Köszönöm mindenkinek a sok drukkolást és izgulást.
Meglett az eredménye.
Nagyon boldog vagyok még fel sem fogtam.
A páromnak úgy mondtam el, hogy vettem egy kis zoknikát, és mondtam neki nézdd csak mit hoztam neked Bp.-ről.
Amikor kibontotta, egyből azt kérdezte, hogy mi ez.Na akkor a hátam mögül elővettem a pozitív tesztet.Csak nézett rám nagy szemekkel, és azt se tudta, hogy mit mondjon.Egyből felkapott és pörgött velem.És alig akarta elhinni.Ezután elmentünk vacsizni.Majd otthon egész este simogatta a pocimat.Nagypn boldog vagyok.
A dokimat felhívtam még tegnap, nagyon örült a hírnek, majd jövő héten hétfőn megyek hozzá.
Judit! Nagyon szépek vagytok a képen.
Igen a falat én csináltam, majd ha akarod, akkor leírom hogyan.Küldöm majd a sablonokat.
Mea! Nagyon szorítom a kezedet, és nem engedem el csak akkor, ha egy zebra kéri.
Izgulok érted.
Babus! Nagyon megijedtem amikor olvastam, hogy nem vagytok jól.
De örülök neki, hogy már monden OK.
Köszike a cserép ötlete, látod nálunk bevált.
Vali! Én is szedem az Elevitet.Nekem néha okozott székrekedést, de rájöttem, hogy ha sok rostos levet iszok, akkor annyira nem.
Tündi! Annyira édes vagy, hogy rám gondoltál.Mostantól pedig én gondolok rád.
Látod, hogy bejött a cserép dolog.
Te raktál már az ablakba?
Nekem sem ment fel a hőm 37 felé.Hol 36.8, hol 37 volt.Én is görcsöltem egy kicsit, majd utánna szünet, most pedig megint.
Vanda! Köszi mégegyszer a tesztet.
Szerencsés kezed van.
Légyszi a többi várakozónak is küldjél ilyet.
Ugye neked is göcsölgetett a hasad?
Zsuzsci! Tessék követni a példámat.
Neked is sikerülhet.
Csilla! Sajnálom, hogy megjött.
De tudod, hogy újabb hónappal újabb remények jönnek.
Évi, Henci vagyis Jenci! Üdv köztünk.Felvettelek titeket a tbálázatba.
Nemsokára fel is teszem.
Sysy! Mikor lesz az esküvőtök?
Stella! Sajnálom, hogy fájdalmas volt a vizsgálat.
Remélem már jobban vagy.
Bocsi lányok, hogy ilyen hosszú lett, de egy nap lemaradás után ennyire sikeredett.
Judyt