bandy!
nagyon drukkolok, remélem beturbózza magát a kismanó. botikám is 4. vérvételre érte el a jó szintet, addigra lett 1000 a béta hcg, 4.-re!!!!!! azt hiszem baba is így kezdte, hogy alacsony volt, aztán most ott a két szöszi csaj. nekem meg a szöszi csávó
kockáspléd!
gratulálok, nagyon drukkolok, hogy probléma mentes legyen a várandóságod! hányinger jó!!!!!! még jó sokáig legyen
ha van kedved írj néha (vagy gyakran), hogy hol tartotok! most hova jársz dokihoz? hogyhogy eljöttél az előző helyről?
zsiby!
mikor mész uh-ra? írj valamit, hogy hogy vagytok? szédülés? fáradság gondolom van.
baba!
gratulálok, nagyon ügyesek a csajok, tényleg. sajnos nálunk is ilyen van, boti mindenkitől mindent elvesz, mikor kicsi volt ,meg odaadott mindent. kicsit ciki, mert azt hiszi, hogy minden az övé. ha valaki nem adja oda a játékát, ordít. pedig van egy jó mese, igaz elmo a főszereplője, amiben a gonosz elveszi mindenkitől a játékát, minden nap meg kell nézni, el is mondom neki, hogy a Haxlinak nincs barátja, mert irigy, de szerintem neki tetszik, rá akar hasonlítani. mert mikor elveszi a játékot rámnéz és közli, hogy Haxli boti. állítólag én is ilyen voltam
de kinőttem, ebben reménykedem botinál is. csajok nem szedik ki a habtapiból az apró alkatrészeket? boti kivette a szemeket, lábakat, stb, azt rágta. nagyon jó kis kuckójuk van.
nálunk most rajzolás és beszéd fejlődés van. naponta vagy 20 új szót mond, mint a magnó, mindent mond utánam, tényleg mindent. vissza kell fognom a szabadszájúságomat, mert mondja utánam azt is. pl leejtettem a tusfürdőt fürdőszoba takarítás közben, mondtam, hogy leesett ez a szar, azóta szarnak hívja
2 hét múlva meglesz minden eredményem, utána megyünk átjárhatóságira, tiszta ideg vagyok már most. januárban kezdünk, ha a jóisten is úgy akarja. úgy félek, mintha most mennék először. csak a kudarctól félek, pedig eddig csak + tapasztalatom van. de hát biztos az is közrejátszik, hogy hormonálisan semmi baj nincs velem és mégis minden hónapban megjön. ezt még mindig nehezen dolgozom fel, pedig megszokhattam volna már az évek alatt.
na megyek, mert botikám csendben van, ez nem jelent jót, szép napot mindenkinek.
bandy írj, hogy mi a helyzet!!!!