Helló Mindenkinek!!!!
Idetalát az álommanó!!!!
Mondjuk lehet, hogy az a max 1 deci bor segített neki, amit este benyomtam.
Mindenesetre 10-től 6-ig aludtam, pisijárat egyszer volt. Szóval részemről este mehetünk szülni
Mondjuk azt hiszem, hogy Adélka inkább még maradna..... olyan jókat ficánkolt az elmúlt egy napban. Viszont olyan sokat keményedik a hasam, és egyre kellemetlenebb.
Itthon minden kész, 8-ra már a boltot is megjártam. Várom a védő nénit, meg a gázszerelőt - kazán felülvizsgálatra. Utóbbi bizonytalan egy kicsit, mára vagy holnapra ígérkezett.
Most gyorsan visszaolvasok, hátha születtek babák..... most már minden nap nagyon izgi!!!!!!!
Eclipse - hogy apából mit képes kihozni a születendő kiscsaj!!!!! Gratulálok!!!!
Na, ha a nyákdugó távozása után lenyomod ezt a pár programot, akkor kérem nagyon gyorsan babázás lesz
Gyereknevelés - hajaj
Tatjana - nálunk ágyikó kész!!! Takaróval van letakarva. Majd dobok képet, én is, és persze várjuk a te képeidet!!!!
Pelusvödör - nekünk van, de szerinem igazából felesleges. Most nem is fogjuk bevetni. A legkisebb szemeteszacsiba pelus be, izoláció (=csomókötés), aztán irány a normál szemetes. Szóval szerintem nem létszükséglet a pelusos vöröd. Vagy olyanra gondoltál, amiben a mosható pelusokat gyűjtöd, áztatod?
Hálóing - megvan
Tescos, szürke, és van az elején egy elefánt. Pont illik hozzám
M-est vettem, feszül a pocin, de ha nem lesz poci, akkor pont jó lesz. Kemény 2.400 Ft volt, és fiatalos, szóval később sem gáz. Én hordok itthon hálóinget - olyan helyesek vannak, csak hát nem vajúdáshoz valók. Ezt gondoltam szüléshez. Tartaléknak rakok be pántosakat, de egyébként pizsigatyeszben és fehér pólóban fogom nyomni a korházban. Múltkorról van Brendonos szoptatós hálóingem, pizsim is, de szerintem ezek semmire sem jók! Csak arra, hogy szoptatáskor zavar, tuti összekenem tejjel.......szóval be sem csomagoltam őket. (Vagy én vagyok rohadt béna
)
Pocaklakód szerintem tuti kislány. Nem gondolom, hogy félrenézik.
A rózsaszín rucikat pedig szülés után is ki lehet mosni. Max életének első pár napját kell fehérben és sárgában tölteni a kislányotoknak
Mentős infót köszi. Tutira beiratom a kiskönyvbe, a kórházi ügyelet és a dokim számával együtt. Ha meg nem oda akarnak bevinni, be sem szállok - jó kis hisztérika vagyok, mi?!
Vásárlás - de jó!!!!
Én apát ma elküldtem Atinak csizmácskáért a Brendonba (Ati lábát körülrajzoltam hozzá), és a Decathlonba gatyeszért (csak gatyesz, kabát jó tavalyról, amolyan sínadrág féle, hóban fetrengős). Nem mertem megvárni a hétvégét, mert a készletük is azt mutatta, összesen kettő van belőle....... és árban jó, minőségben pedig király!!!! Hiába, ezekbe a téli cuccokba verhetetlen. Reméljük, sikerrel jár. Mondjuk ez egy kisebb befektetésnek felel meg, de ezzel a vásárlások befejeződtek. Adélka is, Ati is teljesen rendben van téli ruha ügyileg akkor.
A táblit köszi - Kingával ma töltjük a 38. hetet
És gratula minden 36, 37 hétfordulós kismaminak!!!!!
Rodina - Ki fogják cserélni azt az ágyikót!!!!!! Nem kell elkeseredni, max 1 nappal később rakjátok össze
Emiatt ne idegeskedj, Kittike is megérzi.
Aranyoska - reggelit NST-n mi volt? Kitartás, mindjárt csütörtök
És ne légy úgy elkeseredve.....nekem annó voltak olyan pillanataim, amikor halálosan kimerült voltam és azt gondoltam, hogy visszadugnám, mert úgy egyszerűbb volt
Lucuzs - áramszünet
3500g Balázs, aztaaaaaaaa
Méhtevékenység - csak nem az utolsókat rúgod?
Dorka - Luca baba sem egy apróság
Gratula a szép és jó eredményekhez!!
Amidala - előkerült papírok - szuper!!
Öreg nénis sztori - imádtam azt a részt, amikor kiderült, hogy negyed órája van még csak ott
45 perc tűrhető.....
Barátnőzés
Eta - boltos sztori
De a szöveged az naggyon jó volt
És eszedbe ne jusson szégyellni magad!!!!
Micsoda kis pénzes família. Csupa 2 Ft-os utak
Na, ezeket én is imádnám!!!!
Ja, és apa már 3 gyerekben gondolkozik.
Mondtam neeeeeem, öreg leszek én már ahhoz. Na meg mielőtt vén satrafa leszek, szeretnék a 4 fős kis családommal együtt lenni, ide-oda utazgatni, meg ilyesmi. És különben sincs több szabad szobánk.
Henne - a szobát még nem sikerült megnéznem. Jövő hét kedden lehet rá még esély.....
Jó munkát a babaszobához!!!!
Vivi - nemtom hogy sikerült a Libero-t így visszafejleszteni.
Esküdni mertem volna rá, hogy az egyik legjobb pelus. Mondjuk new born-osat csak a kórházba viszek, gondolom lesz Adél 3 kg, és akkor a 2-es jó lesz. De max akkor 2-est vetünk be a kórházba is.
Vikoo - várjuk a híreket!!! Izgalmas
Ritya - eredmények - szuper!!!
Na megyek, mára elsősorban lustálkodást terveztem.......azt hiszem neki is állok
Gyúrnom kell a hétvégére, hátha lesz valami. Bár csütörtökön csak a táppénzes papíromért kell elugranom, pénteken 1/2 10 fodrász, aztán be munkahelyre papírleadás, ebéd, traccsparti, 3-ra doki CTG, méhszájvizsgálat. Lehet ezek után Adélka is azt gondolja, hogy akkor Ő inkább kijön, de több ilyen loholós napot nem óhajt velem tölteni