Akra-Szijjaaaaa
De jó, hogy visszatértél!!Tényleg jó sokáig dolgoztál
Na ná, hogy visszafogdunk, akinek Törpillás az avatarja az jöhet
Szép nagy baba lesz Máté is!!
Eclipse-Gratula a nyákdugóhoz, hajrá Molli
Jujjj de jó, lehet, hogy hamarosan a kezedben foghatod a kislányod!!!!!!!
Dorka-Köszi a hiányolást
Azt hittem rólad is már csak a szülés kapcsán kapunk híreket
De akkor hazaengedtek téged is....Luca baba még lustálkodik egy picit Anya pocijában
Hihetetlen,hogy egy hónapja azért tartottak bent,mert majdnem szültél és azóta eltelt egy hónap
Csajok mi lehet Hayniival és Vayaconnal??????
Eta-Hol vannak a képek te lány???
Cigi-No comment-Bár én is cigis voltam, az inszem napján tettem le ( március 1.)....De el nem tudom képzelni, hogy babával a pocakomban rágyújtsak
Éljen a penészmentes övezet
Micsoda világjáró családod van
Szissz-Te sem mutattál még a lakásról képeket, annyira kiváncsi vagyok
Nagyon irigykedek, hogy tudsz varrni....Annyi mindent csinálnék én is ha nem lenne két bal kezem
A farosság miatt még én is reménykedem, nem adom fel
MikeGirl-Köszi amit a faros szülésről írtál....Nem tudom, nagyon vacilálok, hogy megpróbáljam-e rendesen megszülni ha így marad....De ez még a jövő zenéje, sok mindentől függ, pl, hogy mekkora baba lesz ( bár ha belőlem indulunk ki akkor nem lesz túl nagy
)....Már megbeszéltük Csabival, hogy esténként lámpával világítunk a hasam aljához, hátha elindul arra felé, bár megmondom őszintén ma megint csinált egy olyan fura alakzatot a hasamban, szerintem most fordult vissza
Pár hete egyszer már csinált ilyet, tökre fura volt és csak azt tudom elképzelni, hogy akkor fordult meg, mert azért azt éreznem kell, hisz nem olyan kicsi már, hogy suttyomban forgolódjon
...Sajnálom,hogy nem jött össze a vásárlás, de valamiért így kellett lennie, tuti jobb cuccokat fogsz hamarosan máshol találni
A vasárnapi ebéden csak 6-an leszünk, de Csabi fog főzni, bár gondolom úgy is segítek neki
Gnocchit fog csinálni, mert a múltkor vettünk a bolhapiacon egy olasz szakácskönyvet és azóta rá van kattanva teljesen
Képzeljétek tegnap kaptunk az áramszolgáltatótól egy 170 eurós kis csekket, hogy több áramot fogyasztottunk , mint az átalányunk és innentől kezdve havi 10 euróval kell többet csengetni
Gondoltam egye fene.....Mit tudunk csinálni....Na erre ma kaptam én egy levelet az egészségbiztosítótól, hogy legyek oly kedves 320 eurót befizetni, mivel 2 állásom volt előző évben
Még szerencse, hogy lehet részletfizetést kérni baszki
Amidalaah-Szuper, hogy meglettek az igazolványok, a jós szólt belőlem
Kinga-Drukk akkor a holnapi naphoz, tényleg szép dátum, a szerelmem szülinapja
Csillag-Bence valami ennivaló ahogy hangsúlyoz
Imádom a gyerekeket hallgatni
Eszter- Annyira cukker vagy, hogy olvasol minket és drukkolsz értünk, nagyon jól esik
Mi pedig mondhatom,hogy egy emberként drukkolunk értetek
Köszi a Maccs híreket
Rodi-Az ismerőseid módszerét készülünk mi is bevetni Csabival, hátha tudunk hatni a kisasszonyra
Nagyon sok mindent intéztél akkor tegnap!
Szerintem nem kell kicserélni a TB kártyát!Ha meg van a számla tuti, hogy kicserélik az ágyat....Mi is siekeresen berepesztettük a szekrény egyik ajtaját és szó nélkül kicserélték
( na persze nem mondtuk meg, hogy mi voltunk, hanem azt, hogy ilyen volt
)
Lucuzs-Balázs is gyönyörű méretekkel rendelkezik!
Miért van nálatok ilyen sok áramszünet???Köszi az Aranyoska híreket!
Aranyos- Veled vagyunk
Tatjana-Köszi a táblit
Ezt már nem hiszem el ami veletek történik kisbaba nemét illetően
Engem tuti már szétcseszett volna az ideg, de te nagyon ügyesen fogod fel
Végül is legkésőbb a születéskor kiderül , nem igaz???
Sophie-Mi volt ma a méhszáj vizsin??
Henne-Nagyon ügyesen haladtok akkor ti is a babaszobával....Ha kész lesz a remekmű várjuk ám a képeket
Nekem sincs még összerakva a kórházi cuccos....Lehet nem ártana...
Ma éjszaka Lili baba rámhozta a frászt....Frankón azt hittem megyünk szülni....Olyan hasgörcsre ébredtem,hogy patakokban folyt rólam a víz, de szó szerint.....Kimentem a Wc-re, mert elindult a hasam....Na itt már gyanakodtam,hogy ez akár a szülés egyik előjele is lehet.....De a görcsök nem jöttek és mentek hanem egyfolytában kínzoztak úgy kb egy órán keresztül.....Aztán abbahagyta és én elaludtam.....Reggelre semmi bajom....Mi lehetett ez???ő
Wivi-Tök szuper, hogy tudsz jönni néha és beszámolsz
Akkor a Libero pelus kilőve, bár nekem alapból is, mert itt nem is lehet kapni
Majd kérünk ám képet a fiatal úrról
Vikoo-Micsoda hírek, hajrá Boldi baba
Ritya-Akkor a mi babáink nagyjából egyformák, mert Lilit is 2500 grammosnak saccolta a doki bácsi hétfőn
Én is imádom, ahogy Lili mocorog odabent
Navi-Végre a megfelelő kezekbe kerültél és most már véget ér a viszketés remélhetőleg
MikeGirl-Tök jó volt olvasni a régi soraidat, hogy elrepült az idő azóta
......Pár hónap és mostani önmagunkra is így emlékezünk majd vissza....Olyan furcsa és hihetetlen
Kinga-Mi történt???????????
Na azt hiszem kiírtam magamból szinte mindent, plusz nem hiszitek el hogy hova megyünk....Igen, ÚSZNI
Na de szerintem most már nem fogom annyira erőltetni a dolgot, meglátom,hogy ma hogyan esik
Még megpróbálok este bekukkantani!!
Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa