Dike, teljesen normális a kemény has ilyenkor, csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Puffadás miatt van, ez még nem a baba.
Szerintem nyugodtan menj el a saját dokidhoz, főleg ha van uh-ja, hisz akkor nem kell várni olyan sokáig. Lehet, hogy sok mindent nem látni majd, de egy (vagy két
) petezsákot biztos. És akkor afelől is megnyugodhatnál, hogy jó helyen van beágyazódva.
Kati, nem hagyott Zsófi aludni? Lesz ez még keményebb is...
szerinted én miért alszom olyan sz@rul? Most is alig tudok írni Nektek, mert Gergő rugdalja a netbook-ot az ölemben...
Beze, de örülök, hogy írtál! Hogy vagytok? Mennyire bírod még a gyűrődést? Én már tényleg csak vánszorgok... mindenem szét akar szakadni, ha mozognom kell... alig bírom azt a kb. másfél órát, amíg Bencével a kertben vagyunk, pedig általában csak álldogálok vagy komótosan sétálok arra, amerre játszik... annyira fájnak a csípő-és medence ízületeim...
Nálunk a védőnőhöz mindig dokilátogatás előtt kellett menni, ő ellenőrizte a vérnyomást, súlyt, vizeletet, meg írta a beutalókat és mivel az orvosom a jövő héten hívott utoljára, ezért nem kell már a védőnőhöz többet mennem. Majd ő jön ki szülés után. Nekem nagyon tetszik az, ahogy az orvosom csinálja ezt az utolsó hónapot. 36+5 leszek, amikor utoljára megvizsgál manuálisan és ez lesz az utolsó alkalom amikor fizetnem kell neki a magánrendelésén. Utána kiírja majd az első NST időpontját, amit a kórházban csinálnak meg és majd a saját dokim értékel ki (ő ugyanis alapból a kórházban dolgozik). Mindig az eredmény függvényében mondja meg, hogy mikor legyen a köv. NST. Szóval azért figyelemmel kísér ezekben a hetekben is, csak már nem "matat". Ezt azzal indokolja, hogy a baba már érett ahhoz, hogy világra jöjjön, így nem "szól bele" a dolgok természetes folyamataiba, ha meg akar születni, had jöjjön. ez a hozzáállás nekem nagyon tetszik!
Rita, annyira sajnálom, hogy még mindig kínlódtok Regivel... azt hittem, hogy legalább ez a fránya hasmenés elkerül már Benneteket...
A fürdőszobában nálunk a zuhanyzóban csak két falon van végig csempe, az alja sima zuhanytálcás, a másik két oldala meg átlátszó műanyag. A fuga viszont nálunk is világos, így van mit sikálni... Világos fuga miatt egyébként padlót cseréltünk tavaly a konyhában+étkezőben, mert hiába volt még csak 7 éves, de a világos fuga miatt rettenetesen bírt kinézni. Azt képtelenség volt folyamatosan vakargatni... (kb. 30 m2)
Nita, naná, hogy pikk-pakk meglesz Gergő!!!!!!
egy barátnőmnek volt jó beszólása ezzel kapcsolatban, azt mondta, hogy "pezsgősdugó módjára jöjjön ki az a gyerek"
holnap megyünk a kedvenc cukrászdámba, van egy sütijük (túrós, óriási eprekkel fullra pakolva a tetején)! Már most csorog a nyálam...