Mimilee!
Hogy vagy? Túl vagy az átjárhatóságin?
Rodi!
Neked is köszi az Eclipse híreket!
Én sem hiszem, hogy gond lenne köztünk, de azért mostanában döbbenünk rá arra, hogy sok szempontból különbözünk, és még jobban oda kell figyelni egymásra, mert különböznek az igényeink. De próbálunk beszélni ezekről, így nem mondanám azt, hogy gond lenne köztünk. De ennek a babához nincs köze. Max közvetetten, hogy türelmetlenek vagyunk már, és ez egymással szemben is türelmetlenné tesz.
Örülök, hogy titeket összehoztak a nehézségek. Hogy vagy?
Viki!
Én inszemek után nem maradtam itthon, viszont a lombik után meg tudtam beszélni, hogy itthonról dolgozzak, és most is ezt szeretném elérni. Sikerült döntened?
Monic!
Örülök, hogy meggyógyultál és megmenekült a betegségtől a család! Várjuk a születéstörténeted!
Örülök, hogy rendszer valakult ki nálatok! Szuper, hogy alakul a ház is! Jó ilyen jó híreket hallani rólatok!
Beze!
Hogy vagytok? Lexi?
Lucuzs!
Sajnálom, hogy Bogi folyamatosan beteg. Remélem, rendbejön, mire megszületik a kistesó!
Most nézem, hogy Molli baba mennyire pontos, csak egy nappal született a kiírás előtt!
Drukkolok, hogy nálatok is hamar kisimuljanak majd a dolgok! De előtte könnyű szülést!
Kissedi!
Hú, nagyon kíváncsi vagyok az új frizurádra! Mit szólt a férjed?
Vius!
Gratulálok az unokahugihoz!!!
Aagassi!
Igen, Lucuzssal már elég izgatottak vagyunk...
Örülök, hogy "sima" hétköznapjaitok vannak, azt hiszem, ennek is lehet örülni. Ránéztem a képeitekre, még mindig csodás gyerekeitek vannak!
Bikfy, drága!
Sajnálom a mensit! Ölellek! Hogy vagy? Kitartást!
Linácska!
Hogy vagytok?
Timejka!
Rég jártál erre, minden rendben?
Babicsek!
Nagyon készültök már a szalagavatóra? Hogy haladtok? Hogy vagy? Lombik tervek?