Rodi!
Jövő hét csütörtökön megyünk a dokihoz pontosítani a dolgokat, és ha minden rendben, akkor egy hétre rá pénteken (azaz nov. 5-én
) kezdem a szurit.
Köszi az Eclipse híreket!
Hogy áll a kiságy? Nincs kedved képet rakni a babaszobáról vagy a pocakodról?
Babicsek!
Végre én is kicsit azt érzem, hogy begyorsultak a napok, és talán nem vánszorognak annyira, mindjárt november. De teljewsen megértelek, hogy közben olyan lassan telik... Azért kitartást, csak közeledik a ti időtök is! Lélekben készülsz a lombikra? mikor kell mennetek dokihoz, meg van már határozva?
Nekem jövő csütörtökön derül ki a végleges terv, de GonalF meg Suprefact lesz az indító löket, ahogy legutóbb is.
Beze!
Sajnálom, hogy kínoz a baba meg a gyomorégés. Remélem hamar befordul, hogy kényelmesebb legyen neked is, neki is.
Jaj de édes Lexi a szavaival!
Köszi, már nagyon várom a novembert, de már a jövő hét csütörtök is egy "fordulópont"...
Edikém!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Ölellek. Nehéz ilyenkor felkelni a padlóról, de kell, mert addig nem nyugszunk, míg itt nem lesz a baba a kezünkben! Ölellek, és kitartást! Tudjátok, hogy hogyan tovább, mikor lehet a következő?
Remélem, mára már kicsit jobb a hangulatod!
Lucuzs!
Hogy vagytok?
Linácska!
Azért ez a befordulós sztori nem semmi!
Hogy telt a tegnapi nap? Ünnepeltetek?
Timejka!
Veletek mi van?
Mné!
Sokat gondolok rád, remélem azóta már biztosabbat tudtok, és jobb híreket kaptatok, hogy mégsem olyan sötét a jövő. Kitartást!