Új privát üzeneted érkezett!

Lanyus!!!
Ekkora laptetot!!! :lol:
malna5
 
 


Miért Malna???????
Vendég
 


Azt mondjak a regi topikosok, hogy akie a legkozelebbi lapteto, az lesz a kozetkezo 2 csikos teszt boldog tulajdonosa!
malna5
 
 

 
 

Sajnalom a kisfiad es ami Veletek tortent. Ez...szomoru.:(:( Es eros vagy, hogy igy tudsz beszelni rola.
Orulok, hogy jo kezekben vagy mar!!!! Annak nem, ami tortent es, hogy fennall ez a problema. Es nagyon kedvesek Veled, de tenyleg, ilyet meg nem is hallottam. Nagyon drukkolok Neked, Nektek!!!! Jo, hogy ezt irod, amit. Nekem az itteni orvosi vizsgalatokrol es ellatasrol csak rossz elmenyeim vannak es megfogadtam, hogy itt soha az eletben nem fog megvizsgalni senki tobbe. Ez London, videken biztosan mas. Itt ha beteg vagy se menj orvoshoz. 39-40 fokos lazzal orvoshoz vitt kisbabakat is hazakuldenek, hogy "anyuka maganak az a dolga, hogy tartsa lent a gyerek lazat!" ahhh, idiotak. En 1x voltam itt rakszuresen, aztan 3 napig dolt belolem a ver, betet kellett hasznalnom es ugy fajt a hasam, hogy ulni sem tudtam. A vizsgalat is fajt, alig vartam, hogy vege legyen, alig tudtam a labamon kisetalni a vizsgalobol. Ez csak en vagyok masokkal nem akarok peldalozni. A szulesrol is rossz hireket hallok, mindenki megy haza. Videk biztosan mas, itt nem fejtenem ki, miert a kulonbseg London es videk kozott. Tervezzuk, hogy mi is kikoltozunk innen ha jon a baba, en nem szivesen megyek haza szulni, Apaval akarok lenni.
Vendég
 


Malna, en mar 20 gyerekes anyuka lennek, ha ez a lapteto dolog igaz lenne!! :lol: :lol: :lol:
Lanyus, ne erts felre nem negativ vagyok, csak irtam. :wink: Tudod, drukkolok!!! :D
Vendég
 


Bejni: nekem a napokban van pé-m, majd kiderül hogy mi lesz. Használom az LH tesztet, de most nem igazán értem. Hétfőn volt egy halvány csík, kedden semmi, szerdán megint haloványka...........Ma meg még nem csináltam, majd 7 körül.

Bogarka, Te annyi idős vagy mint a nővérem :D
Vendég
 


Malna: nem is tudok mit írni, borzasztó ami történt :( De örülök hogy jó kezekben vagy már és drukkolok, no meg türelem, türelem, hamar eljön a december
Vendég
 


Malna, egyebkent igen, hasznaltam sokaig ovu tesztet, homeroztem is neha de mar foladtam mindkettot. Most csak vagyok oszt majd lesz valami.

Citrin, kerlek, kerlek, :):) ne ird azt, hogy nooooveeeeered annyi idos, mint eeeen, aaaaaaa!!! :D :D :lol: :lol: Itt komolyan mindenki alig tobb, mint en voltam 10 evvel ezelott vagy meg ennyi sincs.:):)
A hod mennyi? Az ovu teszt meg...van akinel nem jon be. Negativat mutat megis van pe. Fene se erti sokszor, a kivetelek..tudod. Nem is ez a fontos, hanem erezzetek Apaval jol egymast!!!! :D :D ++++++
Vendég
 


Semmi gond!!!!
Maradjunk pozitivak,majd meglátjuk...
Vendég
 


Bogarka: én is 30 felett vagyok már................

