Új privát üzeneted érkezett!

Voki, én is zabálom az édeset, közben szenvdek a súlyomtól, de beletörődtem, hogy úgy látszik, csak a szoptatás után tudok majd valamit kezdeni magammal.

Kolping drága, de relatív, tehát a kategóriájában nem. Persze az is igaz, hogy biztosan kell-e 4* vagy elég nagyon tuti helyes panzió vagy kedves családbarát 3* is, szerintem igen. Elsőre nagyon biztosra akartam menni. Most meg persze visszavágyok. Utazni imádok, nem csak a munkám miatt, hanem amióta élek, imádok, ha esetleg valakinek segítehetek majd pl. nyáron tengerpartozni, örömmel teszem. Sajnos az anyagiak :( persze étkező asztalunk még nincs, na mindegy.

Luna: nekem is van, azaz Szendének Nuby cucca, pl. a cumik is azok, meg rágóka, hihetetlen esztétikus, szép darabok, és nagyon jó minőségűnek tűnnek. Én Ebay-en rendeltem még. karkötős rágóka nagyon tetszik, de nem is néztem, nagyon drága? Mi nem nagyon veszünk újabb dolgokat Szendének most, amiket még ajándékba kapott rágókákat, csörgőket, azokat csere-berélem.
Még ágy fölötti forgója sincs, igaz, azt a angyon egyszerű Liberos-t megrendeltem, mert összejött a pontokból... de azért talán érdemelne egy rendesebbet...

detti_10
 
 


Sziasztok

Luna gratulálok a kanalazáshoz, tényleg olyan ügyesen eszik, mintha mindig ezt gyakorolta volna :D

Vok, emlékszem, amikor még terhesek voltunk, akkor írtad, hogy amikor Hannát szoptattad, akkor állandóan szénhidrát éhséged volt. Hát az egnem is elkapott rendesen :lol: :lol: és én, aki soha nem volt képes a tábla csokiból pár kockánál többet megenni, ha most tehetném, akkor minden nap megennék egy egész mogyorós Milkát :lol: :lol:

Arni most alszik, úgyhogy most megyek, megpróbálok a Rossmannál, vagy a DM-nél képet előhívatni interneten kere4sztül. Remélem sikerül.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Hat Detti, nem volt olcso :( Kivetelesen ez nem ebayes, tuti azert :) Boltban vettem, de ugy szembevilagitott a vidam szineivel, hogy nem biiirtam otthagyni :) valami 7 euro volt... de ez nem jelent feltelenul smemit sem az otthoni arar nezve, mert pl a sedatif PC nalunk 10 euro mig otthon 990 forint... apro kulonbsegek :(

luna6
 
 

 
 

Mos tlátom, hogy egy csomót írtatok tegnap óta, nekem Voknál megállt a gépem.

Jenny, Nati egy tündér, tök cuki, nem is hiszem el, hogy sírós baba lenne, olyan édesen mosolyog :lol: :lol: :lol: :lol: és az a video... :D

Nanetto a férjem is meg én is szemüvegesek vagyunk és nekem is állandóan le akarja venni az Arni. Eddig még nem sikerült, de ami késik, nem múlik. Meg szoktam ilyenkor fogni a kezét, hogy nem szabad, meg megpróbálom más irányba terelni a figyelmét . Aztán majd eljön az az idő, amikor ez sem válik be, de szerintem azért az ilyen gyerekek hamarbb megtanuljá, hogy nem szabad hozzányúlni.
Na megyak, Arni felébredt

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Na jól eltűntem néhány napra.
Nem tudom időhiányban szenvedtem az utóbbinapokban :roll:

Luna,
Aron nagyon ügyesen eszik kanállal :lol: :lol: és milyen tisztán :lol: :lol: .
Grautla a napközbeni alvásokhoz is!!! Lehet a pépesített tápszer meghozza a megváltást???? Reméljük!!
Kíváncsi vagyok, hogy az enyém mit fog alkotni a jövő héttől amikor is egy étkezésre tejpépet fog kapni. :roll:

Jenny,
ne érzed magad rossz anyának! Mondom ezt én akinél szintén előfordul elég gyakran ez az érzés.
Szerintem nyugodtan vidd sétálni még akkor is ha sír! Lehet jót tenne neki a friss levegő, a környezetváltozás, az, hogy nézelődhet kint és egy csomó új dolgot látna. És nem utolsó sorban a te lelki világodnak is jót tenne a változás. A kollégák fejét meg le kell tojni! Engem soha nem érdekelt ki mit gondol. Egy kisbaba sírással tudja kifejezni a nemtetszését, a fájdalmat, a fáradságot stb.... Mit várnak egy kb. 4 hónapostól, hogy folyékonyan beszéljen és elmondja mi a baja????
Ha meg séta közbe sír attól se félj, én szoktam a kocsira akasztani játékot, hogy tudja birizgálni, meg cumit is mindig viszek magammal az is le tudja nyugtatni.
De a múltokor például kb 5 percen keresztül vígasztalhatatlan volt és ordított ahogy bírt, mindez a Zara gyerekosztályán adta elő, aztán késöbb hazafelé a buszon szintén rázendített..... Na és mi történt semmi. Senki nem jött oda, hogy te sz@r anya minek viszed a gyereket közösségbe, ha sír. Hogy mit gondoltak, azt meg szerencsére nem tudom, még jó, hogy a gondolatot nem lehet hallani.
A sikítozós video nagyon jó! És a kórházas, meg a pihiszékes is!!!

A homeós bogyókat én is forralt meleg vízben oldom fel és fecskendőbe felszívva, adagolom. Hideg vízben kb. 10 perc alatt oldódik, melegben kb 5.

Csilla,
gratula a megforduláshoz és a 240-hez!!!!! :lol: :lol: Na milyen lett a zsemle??? Sikerült?

Heni,
nekem bosch mosógépem van. Elöltöltős, van rajta 15 perces program, mondjuk, csak 2 kg ruhát lehet erre a prorgramra tenni, de nagyon hasznos a babaruháknál. Programozható, hogy mikor mosson. Programokon belül lehet állítani a hőfokot, a centrifuga fordulatszámát, lehet plusz áztatást, vasaláskönnyítést tenni mindegyik programhoz. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. És a max ruhakapacitása az 7-kg.

Jesszus annyit írtatok, hogy a felére sem emlékszem, pedig annyi mindent akartam írni :roll: :roll: :roll:

Itt egy video, hogy mit is művel hason. Hát nem túl sok még, de azért haladunk. A hangszórókat kéretik lehalkítani, mert pont álmos peridósusában kaptam el és erre még rátett, hogy utál hason lenni....
http://www.youtube.com/watch?v=a9Km-25Gy-8

És végre van képem is :lol: :lol: , bár még most inkább a kezét tömi a szájába, mithogy a fejemelésre koncentrálna..
Kép
Kép

Megyünk hamizni, aztán késöbb még megpróbálok jönni, ha hajlandó lesz aludni.
Vendég
 


Jaj, de édes Zoéé, bár még a filmet csak most fogom nyitni. A képek alapján még neki is kell erősödnie, vagy a technikát finomítania, de nagyon aranyos.

