Új privát üzeneted érkezett!

ancsu!! tetsz a mesefal!!

georgia! gratulálok a 12.héthez, de jóó neked!!!!

felhívtam a kaálit, azt mondta a recepciós, gondolom ő vette fel h ha nem vérzek szedjem. mondom meddig 12 hétig? azt mondja hát majd úgy is jön a dokihoz és megbeszélik.

na most mi legyen????? egyikőtöknek se kellett,mit csináljak?????
megkérdezem ma az én dokimat is.

napi 2 folsavat szedek doki utasítására, ő mást nem is mondott, ugyh magamtól szedem még a femibiont másnaponta.

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1287566713.0973.jpg[/img

Kép

KépKép
dike

Kép

KépKép
dike

dike, szerintem kérdezd meg ma a dokit, hogy mit csinálj.Meg a femibiont is feltétlen, mert szerintem azt naponta kellene szedned, mondjuk én nem szedek folsavat :roll: így már nem tudom

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok,

Ancsuka
Szuper :) tök jó, gondolom már alig várod te is a 12. hetes UH-t :) Én hétfőn megyek :)

Dike
kérdezd meg a dokidat, mert én naponta szedem a folsavat és naponta szedem mellette a Femibiont is. Nekem mindkettőt a közös dokink mondta.... S teljesen egyezik az egész lombik programunk.... Jobb lett volna, ha kéred a dokit a telóban, s nem a pultos csajjal beszélsz, mert ők soha semmit nem tudnak :? de én nem szedném az aspirint azt tuti.... viszont a femibiont igen naponta.

Zita

Kép
zitácska79

zita! ezt nem hiszem el, h tök mást mond kettőnknek baszki!hihetetlen! akkor mától nem veszem be az aspirint és naponta eszem femibiont.

KépKép
dike

Dike
minden szervezet más, de senkinek nem kell szednie az Aspirint vv után, de olvasd el a betegtájékoztatót is! Egyébként ha én a terhesvitaminra nem kérdezek rá, akkor nem is mondja hogy szedjek-e egyáltalán, mert elég kavarodás volt akkor ott, totál futószalag volt akkor, s azon voltak hogy mindenki gyorsan "meglegyen"!

Zita

Kép
zitácska79

Csajok

Nektek meddig kell a folsavat szedni?
Vendég

Georgia
nekem a kaáliban azt mondták hogy a 12. hétig. De a dokim most azt mondta, hogy nem érti, hogy miért kell szednem, mert a femibionban is van, mondtam neki mert ezt mondták, aztán azt mondta, hogy ha nem fáj tőle a gyomrom, akkor szedjem, bár ő feleselegesnek tartja. Úgyhogy szombatig szedem, utána nem.

Zita

Kép
zitácska79

Zita

En utrogestant kaptam egy par hetig, utana abbahagyhattam.
Femibiont en nemkaptam, en folsavat szedtem ma hagytam abba, de mar 10 hetnel szoltak, hogy abbahagyhatom.
Otthon ti annyi mindent szedtek vitaminok is, itt nem adnak, de ugyanugy mukodik a rendszer :D :D .
Vendég

Zita

En Aspirint se szedtem :D :D !!
Vendég

Zita
köszi a hiányolást, megvgyok, itthon fekszem, ma megyek este uh-ra, méhszáj vizsgálatra :!: remélem minden ok lesz :!: olvaslak Titeket :!:
12 hétig nyugodtan szedjed a folsavat, független attól, h a Femibionba is van, azzal rosszat nem csinálsz :!:

Georgia
gratulálok a betöltött 12.héthez :!: :wink: jobban vagy?nem próbáltad a Tamtum Verdet?nekem az segített!

