sziasztok!
7végén csak olvastalak titeket! voltunk vásárolgatni, meg itthon voltunk többnyire, és punnyadtunk!
volt szó a megismerkedésekről. hááát, lehet, hogy a miénk a legrégebbi ismeretség... mi gyerekként egy utcában laktunk, a férjem, a tesóm évfolyama, ők voltak inkább jóban, de ismertük egymást, átjártunk egymáshoz játszani, stb. aztán mi 91-ben elköltöztünk, akkor megszakadt minden kapcsolatunk, és 2006-ban az iwiw-en írt egy üzit, amire én válaszoltam, akkor találkoztunk ezer év után újra, és végül egymásba szerettünk! összeköltöztünk, terhes lettem, összeházasodtunk, megszületett Beni!
az esküvő 2008. márciusában volt, szóval lassan már 3 éve!
de mindenki sztorija nagyon jó, és tökre jó, hogy mindenki élete nagy párját találta meg, most, hogy jön a babóka!
Tatjana, most már nekem is szuper a tábli! én is IE egyébként... köszi, hogy alakítgatod a táblit a kedvünkre!
Angie, remélem, hogy sikerül beköltöznöd Zsombihoz a kórházba! akkor találkozol a Macs ikrekkel is, nem!?
de jóóó! Szilárd hogy fogja viselni, hogy anya nem lesz otthon napokig? vagy ő már nagy, és érti, hogy mi a helyzet? ilyenkor kire tudod hagyni?
fotót nekem is küldheted, de már volt egy felajánló
én ettől parázom a legjobban, hogy Benivel mi lesz, meg, hogy mennyire fog nekem hiányozni, így kértem is a férjem, hogy inkább ne hozza be, mert akkor megszakad a szívem, és csak bőgnék, azt pedig nem akarok, szóval arra gondoltam, hogy majd csak akkor jöjjön be, ha már jövünk haza a kórházból, ami remélem, hogy max. 3 nap lesz!
de persze ez is még változhat, mint annyi minden más!
Eta, képeket dobjál mindenről! mi már csak ilyen kis kíváncsiak vagyunk, minden érdekel minket!
amúgy mennyi volt a babakocsi!? milyen felszereltséggel tudtátok megvenni!? (barátnőm ilyet árult, de nem kelt el neki, csak a hordozó 2e Ft-ért
)
Aranyoska, hogy vagytok? gondolom, hogy még egyben :S nagyon kis cseles Beki baba... mikor már mindenki azt hitte, hogy Ti lesztek az elsők, igaz!? de a rosszban a jó, hogy anyukád most kényeztet pár napig!
tényleg, és, ha beindulna a szülés, akkor apa haza tudna jönni???
Mikegirl, vigyázza nagyon magatokra! apának jobbulást, de ezen ne idegeld ki magad... tudjuk, hogy a pasik milyen szerencsétlenek, ha van egy kis megfázásuk, ezért sem ők szülnek, és viselik a nagyobb erőt megkívánó feladatokat az életben...
vezetni végig tervezed? az én férjem már most is húzza a száját, pedig tök jól érzem magam, meg nem is esik nehezemre, sőt, ezerszer könnyebb így közlekedni, mint, ha volán+BKV járatokkal mennék a kórházhoz, vagy a dokihoz...
holnap megyek pajzsmirigy vérvételre, meg a férjem szülinapjával kapcsolatban intézkedni (okt. 23-i a Drágám:)), aztán csütörtökön délután meg nőgyógyászhoz kell mennem. hétfőn szerencsére szabin lesz, így, ha már kezdeni kell az NSTt, akkor megpróbálok arra a napra időpontot kérni, ja, meg az utolsó labor is aznap bele kellene, hogy férjen, csak olyan korán el kell így indulnunk, hogy Benit sajnálom mindig, hogy keltenem kell!
lányok, ez a köhögés nekem annyira nem múlik
aggódom, hogy újabb adag gyógyszer lesz belőle...
ráadásul az augmentin az jó kis gombásodást is okozhat pl. a hüvelyben, szóval ez is pont remek így a vége felé...
Amidaa, a Szt. Imrére mondtad, hogy nem adnak szívesen EDAt?
Eclipse, a fordításhoz sok sikert, és kitartást! nem lehet egyszerű koncentrálni ilyesmikre, mikor már minden gondolatod a kis Molli! de biztosan megbírkózol a feladattal, és sikerül leadnod még szülés előtt a munkát!
Navi, durva ez a viszketéses mizéria! remélem, hogy emiatt nem kell, hogy előbb megszülessen a kicsikétek, mint, ahogyan ő szeretne, de, hogy még most sem igazán tudják, hogy mi is okozhatja!? oké, vannak magasabb értékeid a májfunkcióban, de nem feltétlen ez a baj, hiszen azok nem rosszabbodtak az elmúlt 1 hétben, igaz!?
most megyek, mert a gyerekem egy szál kukiban nézi a kis Vakondot, és nem akarom, hogy megfázzon!
bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek, de igyekszem jönni ma még, és felvenni a fonalat!
nagyon fos idő van kint! egész hétre ilyet mondanak! hurrá!