Most én is mutatnék, de ez lehet, h kissé túl sok a gyerekemből, viszont szerintme csak egymás után élvezhető.. ne haragudjatok meg érte, hoyg több képet felteszek, de szerintem oylan jópofa. Ma reggeli ébredés, férjem most küldte meg mail-ben, mit fotózott a reggel:

Kép Kép Kép Kép Kép

detti_10
 
 


az elsőn még csak ébredezett, sztem olyan jól el lett kapva az ébredése. Mindez reggel 8-kor, de ezt csak félve írom, nehogy elolvassa és újítson. Báár, napok óta gy megy szerencsére... kipkopp

Mosógép: nekünk is LG, digitális kijelzős, 7kg-nyi fér bele, akkor, mikor vettük, kb. 3 éve a 7kg-os volt az olcsóbb, mint az 5 kg-nyit mosó, d enagyon megszerettem, hoyga nynit bele lehet tenni. Elöltöltős, kijelzi, még mennyi ideig tart a program és elméletileg a program hosszát igazítja a ruha mennyiséghez - ezt nem nagyon vettem észre, de nem is igazán figyeltem, és írja a könyve. Van program rövidítő lehetőség, beprogramozható időre, pl. 8 óra múlva legyen késza mosás, és program hossztól függően annyi idővel korábban kezdi el... aztán mi is még? 90fokos, Etakarékos, kézi, gyapjú mosások is, minden-minden jó benne, nagyon elégedett vagyok, de szerintem hangosodott az évek során, most már nem mosnék vele pl. éjjel, mert zavarna.... Ára talán 60-70 ezer között volt.

detti_10
 
 


Vik, Detti, gyönyörűek a lányok :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor mindig arra gondolok, remélem a tesó majd nekem is kislány lesz :D :D

Detti, nyugodtan tegyél fel több képet, mert én pl nagyon szeretem nézegetni, gyönyörködni :lol: :lol: :lol: és szerintem ezzel nem vagyok egyedül :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Detti,
Nagyon édi Szende. Valami hasonlót alakít az enyém is felkeléskor. Én apának vettem fel videóra, hogy lássa...
És te hol voltál reggel? Már ha nem tolakodás ilyet kérdezni?
Igen még finomítani kell a technikáján....
Az az érzésem, hogy ő a lusták társaságát gyarapítja. Már a hasonlevés terén. Mert ha háton van akkor nagyon-nagyon aktív. Pont úgy mint Léni csinálja a videón,már nem sok kell neki a hátról hasraforduláshoz.

Nanetto,
Hát apósod nem semmi, hogy nem bírja még a saját érdekében sem abbahagyni a dohányzást... Sajnálom :(
Tényleg nektek milyen ereménye van a dévényes tornának? Eszti emeli a fejét hason? Vagy ti más miatt jártok oda? Már nem emlékszem :oops:

Hari,
nekem is az a bajom, hogy én későn megyek aludni, így hiába alszik a lány 7,5-8 órát egyhuzamban én kb 4,5-5-öt alszom addig. És sajna én nem bírok rögtön visszaaludni, így hát nem vagyok túl fitt reggel. De fél óra és ébren vagyok normálisan.

Luna,
fejlemény? Hogy viselkedik Aronedu?

Csilla,
néztem a videokat és nagyon aranyos Léni! Főleg ott ahol hason van és a szájába veszi a csörgőt, na hát az nagyon klassz!!!!
A viharok sajna nem nálunk vannak :( . Múlt héten csütörtökön volt két nagyobb vihar, kicsit visszahűlt hétvégére az időjárás, de most 3 napja már megint ez az átkozott afrikai meleg van a forró égető széllel :twisted: , éjjel is 28!!!! fok van már két napja :evil: :evil: . DE állítólag holnaptól megint normalizálódik a helyzet.
Azért Magyarországon se semmi amit a vörös iszap okozott :shock: :shock: :shock:

Talinn,
akkor drukkolok, hogy a kistesó lány legyen :wink: :wink:

Képzeljétek a napokban sikerült átállni, hogy este 10-től aludjon :lol: :lol: :lol:
Ééééééés mindezt magától. Egyik reggel 5.30-ig aludt, aztán legközelebb 10-kor kért enni, majd 2-kor, 6-kor és végül este 3/4 10-kor a fürcsi után. Úgyhogy most már majd egy hete este 10-kor megy csicsikálni és szépen alszik 5.30-ig, majd hami és még visszaalszik 8-9-ig :lol: :lol: :lol:
Óraállításos problémám megoldódott!!!! Remélem utána is el tudom majd tolni este 10-re. Bár lehet, hogy nem is kell majd, mert nem fogja észrevenni az óraállítást :roll: :roll:
Na majd meglátjuk.

Heni,
neked még a mosógéphez. Az enyém is kijelzi digitálisan mennyi idő múlva jár le a program. Válaszhatsz 15 féle programból. Pluszban lehet a programokhoz előáztatást választani, vasaláskönnyítőt, plusz vizet. Mos tök hideg vízzel, 30,60,90 fokon. Lehet centrifuga nélkül is indítani a programot, illetve 5 féle cetrifugálási erősség közül lehet választani. Mi ezt 3 éve vettük és eddig még semmi baja nem volt.
Ahhh, de most néztem, ez nálatok nagyon drága mosógép :shock: :shock:

Vok,
áááááááááá nem is te lettél volna, ha nem állítod meg azt a nőt az ikeában és nem segítesz neki a kendőzésben :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem Nanetto írta, hogy neked olyan aurád van. És tényleg! Szerintem ez a hozzászólásaidból is tökre kiérződik!!!!!
Csak olvaslak és árad a pozitív energia :lol:
Vendég
 


Vik, én is ott voltam, csak még kívül... úgy szokott lenni a reggel, h megszem a reggelit, amit a férjem csinál, és utána megyek babázni, szoptatni.
Ha Szende előbb kel, akkor persze első a szopi, és csak utána én.
Most már több reggel telt úgy, hogy a baba megébred, ébredezik, szövegelget. Szoktuk hagyni, s ha tehetjük, előbb gyorsan a reggelink. ;)
detti_10
 
 


Na, csak le kellett írnom és máris megfordult még egyszer. Az utolsó századmásodpercet sikerült csak videóval elkapnom, de majd remélem, nemsokára sűrűbben csinálja és akkor lefilmezem.