A hőmet nem mérem, egyszerűen lehetetlen lenne. Annához ki kell pattanni az ágyból mikor reggel felébred. De éjszaka is van hogy megébred............ Napközben szoktam megmérni, bár nem tudom van e értelme.......... mondjuk 36,8 ciklus első felében, utána meg 37 felett szokott lenni (de nem minden nap mérem)
Vendég
 


Bogar nyugi, FIATALOK vagyunk, ne is gondolj erre!!! A lanyok csak FIATALABBAK!!!
Amugy van egy csomo ovutesztem, vagy en vagyok bena, vagy a teszt, de meg az eletben nem lattam rajta 2 csikot, abban a honapban sem, amikor terhes lettem.
En homerozok, latom Jeanner is. Nekem bevallt... Jaj attol meg nagyon jol erezzuk magunkat, de en zsivany modon mindig PONT akkor akarom magam jolerezni, amikor ez a ho leesik...
Citrin,ti miota probalkoztok? Koszi a drukkokat!
Lanyus szoritok neked is -szerintem meg ne csinalj tesztet, mert ha negativ lesz, bus leszel, kozben meg lehet, hogy mar reg novekszik benned a pici, csak korai volt a teszt!
Bejni, szerencses vezetest!!! :D
malna5
 
 


Malna: még csak most kezdjük "élesbe", mert nyári babára gyúrunk.
Anna hamar összejött, igazából akkor ennyire nem is figyeltem a dogokat, és csak akkor észleltem, mikor már egy hete nem jött meg. Akkor viszont beindultam, és alig vártam hogy megvegyem a tesztet, stb. Dokihoz pedig csak a 8 hét után mentem nővérem tanácsára, amit vártam nagyon, de türelemmel. :D
Vendég
 


Malna, milyen otthon vegezheto munkad van?-ha megkerdezhetem.
igen, igen, fiatalok vagyunk, ezek a csajok itt pedig, szemtelenul fiatalok. :D :D
Nekem is hol igen, hol meg nem volt pozi az ovu tesztem megis volt pe-m. Volt, hogy csak halvany csik volt rajta es nem erosodott, a hom alapjan viszont volt pe.

Citrin, most se figyeld a dolgokat! :D Es csak ugy jon ismet a babooo!!! :D
Vendég
 


aztaaaaa!!!! mennyit írtatok és MIKET!!!!!!!!

bejni: ÓRIÁSI halk gartula!!!!! ez igen!!!!! apám!!! elsőre!!!! de figyu!!! ti már a nászúton is próbálkoztatok, nem???? de mindegy is!
szerintem a jövő héten még semmi estre se menj dokihoz, ha tünetmentes vagy, mert még csak most leszel 4 hetes, jövő héten öt, szerintem bírd ki az utána hétig!!!! és még akkor is "csak" petezsák lesz, de az már egy élmény!!! légyszi, légyszi!!! addig bírd ki!!!!
majd írj, mi volt apafejjel!!!!

málna: mit dolgozol otthonról? de jó neked, h otthon tudsz lenni a lányaiddal!!
szerintem ne okold magadat a babókád miatt. szomorú, ami történt, de lehet, h megtörtént volna bárhol!!!

citrin: hajráááá!!!! hova jártok úszni? te is szoktál, vagy csak a kisfiad? mióta jártok?

lanyus: menni fog nektek is hamar!!!!!

bogár: mi fiatalabbak vagyunk, ti pedig tapasztaltabbak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csip, jeanner, franci, belani?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, jahhh, tapasztaltabbak!! :lol: :lol: :lol: Te, ne szemtelenkedjel itten velem!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


bogi: elnézést, anyukám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Na, varj csak, kikapsz Te meg Tolem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jol megharaplak csak varjal, kivarom az alkalmat!! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak nehogy beled torjon a fogam!! hehehe :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


:D itt vagyok!

