Sziasztok Lányok!
Zsuzska, kitartás!!!! Szurkolok 1000-rel, h mielőbb összejöjjön a trónörökös vagy örökösök!!!
Tigris, van változás? Sikerült végre beszélni az orvosoddal? Egyáltalán nem csak te gondolod nem normális hozzáállásnak... sajna nem szép, ahogy sok doki viselkedik...
Viszont lényeg, h jól vagytok!!!!!!!!!!!!!
Beni rendes gyerek, nem mászott vissza a "tiltott" helyre.
Lica, nyugi!!! Na parázz!!! Nem lesz semmi baj! Nővéremnek is több volt a magzatvize egy kicsit, mint az átlag és semmi baja nincs Marcinak! Jövő héten már 1 éves a kis szaros!
Ha visszaemlékszel, akkor nekem is több magzatvizet mértek egy kicsivel. Azt szokták mondani, h inkább több legyen, mint kevesebb...
Ha bármi probléma lenne, akkor azt a korábbi genetikai vizsgálatok már kimutatták volna, de semmi ilyenre, még csak utaló jeletek sincs! Szóval nyugodj meg!!! Tudom, könnyű ilyenkor ezt mondani és akkor lennél igazán nyugodt, ha saját szemeddel láthatnád már őt...
KITARTÁS!!!!
Én ma megjártam az utolsó labort.
Aztán találkoztam a szülésznénimmel, akivel átbeszéltünk mindent. Magdi egy tünemény, pontosan olyan "szerelem 1. látásra" volt pár hónapja, mint amilyen a dokim is.
Szóval: megmutatta a szülőszobákat, igaz kicsit feszített tempóban, mert ilyen az én formám, pont ma volt "nagyüzem" a szülészeten. Mindegyikben volt valaki...
Neten már láttam képen, de életben azért más ott lenni benne.
Nagyon kultúráltak! Pont ott volt doki bácsim is, egyből jött és simizte a pocakomat és kérdezte hogy vagyunk? :
Magdinak mondtam, h nagyon úgy néz ki, programozott császár lesz a vége a dolognak. Semmi gond, ő végig ott lesz velem. Ha esetleg előbb beindulna, akkor is őt hívom, aztán irány a kórház és majd ő hívja a dokit. Viszont kaptam egy kis "hideg zuhanyt" is...
ugyanis még akkor is beindítják a szülést, ha programozott a császár. Mindenképpen "stressz helyzetben" veszik ki a bébiket, mert állítólag ez kell nekik. Ergo: reggel irány a kórház, majd oxitocin infúzió beköt, majd fájások bizonyos szintig is utána műtét.
Hát...ennek kevésbé örültem, de sajna nem tudok mit csinálni...
Azért van jó hír is: bár a magán szobát nem lehet előre "lefoglalni" (max. programozott császár előtt 1-2 nappal, csak bízni lehet abban, h lesz üres) viszont a kórház fel van készülve az ételallergiásokra!
Hurrá, nem kell tonnányi kaját vinnem magammal! Akkor kell szólnunk, amikor beérünk és utána már úgy rendelik nekem a kaját. Persze, azért egy kis hazairól nem mondok le...
Császár után 4-5 órával állítólag enni kell, ezért ha beindul magától az éjszaka közepén, akkor némi kaját vinnem kell magammal, h tudjak hirtelen mit enni...
Megkérdeztem, h mi a protokoll most a bébik etetését illetően, amíg nem indul be a tejem. Cukros vizet már nem adnak nekik, max. sima vizet, egyébként meg tápszert kapnak. Persze, mindenképpen cicire kell tenni, az előtej szopi miatt, de aztán kapnak tápszert. Mondjuk ennek kevésbé örültem...főleg, mivel még nem tudni, h Dani örökli-e a laktóz érzékenységemet (remélem nem!!!) és akkor nem biztos, h jó hatással van rá egy kommersz tápszer...
Magdi mondta, h a 36. hét végén hagyjam abba a magnézium szedését...
onnantól "kelleni fognak" az előfájások... nem hangzott túl jól...
A csípő fájdalmam a súly miatt egyre rosszabb.
Halljátok lányok, olyan vagyok, mint egy nyomorék vénasszony.
Azt hittem elájulok, amikor a szülőszobában a vajúdő nőcik úgy rohangásztak jobbra balra, mint emennyire még én is két hete. Ma már konkrétan alig tudtam/tudok lábra állni. Én nem tudom mi lesz még...
Éppen ezért összegzésként: hazafelé gondolkodtam és megállapítottam, h mivel úgyis beindítják a szülést császárnál is, akkor én kibeszélem magamból Danit a 38. héten!