Vik, sikerült, nagyon finom lett. Annyi, hogy én nem szoktam tojást rakni semminek a tetejére, ezért nem lett fényes. Itt egy kép.
Néztem a videót, hát valóban szegény Zoe is utálja a hason létet. Annyira mérges vagyok az ortopéd dokira, mert Léni imádott hason lenni, most meg aggaszt, hogy pl. soha nem fordítja oldalra a fejét hason.

Detti, rakd csak tele a képekkel a fórumot. Én is imádom nézni. Olyan édi Szende, látom, Ő is mosolyogva ébred.

Úgy látszik, ez ilyen fényképes, videós reggel. Pont ma örökítettem meg, milyen jókedvűen ébred a kisasszony.

Lénának amikor háton van (azaz mindig) és ébren van, úgy, de úúúúgy csapkodja a lábait, hogy a sarka csak úgy döngeti a talajt. Csodálom, hogy még nem sírt egyszer sem, mert iszonyat, ahogy vagdalja a lábait. Majd erről is rakok fel videót.
Nektek csinálnak ilyet a kölkek?

Takonykór miatt vajon lehet más színű és állagú a kaki?

Talira végül kik jönnek??? Kép

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Valamelyik ajándékcsomagban volt egy HIPP tejpépes minta, amit nem szándékozom adni amúgy sem Lénának, hát ma megcsináltam, hogy megkóstoljuk mi. Én nem tudom meginni a tejet, soha nem is ittam, lehet, hogy ezért éreztem förtelmesnek, de ha éltetek borzalmasat...
Nagymamám és Apa is megkóstolta, ők szeretik a tejet, hát ők sem tudtak vele mit kezdeni.
Mondjuk a tápszerek sem jók, az is igaz...

Hát régen volt ilyen, Léna 3 órája alszik. :D

Kép

Kép
***csilla***
 
 


KÖRKÉRDÉS: karácsonyi ajándékon töröm a fejem. Mármint Lénának. Egy valamit szeretnénk neki venni, ami lehet (relatív) drágább valami, játék, de hasznos, építő jellegű, azaz valami fejlesztő. És persze olyan, amit tud használni még egy-két hónapig.
Tudtok ajánlani valamit, ami 8-10-12 hónapos babáknak való? [/b]

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Zoé és Szende is tünemény!! Csak tegyetek fel jó sok képet, én is imádom nézegetni őket!!

Most csak gyors leszek, mert Lili a fürdőkádban sellősködik. Az én kis 5 évesem :lol:
Örült az ajándékoknak, voltunk orrszíváson megint, aztán elmentünk egy tök jó kis vendéglőbe nasizni. Ráadásul egy erdő szélén volt, nagyon kis hangulatos, még kandalló is volt :lol:

Bence továbbra sem akar szopizni, ma vettem tápszert orvosi javallat ellenére. De igazából csak kidobott pénz volt egyelőre, mert kiköpte azt az egy kortyot is, amit véletlenül beszippantott :lol: Tejem is van. Fogalmam sincs miért nem eszik. :cry: :cry: Így valószinűleg nem sokat fog hízni a következő mérésre sem. De jókedvű, bár náthás. Lehet, hogy csak a nátha miatt nem eszik. Remélem hamar meggyógyul és újra szopizik majd rendesen, mert ez így rettenetes. Csak tépi, hempereg cicivel a szájában, aztán lecuppan, szenved, aztán újra próbálja... :roll: Hát elég katasztrofális, de ez van.

Na megyek, mert hív a sellő :lol:

Kép
Kép
hari
 
 


gyors leszek sziasztok!
KÖSZÖNÖM A SOK SEGITSÉGET
AZTÁN VOKI IS HIVOTT - persze még mellékelelt 1000 jótanácsot is a telefonba :-))))

szóval cuuukik a fotók képek és a zsemle is :-)

Vik: mi azért járunk a dévényeshez mert születésnél a nyaki izom megsérült ezt persze 2. hónapban vették észre és addig semmilyen mozgást nem csinált emiatt beállt a gerenciééig az izom! szóval letapadtak azt masszirozza ki ezért utál hason stb! ... amúgy nagy fejlődésben vagyunk amióta keményen vesszük a házifeladatokat ... szóval napi 50-60 perc hason! szóval KEZDI MEGSZERETNI! :-)
hát ez hihetetlen! szóval a plutó kezd közeledni :-) na azért a kezdi megszeretni az olyan hogy 2 percig nem sír sőt nyúl a játékokért !!!

ja és MINDENKI NÉZZE MEG A BABIES DOKUMENTUMFILMET VAGY MOZIBA VAGY TÖLTSE LE :-) ÉS MELLÉKELJEN MAGÁNAK 1 CSOMAG ZSEBKENDŐT ... HOL A SIRÁSHOZ HOL A NEVETÉSHEZ

luna jelentkezz ha megérkeztél
Vendég
 


ja mi karira nem kérünk semmit hnanem mától van egy persely Esztinek központi helyen ahova 200 forintosokat kell bedobálni - már aki akar és akkor szeretnénk venni belőle ha összejön - egy jó nagy legót!!! mi nagy legósok voltunk fabulon ilyesmi :-))) az jó fejlesztő
játékarzenált továbbra sem szeretnék!!! persze játék az kell de már igy is hegyekbe áll bezacskózva mert annyit kaptunk! de legó nicns


Bohóc: kaptunk egy bohócot a főnöktől... még 2 hónapja de elővettem :-)
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek
hát gyerekek baszki beszarás hogy imádja! utálta a játszószőnyeget a pihiszéket az összes kütyüt de ez -e z levette a lábáról!!!!
úgyhogy napi 20-30 percet úgy elvan vele hogy beszél a bohóchoz plusz beszél hozzá közbe rámnéz ott vagyok-e akkor megsimogat és játszik tovább de az a torna amit működ közben csúúúcs majd levideózom!
amúgy szerintem kuuuur.... a drága jobb lett volna ha inkább fizut ad a főnök de legalább ezt szereti a baba! ez is valami! :-)))
Vendég
 


Hari, du. 3 körül mentetek orrzsívásra? Mert akkor pont veled szembe mentem, te meg álltál a lámpánál, de csak későn vettem észre a "tucat" színű autódat. :D

Nagyon sokat és boldogot kívánunk Lilinek :D :D

Megyek etetni, majd még később...

Luna, jó utat nektek

KépKép
tatim
 
 


Jenny, az előbb lemaradt, hogy annyira nevettem a néptáncos videón. Eszméletlen.

Hari, reméljük, a nátha teszi csak.

Nanetto, nálunk sincs játékarzenál, sőt...
Azért is csak 1 valamit szeretnénk karácsonyra is.

Léna 4 órát aludt délután. :D Behozta az elmúlt heteket. És ismét alszik már. Jó lenne, ha én is tudnék végre...

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak itt van Anyu szombatig...

Ezt az oldalt olvastam, de csak futtában... Szende nagyon édi, de megnézem az előzőeket is amint tudom.