A forgalom zsííííííííír király dolog:D:D:D
és csak egyszer fulladtam le zöld lámpánál;) éééés az oktatóm többször mondta, hogy szép volt, meg a végén azt mondta, hgoy ő elégedett:D:D:D Bejöttünk a Déli pályaudvarig, ott felvettük a fiát, aztán visszamentünk:D faszari vooolt...

Kati:D:D:D én kibírom, csak apapofát kell majd meggyőzni..amúgy a nászúton még nem, csak akkor hagytam abba a fogit, és volt egy pár hét amikor megijedtünk, hogy gumi mellett is összejött...szal szept 30 az első dátum...úgyhogy akárhogy is számolom, maximum 2 hetes lehetek..szal még tényleg felesleges orvoshoz menni...bár nem lenne rossz, ha vérből megállapítaná a hcg termelést..majd rendszeresen tesztelek, hogy erősödik-e a csík..de nekem nem hiányzik az orvos:D:D és reméljük vasárnap elkerül a mikulás:D

Amúgy még nem ért haza apapofa, pedig úgy volt, hogy kijön elém a buszhoz...és csak hangpistával tudtam beszélni...grrrgrrr..ja és éhen halok!

Milyen hülyeségeket beszéltek:D hogy öregek vagytok..ugyanmár:Dnemcsak a 20évesekéééé a viláááág:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sajnos csak nagy részletekben olvastam, úgy hogy ne haragudjatok, ha nem válaszolok mindenkinek.
Először is:
Bejni: Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!! Ez a topic szerintem tele van pozitív energiával, ezért lesz mindenki hamar babás!!!! Én csak 1 tesztet csináltam, de az még mai napig meg van. :lol: :lol: Szerintem napról napra erősebb lesz. Én menszi után 3 nappal teszteltem pozitívat.
Hányingert remélem megúszod, én sajnos még mindig küzdök vele és nem kellemes...
Kati: Nekem ma picit begörcsölt a hasam mert sokat hajolgattam, de gyorsan abbahagytam és egyből elmúlt. Úgy hogy sajnos vigyáznom kell magamra. Az a ruci tuti nem kisfiús. Virágosat én sem adnék a fiamra!!!
Mindenkinek +++++++++++++++++++ tesztet és könnyű terhességet!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


elírtam, utolsó mensi első napjától 4 hét m, pé-től 2 ...:D Csak mert rend a lelke mindennek..jajmá, hol az uram...éhen halok! NAgyon-nagyon éhes vagyok!!!!!:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Gabi:D köszke:D

ja és Lanyus. jaja, még jó hogy vigyázok....meg hogy nem futottam tovább, mikor nem esett jól..:) Szóval szerintem Te is inkább vigyázz magadra:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


na:( hát erről ennyit..most hívott az uram, hogy majd reggel jön, mert valami pályázatot kell leadni:( fasza...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Belani, nagyon nagyon gratulálok!!!!!!

Bejni, gratulálok a rutinhoz! Jaj, és rettegek….. Na majd figyelek ezentúl ha tanulóvezetőt látok vagy megy előttem.

Kati, Lanyus: a szem és a szülés közti kapcsolatról annyit, hogy mikor én szültem a doki direkt mondta, hogy mikor nyomok csukjam be a szemem, nehogy megpattanjak idegek a szemben az erőltetéstől. Ezt ajánlom mindenkinek! (egyébként nem is van szemüvegem, de nem romlott tovább a szüléstől, vigyáztunk rá  )

Kati, különben a ruhák színéről annyit, hogy gondolni kell arra is, hogy nem járhat szegény kiscsaj folyton rózsaszínben, és hát lehet a második baby meg fiú lesz.

Bejni, csendben mennek a drukkok! Ja és gratula a babóhoz! FEl a fejjel, majd reggel megkapja apa a zoknicskákat!

Bogarka, én kifejezetten utálom az édeset, nem is ettem még egy kocka csokit sem, és mégis hánytam egy hónapig terhesen. Szóval ez az infód nem tökéletes. 

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


halihó!

bocsi, nem reagálok, csak egyre:

bejni, nagyon örülök neked/nektek! nemsemmi vagy(tok) :lol: tudod, mit akarok mondani... drukkolok h minden OK legyen!

puszi!

én most Egerben vagyok............. suli van..............
belani
 
 


Belani, en is Egerben akarok lenni. Egri vagyok.

Ninike, jo, hat Te kivetel vagy.:) Egyebkent csak olvastam a terhessegi hanyingert illetoen es ez volt irva.+a szomszedom+uncsitesom sem szereti az edesseget es tok jo terhesseguk volt, nem voltak sosem rosszul hanyingert illetoen igy en nyugtaztam is, hogy van ebben valami. :? Most racafoltal!! Banyek, most megint parazhatok mert en sem vagyok edes szaju!! :lol:

Bejni! Fasza!! Apa csak reggel tevelyeg haza.:( :cry: :cry: Nem baaaj, ami kesik....nem mulik!!!!! :wink:
Vendég
 


Morning....

Elöször is Bejni :lol: :lol: :lol: :lol: a másik, hogy vlóban biztos nem vagy még 4 se 5 hetes, Kati, nem lehet annyi, nagyon halvány a tesztje és tudja is mikor volt ovuja....Amúgy tudod Én is most voltam dokinál és már 3 héttel ezelött volt pozi a tesztem akkor leheten 2-3 hetes...Ha most az orvos azt mondta, hogy 5-6 hetes vagyok...Szóval Bejni is még csak 2-3 nál tarthat :)

Bogarka: valahol sejtettem, hog Te voltál az :D Tündéri vagy :)

Gabi: Én biztos a Mávban fogok szülni, mert a nőgyógyászom ott szülésznő :) és nála akaraok :)

Lanyus: hajrá!!!!Drukk megy neked++++++

Én jól vagyok a hányinger tart, tegnap huuu ez valmi eszméletlen, hogy pillanatok alatt mondom pillanatok alatt változzik a hangulatom...Tegnap sírás is elkapot, csak úgy egyszer csak....Aztán megigértem, hogy apát elkényesztettem este(erre ő csak el nem úljon ez a nagy öröm és kényesztetés)csináltam paradicsom leves(sok lett benne a tészta és sűrű lett :( )Aztán a kruplipüre híg lett :( a fasírt meg sós :oops: :lol: Na jó...de megettem a lelkem...Aztán persze, beszólt valamit, Én megfelvettem megsértődtem egyből pufffff hangulat váltás, befordultam és aludtam :( :cry: Huuuu nem egyszerű, a hormonom :oops: :roll: Talán ma...De estére kimerülök....hányinger akkor tomból még a legjobban is...Hát ez van :roll:
csip-csip18
 
 


Hahó!

Itt vagyok:D Apapofa mégis hazajött este, szóval átadtam a kiszoknikat, és egy fél órát ott értetlenkedett:D utána közölte, hogy jaj nem tud enni:D:D pff...ja és nyitott egy üveg bort, és egyedül ünnepelt:D:D aztán lecseszett, hogy eddig miért nem mondtam el, aztán meg azért is, hogy miért mondtam el ha nem biztos...pfff:D:D
:D Meg hogy jajaj, akkor most gyorsan be kell fejezni a phd-t:D:Dpff
tisztára bezsongott..utána betakargatott, közölte, hogy holnap (ma) fut a vásárcsarnokba és hoz sok zöldsit, gyümit, és a pizzát felejtsem el...pff...pedig tök rég nem ettem (kivéve tegnap, mert rendeltem mikor mondta, hogy nem jön haza)

Szóval ez van:)

