Megjöttem
Macs - Örülök, hogy Kittike újra jól van!!!! Mennek a hízlaló és növesztő puszik ezerrel - természetesen Balázskának is, na meg a drukkok!!!! ++++++++++
Neked pedig sok-sok energiát küldök, nem lehetett egyszerű a hétvégét végigcsinálni! Kitartás továbbra is!!!!!!
A vigyorgós kép annyira édes!!!!
Angie - Zsombi is nagyon helyes kis pasi
Gyors szülés, semmi gyűrődés!!! És mit ne mondjak, szerintem sem olyan kicsi.....időnként rácsodálkozom, hogy mekkora gyerkőcök vannak összehajtogatva a pocinkba
Tatjana - köszi a táblicskut, mint mindig
Én is IE, de amióta kiszélesítetted az oszlopot, a táblának nincs baja!!!
Rabbe - egy kis optikai tuning sosem árt
Egyébként épp, hogy odaértem, egy óra autókázás után
Muszály vagyok magam menni, Apa Atit vitte oviba, aztán irány dolgozni - milyen príma a blokkolóórás rendszer, mondtam már? így is fél 9-re ért be, öt előtt el sem indulhat haza, az út pedig min. 1 óra hossza. Éljen a sávlezárás!!!!!
Tőled pedig várjuk a jó híreket!!
Sophie - te nyertél az ősrégi ismeretségetekkel
Én biztos, hogy szeretném, hogy Ati jöjjön be a kórházba. Minél előbb, és minél többször. Nehogy azt érezze, hogy anya lelépett Adélkával, Ő pedig már nem kell. Majd mesélek neki, megszeretgetem, beszélgetünk, együtt cserélünk pelust. Nekem jobb az, ha gyakrabban látom kis-kis időre, mint ha napokig egyáltalán nem.
Sajna úgy alakult, hogy nincs segítség. Már annak is nagyon örültem, hogy a szülés idejére - konkrétan csak a vajúdás és szülés!!! - sikerült 2 ismerőst talonba tenni, aki átsegít a gyerekfelügyeleti gondokon, legyen az akár nappal, akár éjszaka. Apával két szál magunk vagyunk, és jobbára magunkra számíthatunk. Szóval tervezem, nem tervezem, muszály vagyok vezetni. Apa meg hordozgatna, de akkor meg nem tud Atiért menni, nem tudja a munkaidejét letölteni........szóval bonyolult. De mi akartuk, vállaltuk, végigcsináljuk!!! És a vezetés valóban jobb, mint BKV-zni. Több szempontból is. Ha meg valami gáz van, leállok, vészvillogó bekapcsol, aztát szitutól függően telefon a mentőknek, apának.....minden cuccom a csomagtartóban. Tekintettel a 38. hétre, már nélkülük nem mozdulok
Köhögés - sajnálom
Patikában sem tudnak semmit ajánlani, hogy ne antibigyó legyen belőle?
Egy szál kukiban Kisvakond nézés
Ilyenekre Ati is képes.
Szisszka - én is hulla vagyok, szerintem én is lepihenek. Minden más megvár.
Lucuzs - görcs ismerős, szerencsére mostanában nem volt. Én is napokig sánta voltam utána.
Gyancsi - apa jobban van, szerencsé(m)re.
Nem tudom Csabi mennyire rend mániás, de lassan készülhet arra is, hogy ha nem néz a lába elé, játékba botlik
Szuper hétvége
Milyen jó sztori lett volna, ha mégegyszer elküldöd a rendelést, és a házhozszállításkor megjelennek kettő!!! ládával
Dorka - akkor úgy legyen: szülés okt 26 előtt vagy után, de 26-án legyél még vagy legyetek már otthon
Rodina - aztán jöjjenek azok a képek majd
Eclipse - azért megszenvedsz azzal a fordítással, úgyhogy gyorsan - gyorsan. Hogy minél kevesebbet kelljen ülni
Vikoo - no depi!!! Igen, kaka egy idő van, amit senki nem szeret. A takarításhoz gratula!!! A türelmetlenségen mindannyian átesünk, azián el is jutunk odáig, hogy majd pocaklakónk megmondja, hogy mikor legyen az akkor..... Én is siettettem volna a múlt héten, most meg úgy vagyok vele, hogy úgyis kijön
Legfeljebb skorpió lesz
Na szóval, a mai CTG rendben, éhgyomorra menten - na jó, egy kakaót azért leküldtem Adélkának
- és meg is volt az eredménye. Fent is volt, mocorgott, és már nagyon várta a reggelit
Szóval minden ok volt!!!
Szülésznőtől kérdeztem még egyet - kettőt:
- Sote2-n nincs apa csomag. Ha hoz papucsot, és tiszta fehér pólót, még a zöld köpennyel sem macerálják.
- szerinte taxi helyett mentőt hívjak ha egyedül vagyok, vagy ha apával dugóban ülünk, és szülhetnékem támad. És a mentősnek szerinte be kell hoznia a kórházba, ahol kezelnek, nem vihet csak úgy pl a kistarcsaiba, mert helyileg oda tartozom, és közel van. De hogy a dokival irassak papírt, hogy a Sote2-be kéri a szállítást.
- dicsekedtem, hogy napi 1 liter málnalevél teát iszom, és egy zacsi már el is fogyott. Mosolygott, és megbeszéltük, hogy ártani nem használ
- gátmetszés: szerinte is majnem esélytelen az elkerülése, 70-80%-ban szükségesnek tartja első babásoknál. Azt mondta, hogy a helyreállítás is könnyebb, mint össze-vissza arepedésnél.
- ha elfolyik a magzatvíz, és tiszta, akkor nyugodtan zuhanyozzak le, és apával beautókázhatunk. Ha a CTG eredmény ok, viszont nincs fájás, akkor akár 8-10 órát is várnak a fájásokra, mielőtt császároznának. Oxitocin adagolás, EDA - dokinként eltérő, hogy korábbi császárosnál ki engedi, ki nem..... Zöld víznél nincs kecmec, sos irány befelé. Még azt is mondta, hogy van olyan szitu, hogy megkuksizzák a vizet, hogy milyen, mert úgy is lehet zöld, ha nem tudnak róla.
Talán Gyancsi vetette fel, hogy mi van, ha nem fog emlékezni a szülésfelkészítőn tanultakra....na ezzel kapcsolatban a csajszi azt mondta, hogy nem baj, Ő pont azért van ott, hogy mondja, hogy mikor mit kell csinálni, és hogyan. És bizony ha jönnek a fájások, nem ritka, hogy a szülésfelkészítőnek túlzottan nagy látszatja nincs.
Hazafelé, ha már kocsi, irány a Tesco, aztán meg a piac gyümiért. Mivel nem ettem, a lángos illat elcsábított. Úgyhogy hoztam haza egyet, és reggeli + ebéd gyanánt a magamévá tettem - váljék egész seggemre
(Valószínűleg így is lesz
)