Hari: Martin is ímmel ámmal eszik sokszor. Van olyan nap, hogy csak fekve hajlandó szopizni, így sokszor 5 óránként már én tukmálom neki a kaját, ha épp nem tudok feküdni vele.
Illetve az én gyerekeimre a Hold állása irtóra nagy hatással van! Marcellra viselkedés és alvás terén hatott/hat. Martinra szintén alvás és evés terén...

Ti nem érezitek néha úgy mintha olyasmi mozgás lenne a hasatokban, mint terhesen? Néha már beképzelem, hogy mi van ha terhes vagyok? De hát csak nem, az durva lenne, bár nem szedem a cerazetettet.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Jenny, jaj, én is csak most néztem meg a filmet a kis pucérkádról, nagyon-nagyon jóóó, vicces, kedves.

Nálunk isvan lábcsapkodás Csilla, de elég kevés ideig és majdnem csak este a fürdetés környékén. Szende imádja a plenkázót, a legnagyobb örömöket ott éli meg, igaz, amjd minden peruscseréhez egy csomó játék tartozik és mondóka, és mindenféle szeretgetőzés.

Hát, én egyrészről örülök, h Szendike szépen alszik éjjel, ugyanakkor ebből fakad a parám is, hogy nap közben sem olyan aktív, szóval nem is tudom, hogy mondjam, van olyan, hogy mintha csak úgy szinte fölényesen egyet-egyet beleütne a lifegő játékba, aztán annyi. És sokkal inkább szeret elmélyülten szemlélődni, mint repkedni mondjuk.
Lehet egy ilyen bohóc kéne nekünk is, mint Nanettóéknál, nagyon jól néz ki, jó drága, és, hogy tényleg szereti Esztike? Ha valóban 3 éves koráig el szórakoztatja, lehet megéri, már ha az ember ki tudja fizetni.
Engem is érdekel, mi a jó játék és mi az ami különösen fejleszti, aktivizálja? Nekünk olyanok kellenek, bár tudom, hoyg mindneből tanul, azért valószínűleg lehet fokozni az ingereket úgy, hogy az örömére is szolgáljon.

Hari: ez a súlygyarapodás valóban olyan kevés? És miért nem javallták a tápot? Tényleg lehet, hogy csak a nátha az oka.
detti_10
 
 


Boldog szülinapot Lilinek, igen, ezt is akartam írni.

Konkri: nekem nem mozog semmi a hasamban, csak nagy még mindig sajnos, de legalább végre nagyonis élvezem újra a "bujci"t, jobban, mint előtte :oops:

detti_10
 
 


Cukik a bébik, nagyon szuper Szendéről a sorozat, tiszta jól el van kapva a pillanat. :)

Csilla, nagyon szépek a zsömlék, melyik recept alapján sütötted? és az ize milyen lett? Amit én utoljára csináltam, az nekem nagyon tömör lett, szeretnék egy picit "lazábbat" sütni.
Dorka is csapkodja a lábát, már az összes ruginak és nadrágnak bolyhos a sarka, annyira kapálózik állandóan :D

Játék ügyben egyelőre nem vagyok napra kész, bár kb 2 hete volt a Tescoban játékvásár, és akkor láttam az újságban egy FP fejlesztő játékot, és mondtam az anyámnak hogy azt megvehetik Dorkának, leárazva volt 10e Ft, és azzal le van tudva a karácsony. Szerintem nem vették meg, akkor tudnék róla, és tuti hogy egy rakat cuccot össze fognak vásárolni, csak azt felejtik el, hogy két szobánk van összesen.

Nanetto, az a bohóc nagyon tutin néz ki.
Kérdezte Nóra hogy nem mesélted-e a múltkor hogy nagyon "megkínozta" Esztit. Mondtam hogy nem, legalábbis én nem emlékszem rá...

Vik, édes Zoé próbálkozása :)

KépKép
tatim
 
 


Tatim: eszti mindig szét van kinozva - csak mi szülők már "jól" viseljük! a baba kitartó - végig üvölti mndig :-)

na de most úgy viszem tényleg hogy csoda történt! tényleg percről percre látszik a változás!!!!! hihetetlen mi???

a bohóc nagyon nagyon nagyon drága! eszméletlen! ... én elképedtem azért kerestünk rá mert nem kaptunk rá magyar nyelvű utasitást !!! és ezért néztük a neten azt megláttam az árat és hivtam a párom! ... fuhhhh ....
hát szerintem azért 3 éves koráig tuti nem használja azért az el van túlozva... max 1-másfél év !!! mert azért nem olyan "széleskörű" ... de jópofa! 3 zene van benne (ennyiért belerakhattak volna többet is) :-) de ajándékba igy nagyon jó persze! :-)))

szép reggelt mindenkinek!
én nagyon szarul aludtam egész éjjel azt álmodtam menekülök!
fuhh ki is fáradtam!
Vendég
 


FOROG FOROG FOROG

LÁNYOK FOROG FOROG FOROG
jesszum!!!! forog!!!! :-)
bocsi extázisban vagyok! FOROG FOROG FOROG
juhéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Vendég
 


és NAAAAAAAAAAAAAAAAAGYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
TETSZIK NEKI NAGYON NAGYON NAGOYN AGYON NAGYON NAGYON
NAGYON NAGYON
ÉLJENEK A HÁZIFELADATOK! JUHÉÉÉÉÉÉ
VOKI : FOROG ÉS ÉLVEZI!!!!!!!!!!!!44
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon köszönjük a drukkokat, végre kedd óta itthon.
Kis Bestia megijedt a szondától és amikor úgy volt, hogy akkor a következőt én csinálom egyedül, elkezdett enni. Mert ez amolyan egyszer használatos szonda, nem olyan mint Lénié volt.
Szóval azóta egyszer kellett csak használni, utáltam is rendesen, de a reggeli hisztis evéseket leszámítva hagyja magát tömni a Pasi, na nem azt mondom, hogy leülök és csak úgy megeszi, maradt a sétálva és bohóckodva etetés az utolsó 1/3 adagnál, de végre nem áll le 60-80gr után. Nagyon reménykedem, hogy ez így is marad!

Tejpépre nekem azt mondta a gasztros, hogy szó sem lehet róla, akkor tök fölösleges HA tápit inni, és nem elkezdni a tejes hozzátápit, mert allergizál....szóval marad a sinlac és a nutriton, meg a gyümik...szép lassan.

Luna, szuper hogy így eszik Áron.

Lilinek boldog szülinapot!

