sziasztok! hányinger monnnnyyyyon leeeee!!!!!!!!
gabi: megértelek, én már szinte tutira tudom, h lánykám lesz, de még nekünk is csak egy konkrétan lányos rucink van. a többi semleges. sárga, meg fehér.
ma én vettem egy pihe-puha takarót, ami annyira jó! még soha nem láttam ilyet. majdnem hálózsákká alakítható. így nem tudja lerúgni amagáról. nagyon cuki és annyira puha!!!! persze sárga. de van rajta egy igencsak csajos méhecske is egy valamilyen másik jószággal. kutya, maci zsiráf fejek keveréke. én nálad kisfiúra gondolok.
bejni: ez szép teszt. most már csak vasárnap csinálj!!!! kibírod??????
nekem is el vannak rakva a tesztek(3), de sajnos ki kell dobnom mindet, mert annyira elcsúnyúltak. még szerencse, h lefényképeztem őket és a babanaplóban is fényképnek van helye.
ügyi vagy, h így megy a vezetés. apafej kezdhet autóra gyűjtögetni!!!!
rekus: hogy van a lelked???
jeanner:???????
belani:??????
franci:??????
lanyus:????????
és a többiek?????????(fejből nem mennek a nevek)
mi jól vagyunk ma. pihengetek, meg teszek-veszek. most vacsiztunk, vagy nem is tudom mi volt, a párocskám most ért haza. olyat sütöttem, h mindent összedobáltam, ami itthon volt. volt egy kevés csirkemell, meg kolbász, meg virsli, meg piros paprika, meg hagyma, fokhagyma. ezeket tepsiben összedobáltam, kicsit megpároltam, majd dobtam rá egy doboz mascarponét és átsütöttem. csináltam hozzá egy kis reszelt krumplit.
tök jó lett!!!
HOLNAP MEGYÜNK 4DRE!!!!!!!!