Zsó,
ez fantasztikus!
Olyan jól sikerült most a stimud, gyorsan lezajlott és már ott is a hasadban a két embrikéd
Szerintem ez jó előjel
Nagyon-nagyon dukkolok Nektek!
Kissedi,
most rajtad a szemem!
A szurka tök jó! Hajrá szerda!
Vayacon,
közeleg az idő, de azért pihizz is...
Luci,
Neked is csak szűk 3 hét van és jön a Nagy Nap
Gondolom Bogi (túl a mandulaműtéten) is nagyon várja már a kistesót
Remélem jól viselte a kis tündér.
Jocek,
nem lehet, hogy ketten vannak?
Bumi,
úgy látom Te is a munka frontján harcolsz
Ti most hogy is álltok? A cisztád már eltúnt ha jól emlékszem.
Minden újonnan érkezettnek vagy régről előkerültnek is szorítok, mert tudom, hogy az nagyon sokat jelent ha az ember nem elveszettként éli át ezt a sok tortúrát.
...néhány sor magamról is. Rettentően sokat dolgozom. Két fél munkahelyem van és mellé bevállaltam egy csomagolástervezős munkát (amit meg nagyon szeretek) Közben szedem a Mastodynon cseppeket és a ciklusom szépen kezd helyreállni. Megint 26-27 napos lett!
Talán emlékeztek, hogy nekem lement 21 naposig is. Most úgy döntöttem, hogy mielőtt belevágunk az újabb inszembe, elmegyek egy teljes endokrinológiai kivizsgálásra. Pont a ciklus rövidülés, a peteéréstől kezdődő mellfeszülések miatt. Az motoszkál a fejmben, hogy talán magas lehet a prolaktinom. Kicsit utána olvastam és több helyen is olvastam, hogy az endokrinológusok sokszor a kisebb eltéréseket is kezelni szokták. A nőgyógyászok kevésbé drasztikusak. Mivel nekünk még egyszer sem tapadt meg, ezért gondoltam ki ezt a kivizsgálást. Aztán ha nincs semmi (és megnyugszom) vagy van és kapok rá kezelést, akkor hajrá!
Na most aztán írtam rendesen
Puszi mindenkinek!
T