Zsuzsi, de jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!! Már nagyon hiányoltalak! Örülök, hogy jól vagytok és Neked is már csak pár hét a nagy találkozásig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartás, puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok, köszönöm a biztató szavakat, tudom, hogy már nincs sok hátra, de ma valahogy padlóra tett ez az álomkór. Az is a bajom, hogy tegnap óta a szegycsontom közelében a bordáimnál annyira szúúúúúúúúr, hogy sehogy se jó... emiatt volt a nemalvás is. Most is fáj ahogy ülök... melltartót se tudtam ma felvenni, mert az meg folyamatosan nyomja azt a részt, ahol fáj...
Dike, most csak az én terhességeimről tudok Neked beszélni, de nálam mindegyik ilyen hőemelkedéssel kezdődött és én is pont úgy éreztem magam, hogy mindjárt beteg leszek (mármint olyan megfázásos, hőemelkedéses beteg). De aztán pár nap alatt megszűnt a dolog. Ha belegondolsz, a Te szervezetet még nem tudja, hogy mi is történik vele, új számára a terhesség és próbálja "kitalálni", hogy mit csináljon, ezért is lehet a hőemelkedés. Figyeld azért magad és ne engedd, hogy 38 fok fölé menjen a hőd! A 37,5 még nem gáz. Lázcsillapításra Algopyrint be lehet venni.
Kati, nagyon izgulok az uh-d miatt, olyan jó lesz Nektek! Láthatjátok Zsófit úgy, ahogy eddig még nem !!!!!!!!!!!!! Nagy élmény lesz! Várom a fotókat!!!!!!!!!!!
Nika, Tőled is várjuk majd a Gergő-képeket! Biztos jókat csinálnak majd a Ti huncut kisfiatokról!
Bogi, mi jót és szépet tettél ma? Hétvégén mentek valahová vagy punnyadás lesz?
Én ma leléptem itthonról. Elvittem Bencét a szüleimhez és lófráltam pár órát. "Sétáltam" a belvárosban (úgy, mint a lassított felvétel) meg bekukkantottam egy turiba. Annyira jó cuccokat vettem, Bencének bársonygatyót, pulcsit, kesztyűt meg egy hosszú ujjú pólót, Gergőnek meg egy vastag rugit, pulcsit, sapkát és egy babakocsira tehető játékot. Egy játékboltban pedig megvettem azt az ajándékot, amit majd Gergő hoz Bencusnak. Egy szép sárga markolót megy egy nagy puha plüss delfint. (Bence delfin mániákus. Pl. delfinnel alszik.
)