Sziasztok
Jó sokat írtatok, míg nem voltam gépközelben, így most a végére már azt se tudom, kivel mi történt az elején.
De legelőször is Zsu
Most neked szurkolok a legjobban, gondoltam rád a hosszú hétvégén is. Szép születésnapi ajándékod lesz.
Én nem bírtam nem tesztelni. Először azt hittem én leszek a nagy hős, aki majd csak a vérvételre megy. Aztán amikor levették a vért és másfél órát kellett várni az eredményre, na akkor elkezdtem remegni, ideges lettem, míg végül vettem egy tesztet és egy Mekdönci mosdójában megcsináltam.
Szóval én megcsinálám a helyedben, mert ha ne adj Isten negatív (sicc ilyen gondolatok), akkor szépen felkészülsz lelkileg, aztán meg sikongatni fogsz az örömtől, mikor mondják, hogy gratulálunk.
Milena
Félidőben vagy. Ha jól tudom kaptál Choragon injekciókat pluszban. Nos akkor ha eddig sokat ittál és sok fehérjét ettél, mostantól mégtöbbet egyél, igyál, mert a HCG-knek most fog kijönni a hatása, illetve a szervezeted is mostanra kezdi el termelni a saját HCG-t.
Zsebi
Te jókedvű! Nem emlékszem, hogy olvastam volna, mi is volt az injekciókkal? Csak megemlítetted, aztán nem mondtad el, vagy én nem olvastam el jól? Mindenesetre kérlek írd meg.
Az első 2 hétben én is csak feküdtem, mert az volt a jó. Igaz én köhögtem sokat és nem tudom, hogy a köhögéstől, vagy sem, de nekem is fájt a hasam. Viszont ha görcsöl, ha nagyon fáj, akkor hívd az orvost.
Én a petefészkeimet még mindig érzem, ha reggel nyújtózkodom, bizony fájnak.
Szóval feküdj csak, ha az a jó. Persze azért forgolódj sokat, hogy a vér keringjen mindenhol, főleg a méhednél.
Kriszta
A nátha nem baj, de a láz igen. Ezek a babók nem szereteik a túl meleget. Sok folyadék, citromos, mézes tea, kamillás inhalálás. A tüszőrepiig még el kell telnie 36 órának, addig meg szépen kikúrálod magad. Ha jól tudom, akkor Algopirint lehet szedni terhesen is. Tessék feküdni sokat. Most nem a főzés és takarítás a legfontosabb.
Lara
Igen jól tudtad, hogy már gépközelben vagyok, de tegnap egy percem sem volt, minden munka megvárt, egy halom volt az asztalomon. És persze minden sürgős. A héten csak be-benézek, írok egyet és már szaladok is dolgozni.
A citromos teát neked is ajánlom megelőzésképpen.
Hogy van nálad a protokoll? A Suprefacttal nem kell megvárnod, hogy megjöjjön? Nekem meg kellett és a 2-3. napon mentem vérvételre és uh-ra, megnézték eléggé leálltak-e a petefészkek és utána kezdtük a Gonalt.
Újak
Üdv közöttünk.
Fea
Én inszemről nem tudok beszámolni, mert nekem lombikom volt, de jönnek majd a lányok és válaszolnak Neked.
Ninocska
Nekem meg sem fordult a fejemben a BMC. Igaz, a Kaáliban az elején a vizsgálatok pénzbe kerülnek, ami kibírható és ha elindul a lombok, akkor már minden vizsgálat ingyenes, csak a gyógyszereket kell megvenni, de azt a BMC-ben is meg kell. Egy másik fórumon olvastam, hogy a BMC-ben majdnemhogy kötelező a hálapénz. Nos itt nem, sőt tilos. Amíg a Kaáilban max. fél órát várakozol, addig a BMC-ben bizony ott töltöd a fél napodat. Nekem július végétől szeptember elejéig minden vizsgálatot lezavartak, illetve megcsináltattam tb-re (jó az átjárhatóságim már megvolt) és szeptember elején már kezdtük is a protokollt. Most itt csücsül nem tudom hány babó a pocimban
Velem csak annyi van, hogy nincs semmiféle terhességi tünetem, csak a cicjeimet érzem, de talán csak az Utrotól. Holnapután pénteken 12-re megyünk uh-ra, akkor minden kiderül. Na mennem kell dolgozni.
Woodi
Ninocsk