Anett
nagy nagy gratula :!: :lol: örülök az örömödnek, jó magas hcg-d lestt :shock: :lol: még akár ikrek is lehetnek :roll: :wink:

Ancsu
hogy vgyok, bébik :?: telik az idő, nemsokára itt a down szűrés :roll:

Gyancsi
örülök, h minden ok veletek
Vivi tudja már :?: és meg van még Fifike :?:
:wink: Lili baba szépen növekszik :roll: :wink: jól olvastam jósló fájásod volt :?: na nekem este volt vmi ilyesmi :roll:

Vanili
puszillak drága :wink: mikor lesz vizsgálatod :?:

Tegnap este egy kicsit görcsöl a hasam, de épp hogy :roll: jósló fájás volt nem tudom, ma rákérdezek :!:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ez szerepel a leleten:

93*43mm-es uterusban, 12mmes endometrium. in utero egy kis petezsáknak inponáló képlet. gs 7*2.5mm. uterus mögötti j.o.-n 57*40mmes, b.o-on 59*43mmes ovárium, bennük több tüszővel. szabad hasürei folyadék nincs.

jav.: panasz esetén korházi felvétel javasolt, a híperstimuláció lehetősége miatt. panaszmentes esetben 1 hét múlva uh control javasolt.

szóval csak sírok. másnak ilyenkor már 8-10mmes petezsák van:((
másik a hyperstimu, győrbe mikor még vvtel előtt voltam, h nagy a hasam, és nincs székletem, ugye megnéztek, és mondták h nincs hyperstimu, de akkor még a petefészkeim jobb oldali 42-49mm volt a bal 32*48. ez a doki azt mondta h szerinte túl vok stimulálva óriásiak a petefészkeim, és h amint rosszul leszek korház. na most mi a rosszullét? éjszakánként amit átélek görcs?Sad(azt mondta szerinte ez is a hiperstimu miatt van, este 2 magneB6ot szedjek.

szerintetek reggel felhívjam a kaálit és elmondja h voltam dokinál, és h miket mondott meg az értékeket?

ő szerinte szedjem továbbra is az aspirin protectet.

KépKép
dike

sziasztok,

Suzy pihenj nagyon sokat!!!

Dike
gs 7*2.5mm, 2,5 mm lenne a petezsák???
A petefészkeid miatt ne aggódjál, mert nekem a 4. hétben 37*60 és 37*39-esek voltak a petefészkeim, s a 6. héten sem lettek sokkal kisebbek, s attól nem volt bajom. És most mi a helyzet a beleiddel? a múltkor azt mondták hogy be van dagadva.... az még mindig úgy van? De most akkor van baba nem? Vagy most mit mondott ez a doki? És hogy lehet a pf-ben tüsző, ha terhes vagy? szerintem az tutira nem tüsző.... De az jó, hogy nincs hasűri folyadék!

Ha felhívod a Kaálit, akkor ragaszkodj hozzá, hogy a dokival akarsz beszélni, úgyis megkérdezik, hogy mit akarsz tőle, mondd meg hogy mindenképpen kapcsoljanak fel hozzá, mert te így beszélted meg vele, hogy ha bármi gond van, akkor vele tudsz közvetlenül beszélni, ne hagyd magad lerázni a telefonban!

Zita

Kép
zitácska79

most gyors leszek csak dike neked írok gyors.
Én sem nagyon értem amit leírtál, hogy most akkor mi is van? mit mondott a doki a babával? mert ezt nem írtad
A hyperstimu ismerős nekem karácsonykor volt, de végül nem kellett műteni elmúlt, de neked már régóta görcsöl, így nem egészen értem mire is várnak???? fuuu nem értem én ezt az egészet.
Nekem anno a doki azt mondta: elmentem uh-ra majd közölte ha éjszaka is így fáj görcsölök akkor azonnal kórház és műtik vagyis leszívják.
Szóval holanp hívd fel a dokit a Kaáliba és mond azt hogy tegnap voltál nődikinál mert nagyon fájt a hasad az eredmény elkarod mondani a dokinak mert nem jók, ennyi ne ragozd tovább szerintem. És a dokinak mond el mi is van pontosan a papíron.
Az aspirint holnap kérdezd meg.

Ancsu

ancsuka

babáról nem beszélt! ez van a papiron. azt nem kérdeztem meg, hogy mi az hogy7× de szerintem a 2.5mm a petezsák igen az a mérete ami sztem kurva kicsi utána néztem, de ő azt mondta h jövő héten megnézzük h nő e a petezsák. szóval h 7× ez mit jelent?

tüsző a petefészkemben a híperstimuláció miatt van.

beleimre nem mondott semmit, azóta is nehezen ritkán van székletem.

annyira sírok...miért van ez? ugye h nagyobbnak kéne lennie a petezsáknak is? akár 4 akár 5 hetes vagyok.??tudom

KépKép
dike

A tüszőciszta tüneteit már korábban részleteztük. A hiperstimuláció legfontosabb tünetei az alhasi fájdalom és méhvérzés.

