Mares, mi a gond pontosan a tejcsivel? Nekem mindig azt mondta a védőnő, hogy ne aggódjak, mert a szervezetem pont olyan minőségű tejecskét fog gyártani, amilyenre az adott időben a babámnak szüksége van. Az első fiamnál én is agyonaggódtam a témát, de a másodiknál már semmi ilyen baj nem volt. Ha fáj a pocija, az még nem jelenti azt, hogy éhes, nekik még nagyon fejletlen az emésztőrendszerük, hozzá kell edződniük a kinti világ dolgaihoz, ne aggódj, biztosan jó az a tejecske neki, ha van elég, akkor jó, ha nincs, akkor lehet homeos bogyókat szedni, nekem a Phytolacca volt jó, de nagyon, lehet a Lactoherb teát inni, sok-sok folyadékot kell fogyasztani, a rostos itókák hasznosak, de ne egyél felfújós cuccokat, hüvelyeseket pl, borsó, bab, káposztaféléket, nyers halat, stb,stb, mert nálunk azonnal észrevehető volt Szilinél, ha olyat kajoltam. Endinek szerencsére tök mindegy volt én mit eszem, ő jól érezte magát, lényeg az volt, hogy egyen
Ja, és ne tápszerezd a bébit, csak akkor, ha 100%-ig megbizonyosodtál arról, hogy az neki kell, mert kevés az anyatej! A természet csodás, hidd el, be fog állni nálatok is a rend, csak idő kell! Amikor ébren van a baba, de még nem evett, óvatosan tornáztasd meg, lábacskáját picit felnyomod a hasihoz, és két oldalra "körbetekered" neki, olyan lábkörzésféle, és tedd többet hasra aludni, az is segíteni szokott.
És a lényeg: NE KESEREDJ EL! Bármi is van, megoldjátok, és jó anyuci vagy!
Pusz