sziasztok,
"gyönyörű" időnk van...
Aliz, örülök, hogy jobban vagytok!
Móni, örülök hogy jól vagytok, Noémi majd biztosan megszokja az újabb öcsi gondolatot és később biztosan szívesen irányítja majd a fiúkat
Mi jól vagyunk, István olyan kis érzékeny mostanában, Csenge pedig hihetetlen ütemet vett mozgásfejlődés, fognövesztés terén is, a védőnő is csodálkozott mennyit változott és ügyesedett amióta nem látta.
Húsvét vasárnap egész nap Ópusztaszeren voltunk, meglepődtem milyen jól bírták a gyerekek a hosszú napot, este fél hétkor értünk haza! Nagyon jó volt. Szépen lebarnultunk, azóta is olyan jó kis barna a pofijuk
Lassan kezdenek megtanulni együtt is játszani, de még mindig több a konfliktus, mint a vidám együttlét. Most a sátor és benne a 200 db műanyag labda amit újra felállítottam jó megoldás, sokáig eljátszanak vele együtt és külön-külön is.
Én szerencsére mondhatom hogy jól vagyok, híztam is, és jól is érzem magam. Csenge egy hete a játékok között rátalált egy cumira azóta cumizik
Eddig nem cumizott sőt nem is érdekelte, de most már csak éjjel szopizik, és mivel szeretném teljesen elválasztani így úgy döntöttem maradhat a cumi, mert úgy látom így nappal már nem kéri a cicit. Éjjel is van hogy sikerül a cumival visszaaltatnom, de mostanában már átaludta az éjszakát. Ha sikerül a szoptatást abbahagyni akkor válthatok gyógyszert és talán még jobban visszaáll a hormonháztartásom a helyes működésre. Fáj a szívem a szoptatásért, néha még nincs szívem lemondani róla, de néhányszor már úgy megharapott, és egyre inkább zavarnak a fogacskái, gyakran kellemetlen már szopi így most ezzel "nyugtatom" magam hogy már ő is könnyebben viseli majd a cici nélküli létet
Főleg az is nagy dolog hogy István csak 6 hónapos koráig tudtam szoptatni. Hiába no, ügyesebbek a csajok
Timi, Ti hogy vagytok???
Találkoztam a múltkor Évivel és Koppánnyal, milyen nagyfiú már Ő is!!!
Editékkel is összefutottam, Dóri nagyon szép kis csaj!
Üdv
Kati