Judit!
Naccerűűűűűűűűű...én meg szinte soha nem felejtettem el a Zétinél sem, s most a Borónál sem
... Azt meg már el sem merem mondani, hogy mindketten szeretik szopogatni a "csőrét"
Már nálunk van a fellépőd, /KÖSZI/ mert jól sejtettem én, hogy a mi szekerünk nem kompatibilis mindegyikkel...a Katusékéval biztos nem...a tiéteket ma már teszteltük is...úgy néz ki tetszik Zétinek...eddig...kiváncsi vagyok így lesz-e ez 3 nap múlva is
Lenne egy nagy kérésünk hozzád (Adrinak és nekem): ha viszünk neked DVD-t vennél fel nekünk pár órányi JIMJAM anyagot?
Háttérinfó: június végén azért váltottunk szolgáltatót, mert a kábeles UPC-nél megszűnt az adás...2 éves hűségidővel kötöttünk szerződést az AD-al...direkt megkérdeztük előtte, hogy ugye marad a JJ...persze, mondták hiszen most került be a programcsomagba és nem terveznek változtatást(mi meg elhittük
)...beszerelték...mármint felrakták a tetőnkre az antennát...átvezetékezték Adriékhoz...van hozzá 2 nagy bazi beltéri egység...s élvezhették is a gyerekek aug. 1-ig...akkor kikerült tőlük teljesen
Szuper
Wiki!
Szép kis duci babótok van
Nekem a tesós a kedvencem
Olyan gondoskodóan nézi Eszter.
Attól azért kiakadtam, hogy a doki megvágta szegénykét:evil: ...gondolom Ti is
Hogy fordulhat ez elő? S bár tudom, hogy "nyom nélkül" begyógyul, de akkor is
Azt mondjuk nem értem miért nem tudták hogy ilyen nagy babóka
(Katusnál sem értettem) Hol szültél?
Sajnálom a csaszit, de ha tényleg szükséges volt jobb így.
Van tejecskéd? Hajlandó szopizni a kislegény?
Lányok!
Nem aggódom én a hozzátápi miatt, csak furi volt, hogy eddig evett, aztán meg nem...bár most ismét igen...de lehet csak azért, mert nagyrészt sütőtököt kap...az a kedvence
Pláne mert Zéti meg olyan volt mint Tamara
kis mindenevő
Viszont a banántól pöttyös lett...pedig csak kb. 1/6-nyit kapott 2 napig...ezt most hanyagoljuk.
Ha valaki nem akar velünk progit, de úgy szeretne tenni mintha igen, akkor itt az alkalom! A héten sehova sem jutottunk még el...tegnap nem tudtunk Cinire menni, mert nálam nem indult a tesóm kocsija (Ő előttem kb.1 órával, Uram meg előttem 1/2 órával ült benne...nekik működött
) Szegény Zétikém! Annyira akart menni a Mónihoz! Ma meg a hordozós napra nem jutottunk el
Tegnap Zétit megcsípte egy szúnyog a jobb szeme alatt...mára feldagadt neki, s bár látott, azért kicsit "belelógott" a látóterébe...kocsi ma ismét nem indult (mondjuk most a Zuramnál sem)...Boró 3/4 10-kor kelt...én meg fejfájósan hányingerezve ébredtem:evil: Pffffffffffffffffffffff