Nekünk a következő játékok jöttek be legjobban, és ez nagy szó, mert Levi soha soha nem volt hajlandó megfogni egy csörgőt, semmi ilyesmi nem érdekelte:
Lufira mosolygós fejet rajzoltam és felkötöttem az ágya/járókája mellé, ettől totál odavolt, aztán meg is kaphatta amikor már fogott. Lehet kapni olyan nem kidurranós, gyepálható lufit (Levi most ilyennek focizik a lakásban és nem durrant ki eddig, pedig kap rendesen szerencsétlen luffantyú... :wink: )
Aztán ilyen korban még a fekete/fehér amit legjobban érzékelnek, meg az egyszerű minták, pl egy egyenes, vagy cikkcakkos vonal a papírra. Ezt képesen akár 10 percig is bámulni. Nem mindenkinél jön be, de 1 perc kipróbálni. Meg a Ti fényképeitek a kiságyba, Zéti ezzel alszik el, mert már kezdi felismerni és ugye az arcok teljesen lekötik az ilyenkorú lurkókat.
ÉS a nagy kedvenc a mai napig: kiürült ásványvizes flakkon teletöltve mindenféle száraz dologgal, ebből sok variáció van, mert mind másképp zörög, kis tészta, nagy tészta, rizs, bab, lencse, vegyesen....Levinek van másfél literes most is azt rázogatja, miközben nyomkodja a zenélős gitárját és néha megfújja a furulyát. Zétié meg fél literes.
Szóval soksok ilyen ötlet van, ami otthon elkészíthető és ha bejön, akkor hurrá, de mivel nem kerül semmibe, ha nem jön be, az sem baj, jöhet a következő ötlet.
JA és ebben akorban kezdik el nézegetni a buborékokat, ha fújtok és jönnek a hangos kacajok. Ez megmarad 3 éves korig is akár. A metroban lehet kapni fél literes bubifújót, aminek nem egylyukú a fújója, hanem 6-8 és olyan extra dolgokat lehet vele fújni, hogy csak na!
Ami meg pénzes: nálunk is a lego, meg autók minden mennyiségben. Erre nem minden fiú vevő, unokatesónk a zenélős dolgokért van oda, gitár, hegedű, kis zongora, és a kocsik nem annyira érdeklik, csak ha Levi is ott van, mert akkor persze az kell neki is.
ÉÉÉÉS KÖNYVEK, minden mennyiségben. Mert nagyon drágák és ha egyszer rákapnak a gyerekek olyan 1-1,5 éves korban akkor semmi sem elég. Marék Veronika, Bálint Ágnes, ők a favoritok, de nálunk napi 2 óra minimum a mesélés itthon és akkor még a kisvakondos mesefilmek nincsenek beleszámolva. Szóval 1-1 könyv nem nagy ár, de ugye kell vagy 20-30 kezdetnek, vagy még több és az úgy már brutál.

Jó, jó lelövöm magam, de ha sikerül és bejön pár ötlet, már megérte bepötyögni! :lol:

Titeket hívtak a felicitástól az állatos-képes ajándékcsomaggal kapcsolatban? Nem szeretem az ilyeneket de ez nagyon nem rossza ajánlat. A4es, fóliázott, fertőtleníthető állatos képek, mappa egy egyebek....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok! Csak egy gyors bekukk és végig sem olvastam, igy egyedül a Nuby láncra tudok reagálni. Andrisnak volt millió egy rágókája, de egyedül ez volt az, amit imádott!!!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, baromi jó és minőségre is az!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Aproka: örülök, hogy jobban van Zéti.

Nanetto: gratulálok! Hogy csináljátok???? Mondd el a titkát!!! :)

Levi meg 4 hónapos, el se hiszem!

Vik: Levi is kb. ennyire emeli a fejét. Neked mit mondott rá a doki? Mert az itteni csajokhoz meg pasikhoz képest el vagyunk 'maradva'. Vagy lehet, hogy ők csodagyerekek?

Geo: köszi a címet.

Ja és egy videó. Most éppen imádja a hangját.

http://www.youtube.com/watch?v=rpgaztMzHU8

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Nanetto, de jóóó, úgy örülök. És persze videót!
És képzeld, abban a pillanatban, ahogy olvastam, hallom a másik szobából, hogy Léna nyökög. Na, mondom magamban, talán megint megfordult és x ideje hason van, vissza meg nem tud (még) forogni, biztos megunta. És pont így is volt. Amúgy nem értem, mert kb. 2 hónappal ezelőttig olyan 10x már megfordult pont hasról hátra és most meg nem megy neki.

Gyerekek, én úgy szédülök és olyan rohadt hányingerem van, alig bírtam felkelni az ágyból, forog velem a világ.

Tatim, Vik gasztroblogjáról vettem a receptet. Szerintem jól sikerült, még úgyis, hogy én kézzel szoktam dagasztani.

Jenny, Te kérdezted asszem, igen, szedjük még a porokat, bár a motilium-ot már rögtön az elkezdés után önkényesen abbahagytam, a savlekötő egyelőre napi 2x van, most gondolkodom rajta, hogy megnézem, mi történik, ha lecsökkentem egyre. Meg ugye a Sinlac a tápszerbe, plusz emelt ágy.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Detti, juj, de huncut Levi, nagyon cuki.

Zsó, örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. Szuper!
Én könyvet azért nem írtam, mert az alap, és megvan nekem is az összes mesekönyvem, itt van már kezdetek óta a polcon, úgyhogy egyelőre abból fogunk majd csemegézni. Természetesen meg is van az első "könyve", az a zörgős, gyűrögethető kiskönyv. Apával ellentétben :( én imádok olvasni (plusz ugye könyvtárban dolgoztam), és szeretném, ha Léna is megszeretné az olvasást.
Én is szoktam Léninek adni ilyesmi dolgokat, pl. vásárlás közben zörgő, fényes zacskós dolgokat, hát odáig van érte és egy hang nélkül elvan vele. Múltkor annyira elfáradt a nézegetés és tapicskolás közben, hogy belealudt. :) Olyan cuki volt.

Engem nem hívtak a Felicitas-tól. Mit ajánlanak?

Luna, majd jelezz, ha megérkeztetek. Sokat gondolok ma rátok, hogy minden rendben menjen.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


És persze tessék sok-sok fényképet felrakni.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Elküldtem e-mailben a képeket, amivel lógtam. BOCSI. :oops:

Tatim: a te e-mail címed nem tudom.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti, én nem kaptam mailt.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Addig is előjáróba:

Kép

Kép

Kép

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Kép EGY ALEXRŐL

Kép EGY BENCÉRŐL

Kép EGY LÉNIRŐL

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Az iwiwen lévő e-mail címekre küldtem el. Ha nem jó, akkor írjátok meg az újat.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Elküldtem még egyszer.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Megkaptam, köszike. Mindjárt nézem is.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Na, kezdünk túlleni egy depis korszako. mindig nem a legjobb, de most már azért van kedvem írni, még ha nem is sokat.

