Mikegirl
Igen, elvileg ügyfélkapun lehet intézni ezeket. Én is akartam csináltatni, de nem jutottam el odáig
Mindig csak tervben van, pedig sokmindent leegyszerűsítene, az biztos.
Érdekes, h azt mondták, h nem működik a babucinak a személyes TAJ kártya intézés...
azért ez durva. Én úgy tudom, h lehet...
Szerintem holnap felhívom őket, és megkérdezem mi a helyzet! Azért jó lenne, ha egyből megcsinálnák.
Ruha: na igen, no comment... marha drágák a gyerek ruhák, és nem is hordják még sokat a gyerekeink, olyan bazi hamar kinövik! Apának is mondtam, h nézzen Marcinak a Tescoban téli dzsekit. Megnézte, 5000-9000 között látott, de nem mert venni. Nálunk Marci nem vesz fel akármit, rohadt nagy hisztit csinál az öltözködésből... pedig még csak 3 éves lesz... és fiú...
Nem tudom mit fogok vele csinálni ha kamasz lesz
Jujjj, na igen, amikor 2 percenként kell rohangálni a számítógéphez, h megmutathassa, h mit akar venni
de ismerős
Apa már leszokott az autókról meg egyebekről, ő most teljesen belebolondult ezekbe az Apple cuccokba
Közben olvasom itt, h mi történt
nagyon sajnálom az autót, de a lényeg, h komolyabb baj nem történt!!! tök felelőtlenek ezek basszus!
LÁnyok, akik tanultok!
Komolyan le akalappal, ahogy a vizsgákat tervezitek január-februárra
Én komolyan nem tudom eldönteni, hogy merjek e jelentkezni egyálalán a vizsgára
Pedig jó lenne, ha a kezemben lenne az a papír végre!
Sophie
Majd írj, hogy mi volt a dokkernál!!!!
Telefon: majd kiderül... két verzió van: vagy kapok egy ugyanolyat egyszer mint amilyen apának, vagy ő kap egy jobbat és én öröklöm az övét
Ancsa
Telefonos sztori, uh... Én általában igyekszem vigyázni rájuk. Bár amióta megszületett Marci ez kevésbé sikerül.
Volt egy Nokiám, ami amúgy is öregecske volt, de szerettem, de aztán egyszer már nem lehetett bekapcsolni.Aztán volt egy Motorola V3, amit a játszótéren végeztek ki, a tatyómban volt, egy kisgyerek pedig leöntötte a táskámat egy fél literes ásványvízzel, pont rá a telóra, hiába próbáltam kiszárítani. Aztán volt egy Vodafonos "szépség", ilyen 1500 ft-os, telefonálásra, sms-re nagyon megfelelt, de egy naptár nem volt benne, meg a gyerekről sem tudtam egy fotót csinálni... Apától most örököltem egy Nokiát, azzal elvagyok egyébként
Aranyeret sajnálom, nekem szülés után volt, most számítok rá...
Még szerencse, hogy lehet részletfizetést kérni arra 180 euro-ra.
Szerintem jól összeválogattad Lilibaba ruciját
Én is hasonlót terveztem Daninak, majd dobok róla képet. Annyi, h én 2 sapit fogok ráadni, egy vékony sapit meg egy vastagabbat, főleg, h most jön a nagy hideg!
Csini kismami vagy, Lili babának szép kis lakja van
Óóóó, igen, a hajad pedig baromi hosszú már
Rabbe
Hát basszus azért nem semmi amin keresztül mentél
Amida
Szerintem a 2-es liberoval nem lesz gond. A pletyók alapján ezzel a new bornnal van a gond
Dorka, Tatjana
Jól van, ahogy befejeztem az összeírást, akkor felteszem. Igyekszem mielőbb végezni vele.
Davallia
Köszi a hireket Ebbáról
Addig is sok puszi Neki, reméljük mielőbb megjavul a gépe!
Apa elvitte Marcit, igyekszem egy picit összepakolni, mg elmosogatok...