesót, és legalább megnézik nem ott-e baj, a mensim is fura, olyan, mintha nem válna le a nyh a szülés óta.
Bocs, hogy a többieknek most nem írok, majd igyekszem bepótolni.
Rólunk: Réka szuper kiscsaj, rohamtempóban fejlődik, 11 hónaposan elindult, azóta szalad, életveszélyes, 1 pillanat alatt eltűnik a lakásban, ha félrenézek egy percre. egész nap rohanok utána, semmire nincs időm. Már kezd mondani szavakat, szótagokat: apa, anya, nem, vau-vau az már tökéletesen megy, egyébként meg ami nem a fentiek egyike az pedig öh vagy bap. Nagyon önálló kezd lenni, hol van már milyen az én nyeklő-nyakló pici lányom. Már 9 kg, 80 centi hosszú. Mindent megismer, megért, elmutogat, olyan dolgai vannak, hogy vagy a röhögéstől dőlünk vagy elképedünk honnan tud ilyeneket. De egyszerűen lehetetlen leírni ezeket, minden percben tartogat valamit a számunkra. Viszont 10 hónaposan elkezdődött nálunk a dackorszak, olyan hisztik vannak, hogy a hajam égnek áll. Ha valamit nem kap meg vagy nem úgy történik, az az első, hogy elkezd csapkodni, sziszeg. Általában valamin levezeti a feszkót, persze rosszabb esetben ez én vagyok, ezt nem tudom kitől látta, tőlünk nem az biztos..Erről szeretném leszoktatni, de tényleg a legapróbb dolgokért is üt, de a legdurvább, hogy leveti magát a földre, vagy törökülésben előre hajol és veri a fejét a padlóba üvöltve.
De a falba is szokta ütni. De a kis pukkancs közben tesztel is, és nehéz megállni, hogy ne röhögjek. A múltkor a fentieket produkálta, mi nem regaáltunk rá, és 5 percnyi üvöltés után kinézett a lába alól, hogy figyelünk-e. Miután nem foglalkoztunk vele, gondolta na jó folytatom, előbb-utóbb csak rámfigyeltek. Különben egész nap vigyorog és be nem áll a csőre.
Szóval zajlik az élet.
Hát én azóta is rovom a köröket a dokiknál, már mindenemet megtükrözték, nem találták még meg az okát a folyadékgyülemnek a medencecsontomban, azt mondják ez valamilyen gyulladás következménye, de folyton fáj a gerincem is, szóval valószínű a császár után lett valami, most majd ezt nézik meg. De már jó lenne, mert szeretnénk jövőre tesót Rékának.
Ezenkívül 10 éves "friss jogsisként" végre hajlandó voltam venni pár órát, így most vezetgetek oktatóval, ezt sem húzhattam tovább, szóval van program........
Nem ígérem, hogy hamarosan jövök, de olvalsak Titeket és majd igyekszem írni is, ha a kisasszony enged.