Csilla,
tök fura, hogynektek azt mondta a doki, hogy rosszul tartja a lábfejét ha hason van Léni.
amikor mi voltunk az ortopédián, akkor nekem meg pont azt mondta a nő, hogy tegyem sokat hasra, mert akkor így erősödik, plusz jó hatással van a csípőjére is.
Dávid rugijai is a sarkukon vannak kikopva, mondjuk ő hason koptatja őket, ahogy ficánkol (mintha a mellúszásnak a lábtechnikját csinálná :roll: )

Dávidnak vettem egy babatornázót, tegnap 45percet játszott vele, akkor is cak azért hagyta abba, mert mentünk sétálni.
persze én a 45percet arra használtam ki, hogy vágtam magamnak egy olan frufrut, hogy csak remélni merem, hogy hétfőig nő 5centit a hajam :roll: :?

Nanetto,
nincs is olyan mesze az a Plútó :wink:
Vendég
 


Geoooo, :D:D:D:D:D, kíváncsi vagyok a frizurádra.
Hát, ja, ortopéd dokit legszívesebben elküldeném a jó büdös, na jó, melegebb éghajlatra.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Szép napot mindenkinek!!!

Eszméletlen, milyen cuki minden baba!

Léni nagyon belehúzott! Gratulálok a sikereihez :D

Nati is nagyon édes! A néptáncolós videó az egyik kedvencem!!!

Eszti pedig tényleg Harci Amazon. Addig küzdött, míg sikerült neki a fordulás! Aranyos a bohócotok is. Mondjuk az árán kicsit kiakadtam, de épp mondtam a páromnak, hogy ha mi is ajándékba kapnánk, akkor persze örülnénk neki.

Szende ébredezős sorozata is nagyon tetszik! Ügyes fotósotok van!

Aron baba pedig olyan ügyesen falatozik kanállal, mintha már a pocakban is ezt gyakorolta volna!

Zétinek örülök, hogy végre otthon van a családdal, és hogy eszik végre. Az anyukájának pedig külön köszönet az otthon kivitelezhető játékokért. Szupi ötletek.

Levi nagyon mondja a magáét a videón, és az a mosoly... kis huncut, csábító.

Zoé is aranyos a hasonfekvős videón. Mondjuk az tényleg látszik, hogy nem szereti ezt a pózt, de majd belejön.

Ha valakit esetleg kihagytam ezer bocs.

A mosógép tippeket nagyon köszönöm! Mondjuk én felültöltősben gondolkodtam, mert hogy azok olyan keskenyebbek, de aztán láttam elöltöltőst is keskeny kivitelben. Szóval mindenképpen valami "karcsúbb" típus kellene ebbe az "óriási" fürdőszobánkba.

Gergőről mit is írhatnék. Látszik a kis ínyében, hogy kezdenek a fogacskái előtörni. Fehérít a két kis csík... szerintem napok kérdése, hogy kibújnak. Ebből kifolyólag nyűgösebb, mint szokott lenni, de nem olyan vészes. Csak többet kell szórakoztatni és akkor úgy tűnik elfelejti minden búját-baját.
Forogni még nem forog semerre, viszont mint már írtam is... imádokhasonlenni baba, és amit csinál, az a következő... nyújtott karokkal teljesen feltolja magát szép egyenes fejtartással, majd a lábait felhúzva megemeli a csípőjét... mint aki négykézlábra akar "állni". Persze ez a mozzanat csak pár másodperc, mivel még nem elég erős ahhoz, hogy így is maradjon és legtöbbször, ahogy emeli a csípőjét a lendülettől szépen orra bukik... de kitartó kölyök, kezdi elölről és szorgalmasan gyakorol.

Nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de elindult a magyar eBay, ahol a nemzetközi piactéren kereshetünk, és eleve csak az jelenik meg, amit el is szállítanak Magyarországra. Ezen kívül az árak is Forintban szerepelnek, és még hozzávetőleges postaköltséget is láthatunk. Fizetni kizárólag PayPallal lehet. Jó böngészést!
http://www.eim.ebay.hu/
Vendég
 


LILInek Boldog Szülinapot kívánok/-unk!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Írtam tegnap,d e mivel Hanna nyaggatott, azt hittem rövid leszek és nem írtam wordben.. erre becsuktam az ablakot,a mikor a játékokat linkeltem be... grrr...
szóval ismét, kisebb módosításokkal:


Első körben:

TEJPÉP=TEJ=1 ÉVES KOR UTÁN!!!!!! hacsak nem HA-s pépet adsz neki. a tej, tej marad, hiába van ráírva a 4 hó!!!!
BANÁN, NARANCS=DÉLIGYÜMÖLCS=1,5 ÉVES KOR UTÁN!!! Itt is érvényes, hogy ne azt nézd, mi van az üvegre írva, hogy hány hóstól, hanem, hogy mi van benne!!!!!


Csilla!
Homeós szereket nem adunk max vízzel. Minden más megöli. a langyos, nem túl forró víz is tökéletes a feloldásra.
Fém, bőr, illóolajos cuccok (fogmosás, kávé) elveszik az erejét. Tehát, kaja és inni előtt és után legalább 30 percet kell várni, a beadással.

Zsó!
Jajjjj, de jó, hogy itthon vagytok!!!! Tök jó ötletek, ezeket már el is elfelejtettem :D:D majd újra csinálok egy-két dogot :D:D:D
Képzeld, Hanna pl nem szereti, ha olvasok neki. Soha nem is szerette... csak a képeket nézte. Egy kisvakondot nem bírt végig hallgatni, pedig ott aztán nincsen sok szöveg. A türelemmel vannak gondjaink :D:D:D

Ajándékok, amik tovább jók:
járássegítők:
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=10341 ... 001&foto=1
nekünk ilyen van, vagy
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=10047 ... 001&foto=1

Interaktív állatok:
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=10336 ... 001&foto=1
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=10679 ... 001&foto=1

Vízi játékok:
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=95989 ... 001&foto=1
nekünk ilyen van
vagy
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=10595 ... 001&foto=1

Ezt elküldöm, azt írom a többit, amit még akartam :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


sziasztok,

jaj, olyan édesek ezek a bébik! :)
meg kell őket zabálni.

luna, szorítok, hogy minden rendben legyen!

geo, épp kérdezni akartam, hogy merre jársz. depis korszak? mi történt?

Zsó, örülök Zétinek.

Nanetto, gratula a forgáshoz! hogyan gyakoroltatok?

