Tegnap kezdtem el írni a hozzászólást, de nem volt időm jönni mégegyszer (este lett volna, de akkor meg már úgy voltam vele, hogy megvárom a ma reggelt):
Lucuzs: köszi a könyv címet, erre gondoltam
Nagyon sajnálom a dokidat, hogy nem lesz bent
Hosszú ideig nem lesz vagy csak egy pár napot? De most olvasom, hogy már tudod, hogy mikor nem lesz. Nem olyan vészes, hátha hamarabb szülsz egy picit a kiírtnál és akkor minden rendben lesz
Nagyon sok a kisruci... (bár örülök neki, de mondtam, hogy nem kell több ruha)
A harmadát sikerült eddig kivasalnom és csak abban 35 db body van! Poénkodtam is vele, hogy 6 hétig mosnom sem kell
Mikegirl: tetszett, amit a "nyugodt" gátmasszázsról írtál
El is meséltem rögtön Janinak, erre azt mondta, hogy miért nem kéred meg Apát, hogy masszírozzon? Nálunk úgy lesz majd (1 hét múlva kezdem)
De most olvasom, hogy nálatok is Apa csinálja akkor a masszázst
Ati hogy bírta tegnap az ovit? Édes az újszülött képen!
Kaja nálunk sem kaja hús nélkül
Gyancsi: tudom, hogy nem konkrétan nekem írtad, de azért reagálnék a gát repedés dologra. Én azt olvastam, hogy repedni ott reped, ahol a leggyengébb a szövet és ezáltal gyorsabban is gyógyul, mint a vágás, ahol a vastag húsba is belevágnak. Persze az orvosoknak könnyebb összevarrni egy szép egyenes vágást, mint egy repedést, de azért már sok doki támogatja azt, hogy nem vágnak (persze vannak kivételek, amikor muszáj vágni).
Szex nálunk 1 hete volt, de az volt szerintem az utolsó a szülésig, már egyikőnk sem tudott nagyon ellazulni
Én szeretném, ha elküldenéd nekem azt a szakácskönyvet, mert én is főzni szeretnék. Köszi
Tök jó ez a mosoda, szárítógépet én is szeretnék néha használni, de nekünk nincs a közelben ilyen
(venni meg nem veszünk, mert nem tudnánk hova rakni).
Angie: nagyon csini a pocid
Olyan szép formás
A szigetelés tényleg megéri, ha jól csinálják. Nálunk pl. tavaly télen csak 17-19 fok közé volt állítva a termosztát, de többnek tűnt a hőmérséklet, nem fáztunk. Most azért fel fogom venni 20-21-re a Manócska miatt, fürdésnél meg még jobban, de szerintem most sem kell majd olyan sokat fizetnünk.
Ebba: gratula a babakocsihoz!
Nekünk is hasonló van és imádom
Rodi: védőnő hozzánk sem jött még. Nem is mondta, hogy fog jönni...
Rabbe: szép nagy poci
Nem vagy lehangoló, van amikor ilyenje van az embernek (nekem is volt), de majd elmúlik. Gyere olvasgatni addig is, hátha jobb kedved lesz.
Navi: gyere majd a hírekkel, hogy a doki mit mondott ma a leleteidre.
Vivi: nagyon édes Barni baba
Jó, hogy elmesélted a szüléstörténeted, bár azt vallom, hogy minden szülés más (szegény anyum akar egy kicsit „megijeszteni”, mert neki 23 órás vajúdása volt 30 éve, hogy készüljek fel, mert látja rajtam, hogy egyáltalán nem parázok, de majd elválik, ha már ott leszek
)
Dorka: irigy vagyok a sok energiád miatt. Nekem mindig össze kell szednem magam ahhoz, hogy valami értelmeset csináljak. Pl. vasárnap kitakarítottam az egész lakást, szinte meg sem álltam, de kiakadtam magamon, hogy pl. a fürdőszoba 2 óra volt
Anyukád válását nagyon sajnálom
Sajnos mi is átestünk ezen, én akkor voltam 16-17 éves és anyuéknál is jó sokáig elhúzódott a dolog, de fellélegeztünk amikor az apám elköltözött (
Sajnos az apám az alkoholtól azt gondolta, hogy baromi erős, így én nem egyszer kaptam tőle, jelenleg konkrétan gyűlölöm , de szerencsére évek óta nem láttam ).
Nagyon csini a pocid
, na meg a babasarok is szuper
.
Berni: beírtalak a tábliba. Tök jó, már 4-en vagyunk 20-dikára kiírva
Kíváncsi vagyok, melyikőnk szül egyszerre
Ritya: sajnálom a munkahely dolgot, sajnos agyon sokan ki vagyunk téve az ilyesféle dolgoknak és pl. nálam is a válság kellős közepén kellett munkahelyet váltanom, így örültem, hogy felvettek valahova.
Én is kedden megyek dokihoz, vérvételre és az első nst-re
Már nagyon várom!
Zsófi: édesek a fotók
Nekem is szokott ilyen feszülés lenni, de csak akkor, ha nem pihenek eleget. Vagy amikor otthon voltunk és rohantunk egyik helyről a másikra és mindenhol csak ülni tudtam.
Macs: gyönyörűek a kiscicák még így is, hogy ilyen pincurkák!
Örülök, hogy végre kezedbe veheted Balázskát, de majd Kittike is nemsoká eljut arra a szintre, hogy őt is pátyolgathatod majd!
Szisszka: látom te sem és mások sem tudnak aludni… én is fent vagyok 4 óra óta.
Eta: javítottam a táblit! Jól hangzik így a két név, bár én nem vagyok 2 keresztnév párti… Milyen volt Békéscsabán?
Tegnap boltba mentünk, virágot ültettünk át, főztem, mostam, majd kisrucikat vasaltam (imádom őket vasalni).
A mai program: főzés, délután meg megyek be a munkahelyre, leadom a táppénzes papírt, amíg Jani suliban lesz.
Szép napot és puszi mindenkinek!