A többi ciszta meglehetősen tünetszegény, felfedezésük leggyakrabban egyéb okból történő vizsgálat során történik. A nagyra nőt ciszták a hasfal elődomborodását és különböző kompressziós tüneteket (pl. gátolt bélműködés, vizeletelfolyási akadály, másodlagos vesemedence gyulladás) okozhatnak.

A kikocsányosodott (vékony nyél végén függő) ciszta veszélyes, mert a kocsánya megcsavarodhat. Ez rendkívül heves hasi fájdalmat okoz, és azonnali műtétet tesz indokolttá.

KépKép
dike

dike, nem tudom nem vagyok ebben okos :( nem nagyon tudok mit mondani, holnap hívd fel a dokit szerintem.

Suzy, majd gyere mit mondott a doki, kíváncsi vagyok rá nagyon.
Babócák remélem jól vannak, de holnap kiderül mert megyek uh-ra
jöhetnél ám gyakrabban, mondjuk naponta???? :lol:

És a többiek is, hahó csajok hol vagytok?

Ancsu

ancsuka

Dike a leírtak szerint 7-szer 2,5-ös a petezsákod, azaz hosszúkás, de ez normális, az nem teljesen gömb! Ha megnézed minden méret valahány-szor valamennyi, azaz átmérőt néz. Pl méh:93-szor 43mm-es. Nyugodj meg kérlek, semmi baj nincsen! Ez teljesen jó adat hogy 7 és 2,5! Sőt, ennek örülj mert még petezsákot sem biztos hogy láthatna ilyen korán, neked meg már látszott!!

Suzy nem tudom még :-) remélhetőleg következő ciklusban! Várunk a hírekkel!

Georgia, köszi!
Vendég

vanili! de ahogy olvasom mindenki csak azt írja h 5, 5, 13mm szóval nem így hogy 7× akármennyi is. akkor most ez azt jelenti h 7mmes? tehát aki csak azt mondja h az ővé pl 5mmes az milyen értéket mond,az átlót vagy a hosszát, v mit?

KépKép
dike

Igen Dike azt jelenti! Pl amikor a dokik a tüszőket mérik, akkor mondjuk azt mondja hogy van két db 19mm-es tüsződ, de van hogy hozzáteszi hogy 19x18-as, de van hogy nem. Úgyhogy szerintem azért tette hozzá a 2,5-öt mert hosszúkás alakú. Pl múltkor a tüszőm 22 mm-es volt de láttam hogy nyújtott alakú, azaz szerintem 22-szer 17 vagy ilyesmi lehetett.
Vendég

Aki azt mondja hogy 5mm-es az a leghosszabb értéket mondja, mindig a legnagyobb értéket adják meg a dokik. Szerintem ha nem mond két értéket akkor kb kerek. (Megelőzlek: Nem baj hogy nem kerek hanem ovális, lényeg hogy ott van!)
Vendég

Persze az is lehet hogy az a doki épp csak egy átmérőt mér, az enyém általában kettőt. Úgyhogy nyugodj meg! Szuper az értéked!
Vendég

és ez most akkor 7,mm hosszu és 2,5mm magas. ennek akkor mennyi az átmérője azt tudod! annyira köszönöm h ezt leírtad,kezdem megnyugodni! sok puszi neked, és ne haragudj h ennyit kérdezek örülök h vki tud választ adni.

KépKép
dike

Egy fél órája jöttünk haza, kicsit csúszásban volt a doki 2 szülése is volt délután és még engem vizsgált csörögtek neki egy újabb szülés miatt !
Velünk minden ok, vett le tenyésztést már megint, ez már a 4.volt eddig, nézett méhszájat hüvely uh-val, így lemérte pontosan a méhszáj hosszát, 22,7mm, ez szuper, azt mondta ne csak feküdjek sétáljak is, mozogjak egy kicsit és nyugi van, mert ki fogom húzni ilyen értékkel a bizonyos 36.hétig , férjem egyből kérdezte, h akkor már szülni fogok ,de mondta nem, csak akkor már nem lesz semmi baja a babának, ha meg is születik, nem kell visszatartani!!!
mindene szépen fejlődik,korának megfelelő, 2200g a becsült súlya !
Továbbra is megy a magnézium citrici, pihenek, ahogy eddig !
kérdeztem a keményedést azt mondta ez ilyenkor már ilyen szokott lenni, lehetnek minimális görcsök!
Hát ennyi

Ancsu
drukk a holnapi uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++igyekszem jönni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!

