Sziasztok!
Megjöttem.
Kinga,
Nem tűnök el, csak 8-12-ig Anyukámmal vizsgálaton voltam. Kiment a tollam már a várakozástól. Sajna a májában a daganat 2-ről 5 cm-re nőtt és körülötte tele van valami nyirok izékkal...a hasnyálmirigyben pedig eddig nem volt, most ott is van 2 cm-es...
Úgyhogy egy kicsit megrogytam. Mivel a kemot már nem bírja, adtak neki valami kib...tt drága tablettát, valami ázsiai fejlesztés, aminek most tesztelik itt csak a mellékhatását...na mindegy. Engem is behívott a doki, közölte velem, hogy nagyon ronda lesz tőle Anyukám arca: tele lesz gennyes ragyákkal... Király.
Aztán bejöttem dolgozni, eddig azt csináltam...
Most már nem. Az a baj Kingóca, jönnék áén többször, de minden 2. sor után meg kell állnom, felállni, megmozgatni a kezemet, mert úgy zsibbad, mint ide Lacháza. Főleg, ha gépelek.
A babakocsi 3 kerekű, 3 részes: mózes, sport és autósülés-hordozó. Cam Cortina egyébként.
Gyerekek, tiszta para: már a második ember mondja, hogy eléggé lennt van a hasam. De hát hol lenne? 156 cm vagyok! Tök rövid a felsőtestem... Nem fér el a majd' 40 centis ZSófika, csak úgy, ha minden helyet igénybe vesz... Úgy be tudnak szaratni, hogy az nem semmi.
Csillag,
Én ha veszek kocsit, a következő babának is akarom használni. De 100-nál többet nem adok! Persze azt is csak akkor, ha lesz prémium! Mert ha nem lesz...akkor még használt se lesz! Van egy régi mountain bike-om, majd arra teszek valamit, az lesz a babakocsi... Jó, szerintem tutira lesz lóvé...legfeljebb kevesebb, mint amire számítok.
Masszázs: felhívtam egy Pécsett elismert csontkovácsot (már voltam nála) azt mondta, amíg várom a babát, nem nyúl hozzám és ne is menjek olyanhoz, aki ezt megteszi. Majd szülés után helyrerak. Én ezt megfogadom. Majd Api finoman masszíroz. Meg jövő héttől megyek a Klinikai gyógytornászhoz kismama tornára.
Niki,
az eredménnyel sztem várni kell 1 hetet kb. Asszem.
Az ingyenes kismama csomag: a védőnővel való 1. találkozáskor adnak egy kis tájékoztató könyvecskét, hogy tudjon mindent az ember lánya az állapotról/szülésről, meg stb. Na, ebben van a Feklicitas Kft-nek, vagy valami ilyesmi neve van egy kuponja, amit be kell vinni vmelyik bababoltba és adják ezt a csomagot, ami tele van katalógussal, termékmintával,van benne egy Anyál Lapja és egy Baba Magazin is. A 3. trimeszterben adják csak ki. Mivel én már abban érzem magam, gondoltam megünneplem és elhozom a csomagot.
Gratulálok egyébként a csökkenő tendenciához!
Az ovuteszt csak mutogassa amit akar, ti meg csak szexeljetek!
H1N1: rajtam a tavaly őszi terhességem alkalmával annyira elhatalmasodott a kétely, mert a 2 orvos, akikben a legjobban megbíztam, ellenkező véleményen voltak. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, hogy mit csináljak. Végül dec. 16-án kellett volna mennem oltásra, de sajnos aznap meg is kellett műteni, ki kellett venni az elhalt magzatot.
Most úgy döntöttem, hogy lesz...m a H1N1-et.
Kemény vagyok, mint a vídia.
Ja, amikor ott feküdtem a kórházban, egy csaj is volt a szobában, aki 24 hétre szülte meg az iker gyerekeit, előtte 1 héttel beoltották...ez egy kis adalék csak
Szegény ott rágta a kefét, hogy mi lesz. A 3. lombik próbálkozás volt. Szörnyű.
Ana,
Tudom ,melyik kocsifajtára gondolsz: jól is néz ki, de én nem használnám úgy, pont azért, amit te is írtál. Vízszintes felület kell. Éppen ezért az sem tetszik, ha a sportrész ugyan dönthető, de ki tudja, az nem összefüggő felület!
Ja igen, Jézuska nagyon aranyos tud lenni!
Te is fogsz még babázni!
Íme a kocsi:
Maccs,
Én nem találom a Brendon oldalon az outletet!
Én is azt fogom csinálni ZSófival, amit te Enivel, nem hagyom majd aludni nappal...vagyis annyit nem...remélem, tudni fogom, hol a határ...
És MAccs, az a babakocsi bevált?
Chris, 1 hét az semmi! Úgy repülnek, ahogy írtad is...Meg aztán lehet, hogy Andriska már azt se bírja ki!!!
Neked milyen babakocsid van?