Vencel nem mutat hajlandóságot a forgásra. háton fekve próbálja valahogy megemelni magát, megfeszíti az egész testét és a lábával tolja picit a csípőjét, de ennyi. hason meg már egyáltalán nem hajlandó könyökölni, teljesen szétnyitja a kezét, néha megemeli magát, de inkább ilyen úszó mozdulatokat végez kézzel lábbal és nyüszít. ez normális???? kész vagyok.

tápszeresek, ti milyen tápit esztek és hány lyukú cumival? én most megpróbálom ma a 2-es tápot, mert a startból (beba h.a.) megivott 2 deciket, de sokszor nyűgös volt, meg kb. egy hete nem alszik délután, viszont nem lehet szórakoztatni, mert nyűgös, így arra gondoltam, hogy lehet az a baj, hogy kevés a tápértéke a startnak. (doki néni is rákérdezett, hogy nem éhes-e 2 óránként). olyan tanácstalan vagyok.
ja, és nem tudom, hogy így, hogy ezt a sűrűbb tápit kapja, elég-e a két lyukú cumi az üvegre. különösebben nem panaszkodott, meg így is 10 perc alatt kivégezte az üveget, de elég sokszor falsot szív.
ha van ötlet, légyszi, szánjatok meg!!! köszike

amúgy a napok ilyenek... ebédig minden ok, aztán már játék közben is nyűglődik, aztán meg nem alszik. nem hiszem, hogy normális, ha egy 4 és fél hónapos 3-tól 9-ig ébren van. (persze így, hogy nem lehet vele játszani, sokszor még ölben is nyöszörög.) gondoltam a fogára is, de úgy érzem, hogy nem az a baj. volt már, hogy láttam, hogy zavarja, egyértelmű jeleket adott, de most ezeket nem látom. néha bekenem dentinox-szal, de nem javít a helyzeten.
remélem, csak éhes volt, mert sokáig már nem bírom ezeket a délutánokat-estéket.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Nanetto, NAGY-NAGY GRATULA!!!!! szuper ügyes Eszti :D :D :D
Mi volt a házi feladat ami ilyen sikert hozott? És eddig akkor miért nem mondta?

Zsó, de jó hogy végre otthon vagytok, remélem ez most már végleges állapot. Mondjuk az nekem is érdekes a tejpépekkel, hogy mindenhol az van hogy ne adjuk tejterméket a babáknak, és erre csinálnak egy tejpor és tejsavó alapú étrendkiegészítőt. Meg ilyen még a banános tejpép, az a kedvenc hülyeségem. Vagy ha annyi köze van a banánhoz, hogy attól még lehet nekik adni, akkor meg azért gáz, szerintem.

A könyvekről jut eszembe, nekem is megvan a padláson az összes mesekönyvem, imádok olvasni még most is, meg gyerekként is szerettem, remélem ezt majd el tudom érni Dorkánál is, de csak azt akartam mondani, hogy most lehet az újságosoknál kapni Disney mesekönyveket, kb 2 hetenként jelenik meg az új, és csak 1000 Ft. Nagyon szép kivitel, jó minőség, klassz képekkel.

Geo, épp akartam kérdezni hogy mi van veled. Bíztam benne hogy nem takarítasz :D :D Mi az oka a depinek? Ha máskor is előjön, és ha van kedved társasághoz, szólj nyugodtan, és bemegyek szívesen egy kis sétára vagy csak ücsörgésre egy kávázóban, vagy vmi. Komolyan mondom, írj és elküldöm a számom priviben.
A frufrudra meg szerintem vegyél egy vastag hajpántot, kevés az esély rá hogy nőni fog 5 centit.

Heny, nekem volt felültöltős gépem, és szerintem jobb az elöltöltős, és ha kevés a hely, akkor a keskeny kivitel. Bár abba kevesebb ruha fér, viszont annak pakolhatsz a tetejére, és kényelmesebb gugolni, mint hajolni, legalábbis nekem.
A fogoknak meg hajrá, bújjanak ki minnél előbb, ne legyen sokáig nyűgi Gergő.

És Gem hol van? Olyan régen volt már.

Ma nem adtam rá a láncot Dorkára alváshoz, és igaz ugyan hogy ébredt 2x, de az egyel kevesebb a tegnapihoz képest, és nagyobb időközönként tette mindezt. Olvastam vhol hogy ebben a korban ébredhetnek a mozgás miatt is, mert annyi mindent tanulnak napközben, hogy gyakorolják álmukban is. Dorka folyamatosan a lábát dobálja, erre ébredek mindig. Nincs egy hangja sem, csak odacsapja a virgácsait. Ja, és még mindig alszik.
Persze ha elmentem volna zuhanyozni, akkor tuti vizesen kellett volna kiugranom, mert már biztos ébren lenne. :D

KépKép
tatim
 
 


Szemüveg:
Egyetlen módja van. leveszed, ha odahajolsz. Egyébként lesz vagy 2-3, mire megérti, hogy azt nem szabad elhajlítani... :? Vagy időben hátrakapod a fejed :D:D:D

Na, akkor képek, melyek sajna a kövérséget bizonyítják. Ám iszonyat jól esett, amit írtatok. :D Csak sajna tudom, hogy nem jó ez nekem :D:D de kibírom, csak néha ki fogok ezen bukni, azt megyek tovább :D:D

Kép

Kép

Úgy gondolom igen szignifikáns a különbség a két kép között. És az első képen már terhes vagyok Hannával tehát legalább 4-5 kiló plusz már rajtam van...
Szal ez a cél, hogy olyan legyek újra... majd szopi után. :D:D úgy is kellően optimista voltam :D:D:D:D

Vik!
alakul a kiscsaj! :D Menni fog ez neki is! :D:D:D Ügyi! :D
Hogy van a nagypapád?
Hát, én azért nem lennék mérges a 28fokért. én annyira szeretem a meleget :D:D:D
A vörös iszap nagyon durva!!! én jelentkeztem befogadónak, de nem jelzett vissza a pasi... pedig hozzánk jöhetne egy kutyus még.

Detti_10
nagyon cuki Szende ébredéskor. és nehogy már bocsánatot kérj a képekért!!! :D tessék csak hozni őket :D:D

Konkri!
Jó lehet anyuddal :D
Ez a mozgás nekem Hanna után volt. Most Alexal nincsen... :D Lehet kell neked az a 3dik :D:D:D

Nanetto!
Jajjjjjjjjjjjj,d e örülök!!!!!!!! :D:D:D: Szupi ügyes a lányod. :D És akkor meg is előzött minket. És akkor mostantól írhatok :D:D:D:D

Geo!
Miért voltál depis??? És ilyenkor nem jó, ha beszélsz valakivel???
Szal, még egyszer: Nem baj, ha korán megyek? olyan 9fele?

Detti_10!
KÖSZI a képeket!!! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Jelentem, kinn az első fogacska! Miután felébredt, megnéztem neki, és azt hittem rosszul látok... majd egy kis kanállal megkocogtattam, és......................kocog! A mellette lévő is szerintem holnapra kinn lesz.

Kérdés: mi van olyankor, ha szopi közben megharap? Figyelmeztessem, hogy no-no nem szabad! Vagy mi ilyenkor a teendő?
Vendég
 


Voki, én mindig vízzel adom a homeos dolgokat Léninek. A „folyadék” szót azért írtam, mert írták itt többen, hogy a vizet nem issza meg a béjbi.
Köszi a játékos linkeket.