Gyors életjel....Minden okés csak nagyon rohangálok mostanában :wink:

Anett-Hatalmas Gratula. Olvastalak ám, csak írni nem tudtam :D :D

Minden kismami nagyon vigyázzon magára, próbálkozóknak drukkhegység, babásoknak jó babázást :wink:

Majd valamelyik nap jövök bővebben!!!

Pussszantyúúú:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Dike hát az egyik átmérője 7mm a másik pedig a 2,5mm. Ilyen nyújtott ovális forma. A kör az, aminek egyetlen átmérője van (tudod a kör középpontján átmenő egyenes vonal). Persze nyilván sosem szabályos kör egy petezsák, attól függetlenül hogy valaki csak egy értéket hall.

Suzy jaj de jó hogy minden ok! Akkor sétálgatsz? A 37. hét az már szuper szülésre is, persze legjobb a végén, nem?

Gyancsika aktív kismami :D pusszantalak!

Szrityikém hogy vagy? Megjött már? Sok puszi!
Vendég

na képzeljétek semmi gond nincs a petefészkeimmel sem, és a petezsák méretével sem. a görcsökre azt mondta h szedjem a magnéziumot,néha nospát, meg tömény alkoholt:)))))))jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

azért ekkorák a petefészkeim mert valóban túl lettem stimulálva, de ez még semmi(csak annak a dokinak furcsa ki nem foglalkozik ilyennek), nincs hasüri folyadék tehát nincs gond!

KépKép
dike

dike, na látod semmi gond, én pont ezért nem jöttem hozzátok míg le nem zajlott ez az egész mert csak kérdések és válaszok meg ennek ennyi annak annyi az értéke.
Viszont nekem ez az alkohol dolog :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jó hogy azt nem mondja szívjál el nyugodtan egy füves cigit vagy más egyéb kábítószer félét, alkohol egy terhes nőnek, ráadásul töményen!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kész én már nem mondok semmit..........

Suzy, de jó, nagyon örülök neki a 36hétig már csak 2 heted van, de szerintem ilyen adatokkal simán kihúzod a végéig :lol: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

de ne hidd h én alkoholt fogok inni,meg se tudnám inni!:))

KépKép
dike

Na látod Dike, szuper!
Vendég

Georgia, Ancsuka, Zitácska
Hatalmas grat!!!

Dike
Neked is :o) Szuper a 2 csíkod!!
Ezek szerint 1 baba :o)

Kép

Kép
princzike

Azért dobok ide is "kedvcsináló" képeket :o)

Kép

Egy kis almapép evés :o)
Kép

Kép

Kép
princzike

a kurva aspirint meg elfelejtettem megkérdezni áhhhhh de béna vok.

amugy nem a dokival beszéltem hanem az altató orvossal,nővel, de nagyon rendes volt. szedjem?ne szedjem?még dilemmázok.a tegnap magándokim azt mondta szedjem.

KépKép
dike

Sziasztok,

Dike
örülök, hogy megoldódott ez a probléma is, de szerintem ennek a béna dokinak ne higgyj! Látod egy idegroncsot csinált belőled erre az 1 napra, míg nem beszéltél a Kaálival! De inkább hívd fel mégegyszer a Kaálit, hogy kell-e szedned.

Suzy
szuper, hogy minden rendben van :)

Gyancsi
várjuk bővebb jelentkezésedet, te kis pörgős kismami! :)

Princzike
nagyon édes a kislányod, kis maszatka :) Köszönöm a gratulációt!

Zita

Kép
zitácska79

jövő hétre még visszahívott egy nagyobb uhura h megnézi nőtt e a petezsák, oda még elmegyek....aztán soha többet, bejelentkezem Fehérvárra a régi dokimhoz!

KépKép
dike

Princzike

Koszonom!
A te lanyod annyira edes :D :D !!

