Hát igen, enyire rossz a védőnőnk és sajna utca sezrint osztják, nem válthatunk. Tegnap egész konkrétan elfelejtett jönni. De már nem idegesítem magam rajta, mert amiben ő tudna segíteni, arra teljesen jó az anyukám meg az internetes ismerősök, infolapok. Meg mondjuk a doki bácsink is olyan, hogy felér egy védőnővel is, szóval mindig rákérdez a szoptatási problémáimra, meg tőle lehet bármit kérdezni, nagyon segítőkész. A védőnőtől ha kérdeztem valamit, leginkább bután nézett és vonogatta a vállát, hogy háűt végülis úgy csináljam, ahogy jónak látom. Csak hát ugye első babás anyukánál, mint én még nincs "ahogy jónak látom", csak az "aggódom hogy jól csinálom-e"
Amúgy minden rendben van velünk, Borcsa egy hét alatt 25 dekát hízott, úgyhogy megnyugodtam a tejem minősége felől
elég jól beállt mostanában a napközben 3 óránkétni éjszaka 4 óránkénti kajára. Mondjuk ezt nem bírom megszokni, hogy egyhuzamban nem alhatok 3 óránál többet, úgyhogy még kicsit zombi állapotban vagyok
Bár nincs okom panaszra, mert nagy mázlista vagyok, hogy az apja itthon dolgozik és így napközben is le tudok dőlni még akkor is, ha a kisasszony épp ébren van.
Subesz: mi újság a pótlással? Nyálbuborék rulez, párod nem hiába büszke Pogira