Heni, hú, köszi, én nem tudtam a magyar eBay-ról, nagyon köszi, hogy szóltál, már nézem is. Na, néztem, azért remélem, még finomítanak rajta, mert pl. nincs a kedven szűrésem, hogy a legolcsóbb postaköltséges árat adja meg növekvő sorrendben, ami szerintem nagyon-nagyon fontos.
Gratu a fogacskához. Én már ezt is úgy várom. Bár tény, nekem a szopi miatt nem kell tartanom a harapdálástól.

Klau, mi elejétől fogva bazi nagy lyukú cumit használunk, azaz NUK, 2-es, L-es, 6-18 hóig, az van ráírva.
A napokban nálam is felmerült a kérdés, hogy miért eszik olyan fura időközönként mostanában Léna. Ugyanis van, hogy 2-2,5 óra után jelzi, hogy éhes. Tegnap duplán vacsorázott, mivel 4 órát aludt délután, 2 óra telt el az utolsó két evés között és azért evett 130-at és 140-et. Szóval tanácstalan vagyok. Mi viszont ennél a tápnál kell, hogy maradjunk.

Sikerült levideóznom a fordulást: http://www.youtube.com/watch?v=6MEPmcvnkJw

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok!

Tatim, gratulálok Dorka 4hónapjához! Mi kedden töltjük be, egyúttal kap 2 oltást is szegényke. :(
Én is nagyon várom már a karácsony környékét, hogy 6 hónapos legyen, és talán kicsit könnyebb lesz vele. NA meg a hozzátápit mi akkor kezdjük neki.

Detti, én is édességzabáló lettem, szinte csak azt kívánom. Lement rólam mind a 13 felszedett kiló a szülés után, de már 1 vissza is jött.
Luna által vett karkötős Nuby játék: http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=2104
Kb. olyan ára van, mint minden más babajátéknak.

Nagyon édes Szende, ahogy ébred!!! Olyan aranyosak ilyenkor! Reggel még Nati is csupa mosoly. Ahogy meglát, már mosolyog, meg gagyarászik.


Vik, köszi a tanácsokat, a hordozóban nekünk is van babajáték, de ha sír, azzal sem lehet megvígasztalni. Sajnos sok gondot okoz, hogy Nati nem fogadja el a cumit. Sokkal könnyebben átvészeltük volna a hasfájós korszakot és ezt a fogzásost is, ha le tudná nyugtatni magát cumival. Nem tudom, hogy a bababarát kórházban eltöltött 4 nap (mert nem lehetett cumit adni a babáknak, meg volt tiltva) nyomta rá a bélyegét a cumi utálatra, vagy amúgy is utálná. Mindenesetre én azt mondom, nagy segítség lenne.
Zoé sztem nagyon ügyes, Nati is így tartotta a fejét eleinte, de hidd el, napról-napra ügyesebb lesz majd! A videón is nagyon édes, Natit is néha a feje elhúzza. :)
Nekünk is olyan játszószőnyegünk van, mint nektek, szerinted 40 fokon ki lehet mosni? Már tiszta nyál meg bukás…

Csilla, nagyon szép lett a zsemle, nagyon guszta!
Karácsonyra én tudnám ajánlani ezeket:
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... cts_id=945

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... d37896a09a

http://www.jatekshop.eu/maszo_micimacko ... 2.html/hun

Én márcsak kreatív, készségfejlesztő játékokban gondolkodom, csörgője meg rágókája van már elég.
Fisher Price-osak jók, de drágák, minden 8-10 ezer ft körül van.
Én 2 napja nem adom Natinak a porokat, csak a laktázt, megnézem, mi lesz. Így is bukik, úgyhogy sztem tök mindegy.

Hari, Bencének nincs bedugulva az orra? Nati akkor nem akar enni, mert nem kap rendesen levegőt. Ő is náthás mostanában. Kiszívom neki, és utána eszik rendesen.
Lilinek boldog szülinapot kívánok én is!

Nanetto, a Babák c. dok. filmet már én is kinéztem magamnak, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Tök jó az a bohóc, amit kaptatok!

Natit minden fürdetés előtt fél órával levetkőztetjük, és hagyjuk, hadd pucérkodjon, csapkolódjon, így született ez a videó is. Persze előtte jól befűtünk a szobában, mobil fűtővel.
Nagyon élvezi.

Nekem sem mozog semmi a hasamban, csak kívül a háj. :)
Nekem fájt a ,,bujci” :) , nem is ismételtünk, nincs hozzá kedvem. Irigy-irigy Detti! :)

Zsó, örülök, hogy javul Zéti, és kezd szépen enni! Hjajj, nektek is kijutott….
Nagyon jók a játék ötleteid, erről a flakonba tésztát módszerről már olvastam, az Anya, taníts engem c. könyvben. Nekünk is a kiságy szélére olyan pachwork féle cucc van felrakva, tele fekete-fehér mintával, meg lelógó pillangóval, zümivel, amiknek a szárnyai csörgős anyagból vannak, belülről, kívülről meg plüss. Ja meg babatükör, abban elnézegeti magát nagyon sokáig.

Geo, Csilla is F.vári ortopédusnál járt, ott nekünk is azt mondta a doki, hogy ne legyen sokat hason a gyerek. Rá is faragtam, mert nekünk is későn kezdte emelni a fejét. Dávid kb. akkor már 2-3 hete emelte, pedig több, mint 2 héttel fiatalabb Natinál. Érdekes…

Heni, nekünk is keskeny kivitelű elöltöltős mosógépünk van, és hidd el, befér az óriási panel fürdőbe! :)
A felültöltőst nem lehetett volna kinyitni, mert pont ott egy lapradiátor.
Gratulálok Gergő fogacskájához!!!!!!!


Nati hasról hátra megfordul, de a hátáról csak oldalra megy neki.
Változatlanul utál hason lenni, olyankor irtózatosan nyálzik is. Azért néz ki úgy a játszószőnyegünk, ahogy…

Én is a padlásról fogok könyveket lehozni, rengeteg van nekünk. Grimm, Andersen, Kipp-Kopp, Pöttyös Panni, Süsü, meg egy rakás keménylapú, kihajthatós. Én nem adok 2ezer ft-ot egy Kipp-Kopp-ért, mikor nekem is megvan az összes része. Imádtam.

NA, ezt kb. 3 óráig írtam. Most elküldöm. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jenny29 2010.10.15 11:11-kor.

Kép
jenny29
Mór
 
 


[quote="***csilla***"] írta:***csilla***n forró vízzel azért nem merem, nehogy a hatásából veszítsen a hő hatására. Bár ez csak az én elméletem. Mondjuk én most adok a náthára C-vitamint is a bogyókkal egyszerre, annak pedig tényleg nem használ a forró.


Csilla, amiatt írtam :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?