Dike

Orulok hogy minden rendben veled :D :D !!
Ha azt mondjak a lanyok ne szedd, akkor szerintem abbahagyhatod, igaz en nem vagyok orvos, de nekem pl nem is kellett szednem.
Elvezd mar egy kicsit a terhesseged draga :D :D !!

Gyancsi

Irigyellek, olyan ugyi teszi veszi csajszi vagy :D :D !
Drukkolok, hogy Lili baba forduljon meg!!

Zita

Merre vagy?
Mar nemsokara te is betoltod a 12 hetet juhejj :D :D !!

Suzy

De jo, hogy minden rendben, es tenyleg mar te nemsokara babazhatsz :D :D !!

Vanili

Tudod mar az idopontot ?
Nagyon drukkolok neked++++++++++++++++!!

En ma voltam fogaszaton megcsinaltak a fogamat, es talalt mrg agy lukasat, nem kaptam erzestelenitot, de kibirtam :D :D !!
Este fel8ra megyek az eloadasra.
Holnap meg nyakiredo vizsgalatra.
Remelem minden rendben a bebikemmel, es egeszseges!!!!!!!!!!
Kepzeljetek!!
A betegbiztosito kuldott egy levelet, hogy 8 hettel szules elott kikuldik a bebi csomagot ajandekba, de most igy 12 het utan kuldtek egy kis sapkat pirosat, annyira edes :D :D :D :D !!!!
Ugy orultunk neki.
Holnap gondoljatok ram legyszi!!

Tobbiek merre vagytok?
Vendég

Zita

Mire le irtam latom irtal is :D :D !!
Vendég

Sziasztok,

Dike
én nem szedném... S igaza van Georgiának egy kicsit élvezhetnéd már a terhességedet, eddig még csak a pozitív tesztnek örültél, s azon kívül mindig aggódsz! Nekem is első babám lesz, mindenki aggódik, főleg az elsőnél, de örülj már egy kicsit! S pihenj minél többet, akkor biztosan nem lesz semmi gond! Én még most is sokat pihenek, persze egyre többet bírok tenni-venni, aminek örülök is :)

Georgia
Drukkolok holnapra!
Igen, már szombaton a 12. hétbe lépek én is :) és hétfőn lesz az UH, már alig várom, azt hittem, hogy sosem ér ide az az időpont.

Ma voltam EKG-n, minden rendben, azt mondták, hogy ilyen szabályos EKG-t még nem is láttak :) Én kedden voltam fogorovosnál, egyik tömésnél kipótolták ragasztóanyaggal, de megdicsért a fogdoki, hogy szépek a fogaim, s úgy néz ki, hogy nem lesz vele gond :)

Szép estét mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Lanyok

Most ertem haza.
Nagyon klassz volt, sokan voltunk, egesz beszamolo volt hogy itt mi hogyan mukodik, mrg fizeoterapias is volt, mert ha faj a derekad vagy labad vagy vallad stb, hozza kuldenek.
Kaptunk teat es sutemenyt :D :D !!
Mikor vege lett, pedig kaptunk egy koffert, aminn egy golya repul bebivel a szajaban.
Ki is bontottam, es volt benne kis zokni , pelenka, egy kis kacsa, amivel furodhet testapolo popsikenocs hintopor tusfurdo.
Nekem a hasamra krem, huuuuuuuu :D :D !!
Ugy orultem neki.
Lepek megyek tusolok.
Puszi mindenkinek!!
Vendég

sziasztok!

Látom mindenki fogorvosi lázban ég :lol: :lol:
Én tuti nem megyek el a védőnő mondta is mikor voltam utoljára, hátttttttt még 2009-ben. tudom van két fogam amit be kellene tömni, de nem megyek most el, nekem Vivivel sem lettek rosszabbak a fogaim, bízom benne most sem lesznek, így is úgyis fizetni kell érte, inkább hagyom most :P :P :P :P

Tegnap voltunk uh-n végre a férjem is el tudott jönni és látta őket. Fúúú az egyik bébi úgy mozgott, szó szerint mint egy labda, járt a kis keze.
Minden rendben van.
Baba:39mm
Bébi:36mm
Egyszóval szinte teljesen egyformán fejlődnek.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka

De jo, hogy minden rendben van :D :D !!
Es hogy szinte egyszerre fejlodnek, szuperr!!!!!

