Szasztok Csajok!
Egy db elveszett bárányka jelentkezik!!
Hát, mondanom sem kell ugye, hogy mennyi a dolog. Úgy elrepült a nyár, elkezdődött az ovi. Kész vagyok, hogy rohan az idő!
Nyaralásunk jó volt, gyerekek nagyon élvezték. A repülő úttal sem volt gond, mivel lehetetlen időben ment a gépünk, szerencsére végig aludtak mindketten oda is meg vissza is.
Bencém már nagyfiú, várta az ovit. 4 csontfoggal büszkélkedhet, melyek akkorák, mintha lapátok volnának
És hát elkezdtük az iskolát keresni. Totál kész vagyok tőle! Még csak most született!!!! Kíváncsi vagyok hogyan lesz, mert a körzetes iskolába nem akarom járatni, az gáz suli. Amit kinéztem az nem körzetes, ugyan itt van a kerületben, majd meglátjuk. Addig is októberben kezdődik ott az előkészítő, oda el fogom vinni. Remélem majd számít, mikor a felvételről döntenek.
Réka is már nagylány. Nyomatja az ovi, szerenécsre hasonlóan jól viseli, mint tavaly. A kaka kérdés úgy látszik megoldódott, igaz fordulnak elő balesetek néha, de annyira lelkis, hogy az csak na. Pl. ha hangosabban rászólok - ne adj Isten - rákiabálok, tuti hogy aznap van kakás bugyi
Ja, egyébként én az egész nyarat végig babáztam!! Nővérkémnek megszületett Levi babája, akinek keresztanyuja lettem, és így ki tudtam elégíteni a babázhatnékomat.
Nálam kivizsgálások után kiderült, hogy pajzsmirigy problémáim vannak, szerencsére nem gáz semmi, de L-Thyroxint kell szednem. Egyenlőre csak kicsi mennyiségben, szóval semmi komoly. Ez sajnos családi örökség (anyukám, nagymamám). Állandóan azt kérdezi a dokim, hogy biztos nem akarok-e harmadik gyermeket
Modnom én mindig, hogy most tuti hogy nem
Fini!
Ovi? Majd írj, hogy milyen volt, ha sikerül elindulnia az intézménynek. Anyudat sajnálom, előbb-utóbb biztos jobban lesz!
Tesó-viszonyról: nálunk minden formája előfordul. Van, hogy imádják egymást, nem csinálnak semmit a másik nélkül, ugyanakkor a másik pillanatban jól behúznak egymásnak. Ez van, egyébként szerintem ez teljesen egészséges, attól még nagyon jó testvérek.
Ja, és végül nem vettem Bencének forma-tortát. Csepelen találtam egy cukit, ahol isteni ilyen tortákat csinálnak. Volt is neki Verdás, 15000ért. Hát annyiért kösz nem...
Mazsuzs!
Meló? Sikerült kicsi fiadtól elválni? Tetszik neki a felvigyázás?
Szandra!
Nálatok suli keresés? Melózol?
Most aztán írtam sokat
Olvassatok!!
Pá: Eszti