Rita, ügyes vagy, hogy ennyit sütsz. Ma én is csináltam sütit (olyan Fanta szeletet), de nekem nem ízlett. Most kaptam egy új sütis könyvet és abból nézte ki a férjem, de nekem túl vajas volt a túrókrém rajta... Mondjuk ma valahogy semmi nem tetszik a gyomromnak. Nem tudom mi van velem, de egész nap úgy éreztem magam, mint akit egy hatalmas bunkós bottal fejbe vertek, csak kóvályogtam. Délelőtt 2 órát álltam a konyhában, utána megebédeltünk és épphogy elpakoltam az asztalt beállított a férjemnek valami régi barátja a feleségével... csak úgy, minden szó nélkül... itt voltak majdnem két órán keresztül, amitől Bence úgy felpörgött, hogy esélyem sem volt elaltatni. Aztán az Uram is elment 4-kor a színházba én meg maradtam egyedül Bencussal. Alig tudtam figyelni rá, annyira szédültem... Aztán végre fél 7-kor megvacsoráztunk, utána fürdés majd mondókázás és mesélés, erre mikor már majdnem az ágyában volt Bence, volt egy kb.2 másodperces áramszünet, amitől annyira megijedt szegénykém, hogy odakuporodott az ölembe és csak bújt... Hogy eltereljem a figyelmét, elindultunk a lakásban és elkezdtük beállítgatni a digitális órákat, amik az áramszünettől lenullázódtak. Szerencsére hatott a dolog és mikor visszamentünk a szobába már jöhetett is a mese és most végre alszik. Nekem meg úgy kavarog a gyomrom hogy csak na... (pedig már lassan két órája ettünk...)
Nita, tutira jó körmös vagy és még jobb leszel majd! Én is iszonyat béna tanárnak éreztem magam az elején, aztán ahogy telt az idő, egyre magabiztosabb lettem. Nekem az segített sokat, amikor elkezdtem nyelviskolában is tanítani és mindenféle korosztályú ember került a kezeim közé. Ott tanultam meg igazán, hogy kihez hogy kell viszonyulni. (na, ezt most úgy írtam Neked, mintha a tanításnak sok köze lenne a körmözéshez... asszem kezdek h@lyülni...
)
Kati, én is úgy vártam azt a csodát, amit most éreztél (vagy inkább láttál) a pocakodon! Innentől még murisabb lesz az egész. 34 hetes voltam Bencével amikor érettségiztettem és közben úgy hullámzott a hasam, hogy a kolléganőim kuncogtak mellettem miközben én komoly próbáltam maradni.
Dike, örülök, hogy jobb éjszakád volt! A cicifájás maradhat, több kellemetlenség meg nem is kell. Szerdán együtt izgulhatunk! Te az első én az utolsó dokilátogatás miatt.
Bogárka, jó diák volt a Párocskád? Tanult szépen a hétvégén? Te hogy vagy? Pocid jobb volt ma?
Na, eldugulok... lassan regényíró leszek...