En most nagyon szomoru vagyok, es reggel ota csak sirok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !!
Az apukamnak agyverzese volt 5 eve, es anyum apolja, nagyon nehez nekik.
De ma beszeltem veluk telefonon, es epp a mentot varta, ugyanis leallt a belmozgasa szegenynek, egesz ejjel szenvedett a fajdalomtol :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !!
Viszik a korhazba, kimossak, es megprobaljak beinditani a beleit.
Hat nagyon felek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !!
Bocs hogy ezt leirtam, de nagyon kivagyok :cry: :cry: :cry: :cry: !!
Vendég

Sziasztok,

Georgia
Szuper, hogy ennyi mindent kaptok odakint :) bár gondolom van egy tanfolyam díj, amit be kell fizetni, abba meg belefér :) Nálunk kérnek pénzt a szülésfelkészítő tanfolyamért, ha jól tudom 6 alkalom és 2500 Ft az egész.

Ancsuka
Tök jó, hogy párod is el tudott menni veled :) mi hétfőn megyünk és az én férjecském is ott lesz :) Olyan nagyok a bébijeid :shock: Én kerek 1 héttel előbb mentem mint te most, vagyis 8+4 hetesen és 22 mm-es volt, s nekem is úgy ficánkolt :lol: én ebihalnak neveztem :D

Szép napot mindenkinek, én konyhát takarítok ma!

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska,
Igen ezen mi is meglepődtünk meg a doki is mondta nagyon szépen fejlődnek és totál egyszerre alig van köztük különbség.
Néztem oldalakon totál megegyezik a méretük az egy babához képest vagyis nagyon jók az értékek és ennek nagyon örülünk.:)
Viszont hidd el az az egy hét is sokat számít, napi szinten nőnek több mm :)

Ancsu

ancsuka

Zita

Ez nem tamfolyam, hanem eloadas volt 10-14 hetes kismamaknak.
Es nem kell erte fizetni.
Itt semmiert se kell fizetni.
A gyogyszerekert sem, a betegbiztosito fizet mindent.
Havonta 25ezr ftot von a biztosito a fizudbol, de minden honap 20an ebbol 12500ftot vissza utal az adohivatal a szamladra.
Vendég

Ancsuka
De gyors vagy, mint a villám :lol:
Nem tudom, hogy mennyit nőnek 1 hét alatt, de meglepődtem :) szép nagy babáid lesznek :) csak bírjad megszülni, bár nem hiszem hogy természetes úton hagyják, sajna hallottam, hogy ikreknél bevált módszer a császár, anyósom még 34 évvel ezelőtt természetes úton szülte az ikreket, bár azért, mert azt hitték, hogy csak 1 baba van, amit nem is értem, hogy hogyan csináltak, lehet abban a korban még nem volt UH gép :shock:

Most olvastam a 12. héti elméleti méreket: CRL:55-65 mm, a teljes hossz: 80 mm körüli. Súlya: 15 gramm.

Zita

Kép
zitácska79

Georgia
azt hittem, hogy szülésfelkészítő. sajna itt mindenért fizetni kell, még jó hogy a levegőért nem, bár ki tudja, lehet még azt is megérjük, bevezetnek levegőadót :) ez épp olyan lenne, mint a gyerektelenek adója

Zita

Kép
zitácska79

Lanyok

Ma 13.45re megyek nyakiredo vizsgalatra uhura mar vettek vert is aztan remelem rendben lessz minden.
Gondoljatok ram jo?
Koszi!
Vendég

georgia! nagyon drukkolok h minden rendben legyen!!!!!!!!!!!kívánom h apukásnak javuljon az állapota!!!sajnálom!

ancsuka! jajjj de milyen nagyok már a babáid! örülök h minden rendben volt! képet esetleg nem kaptál?

KépKép
dike

Zita és többiek! próbálom élvezni a terhességet, már teljesen lenyugodtam!

KépKép
dike

Sziasztok,

Georgia
nagyon drukkolok, főleg hogy hétfőn ugyanígy fogok én is izgulni mint te.

Dike
Örülök, hogy végre kezdesz örülni és élvezni a terhességet! Pihenj minél többet és amit bírsz tegyél-vegyél, hogy ne legyen olyan uncsi!

Zita

Kép
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?