Sziasztok Lánykák
Nócikám, sajnálom a gondokat, de hogy jött a dokitól az ötlet, hogy meg uhuzzon?Fájt a hasad is?
Biztos te is feszültebb vagy ez miatt, meg idegeskedsz és sajnos ez átragad a másik félre is.De apa is lehetne megértőbb!!Remélem, hamar kijöttök a válságból!
Tudod: minden rossz után jön a jó!
Zsani
Hogy vagy ma?
Ne agyalj a betegségeken, hanem próbáld élvezni a terhességet!Fantasztikus dolog!!(bár én beszélek, én is anno sokat idegeskedtem)De hogy jutott eszetekbe ilyen korán ezen agyalni?Meg ne olvasgass a neten minden hülyeséget!
Meg hát te nagyon fiatal vagy, kicsi az esélye ezeknek a nyavajáknak.Nálam már kockázatos lesz a másodiknál sajna
Az elvetetésről nekem is ez a véleményem, mint neked
Nekem az 5. héten petezsák volt csak, a 6.-on volt szivhang, vagy pulzálás.
Dorka
a bagolykodás a szülés előjele
Mi újság van ma?
Lehet, forradalmi baba lesz Luca?
Beze
Hogy vagytok? Lexi?
Nálunk nagyon rosszak az éjszakák, talán a cicimegvonás miatt
Állandóan az éjszaka közepén odajön hozzám Marci és nagyon nem tudok aludni tőle.Ez már egy hete magy így
Egyébként tregnap este kérte a bilit és BELEPISILT!!!
Eddig fürdés előtt mindig a vízbe vagy a fürdő kövére pisilt.
A munkát meg nem erőltetem, nem fogok mindenáron dolgozni menni, nem szeretném elszalasztani ezt a kis időt, amit még egészen együtt tölthetünk, annyira kreatív és okoska lett, kár lenne minden percet elveszteni vele
Majd lesz valahogy az anyagiak miatt......
Bár ha valami jó ajánlatot kapok, ill. 4 órás munkát, akkor elmegyek.Bár a jó ajánlatnbak kicsi az esélye.
Brivel mi lehet csajok?Nóci, te sem tudsz semmit?