Huncikám!
Nem Neked szólt a szemrehányásom, nem is Katerinának vagy Nikónak, vagy azoknak, akik szintén rendszeresen hírt adnak magukról. Tudomásul van véve részemről, hogy időhiány, fáradtság, munka ésatöbbi miatt ennyiszer jelentkeztek és kész. Én inkább amiatt fakadtam ki, és továbbra is tartom ezt, mert tényleg elszomorító, hogy pár lánnyal évekig napi fórumozós kapcsolatban vagyunk, végigcsinálunk együtt terhességet, gyerekágyas időszakot, naponta jövünk, és egyik napról a másikra egy szó nélkül tűnnek el úgy, hogy előző nap még itt zsizsegnek. Nekem ez igenis rosszul esik, majdnem annyira, mintha a személyes baráti körömből szívódna fel valaki így. Na ennyi, szót se róla többet. Biztos én vagyok túlérzékeny.
Katerina!
Igen mi is biztos megoldanánk egy üléssel is, csak lusták vagyunk
Én igazából azt nem szeretm, hogy ha elmegyek itthonról nélkülük, akkor is mindig ki kellett raknom az ülést, mert ugye nem lehet tudni, hogy mennek e valahova, meg akármi is lehet. De persze csak magyarázkodom irdatlan kényelemszeretetem miatt
Hozhatnál pár képet a nagylányról
Cukor szuper!! Én sem tudok sokat az én értékeimről, már négy hónapja szedem a metet, fogytam is vagy 7 kilót
Egy inzulinterhelés azért rámférne
Pláne hogy már nagyon itt van a kistesó-bogár a fülemben
Zenebölcsi?? Mármint Ringatóra vagy hasonlóra gondolsz??
Nikó!
Piros vonalak??
Sose hallottam még ilyenről
Gyereorvos
Körülöttem többen váltottak már orvost, nem macerás, ha nem lennék elégedett a miénkkel, szívfájdalom nélkül váltanék
Vanda!
Tudatlanka vagyok, mert sosem Porontyoztam, néha cikkeket olvasok de ennyi. De szép kis lázadást csináltatok
Rani!
Édes mackód van, már iwiwen is néztem ezeket a képeket
Örülök, hogy találtál ülést
Kajamennyiség
Nincs olyan hogy normális, szerintem. Ha a gyerek gyarapodik, egészséges, akkor teljesen oké. Nekem ez amit leírtál teljesen jónak tűnik. Esetleg külön gyümit beszúrnék még valamikorra. Mikorra tervezed a tejtermékeket (túró, joghurt)?