Belani, ninike, Gabi, kösz:D

Csip, kösz a kiegészítést:D;)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


csip szarni bele, ha nem lett jó a kaja:D én tegnap krumplifőzit csináltam, borzasztó sótlan lett...:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


de tényleg:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!Próbáltam visszaolvasgatni,húhh de nagyon pörögtök. Kicsit nem vagyok és ennyi babás lesz! Öröm olvasni benneteket. Gratula BELANI és BEJNI! Belani:lh teszteltél,úgy jött a babó? Bejni: Milyen érzékenységű tesztet használtál és mikor mutatta ki először? Nekem ez a negyedik próbálkozós hónap,a harmadik lh tesztel,22.én kellene megjönnie. Picit feszülget a hasam,remélem jó jel. Már kezdtem elkenődni,hogy első 3 hónapban nem jött össze de tökre feldobtak az újabb babások! Hajrá! Vigyázzon magára minden babás!!!
henó
 
 


Lnyus:együtt izgulunk! :D Egcsi:mizu veled? teszt???
henó
 
 


Csip, ne haragudj de en olyan jot mosolyogtam itt magamban a kaja sztorin!! :lol: Ez Nekem olyan...edes volt!!!! :lol: Elkepzeltem, hogy az egyik suru, a masik sos:), ezek olyan jo dolgok. :) Vicces neha az elet es igy alakul olykor de jopofa volt ahogyan leirtad!!! :wink: :D
A hanyinger ellen nem szedsz valami homeos bogyeszt? Nezd, ezt talaltam Neked, remelem tudtam segiteni.: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=117
Az oldal aljan a kek betus reszt is ajanlom. Homeoval szulni (es sok minden mas). Nagyban csokkenti a szules fajdalmait. Tudok olyan anyukat aki szedte es hasznalt is Neki! Vesziteni semmit nem veszit az ember.

Bejni, orulok, hogy ferjpofa vegul hazatert es meg van az orom!!:) Babusgat am rendesen!! Helyes, helyes!!!:):) A vezetes is jol ment, szuper!!!:) Es, hogy vagy? Esetleg valami tunet?? :wink:
Vendég
 


henó: 20-as érzékenységű teszt volt, medi-lab..az első, tegnap már a 20-as gravi-hcg és corax is kimutatta:D Hajrá-hajrá:D

bogárka:D jaja én is örülök, hogy hazajött:D:D kérlek, fájdogál a pocakom, meg a cicikóm, meg ma nem tudtam kávét inni, mert felfordult a szagától a gyomrom, szóval most mindjárt elalszom az előadáson:D:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Citrin: Lh tzesztről annyit,hogy én már harmadik hónapban csinálom. Az első hónapban folyamatosan erősödött míg végül pozi lett,a másodikban ugyan így volt mint neked,olyan erős volt,hogy azt hittem holnap tuti pozi, aztán másnap alig látszott. De a végén csak pozi lett. Ebben a hónapban asszem 7.-én alig látszott a csík, 8-án full pozitív,majdnem nem is csaináltam aznap tesztet. Hát ennyire változó,sztem nem jelent semmit de tuti nem lehet kiszámítani így minden nap kell csinálni.
henó
 
 


Bejni:de ari vagy ,hogy ilyen gyorsan válaszoltál :D Kezdek reménykedni én is,egyre jobban érzem a petefészkem :D :D :D Igyekszem nem beleélni magam Ja még annyit,hogy pé után hanyadik napon mutatta ki a teszt először? köszi köszi
henó
 
 


Heno, drukk Neked is!!!!! :D :D :D :D Mikorra nem varod?

Bejni, azert ne aludj el!!:) Csak ha nagyon uncsi!!:) Mikor mesz vezetni?
Vendég
 


Bogarka:Köszi a drukkot :D rámfér,úgy szeretném4 22.-én kellene megjönnie. Pé után 14 napra mindig megjön,úgyhogy 23-án tesztelek :shock: Ti mióta próbálkoztok? Van már gyerkőcöd?Nem messze lakunk egymástól :D
henó
 
 


Nem messze lakunk egymastol? Meselj, merre laktok?:) Nincs meg gyerek, elso lesz! Nektek? Mi mar eleg regota probalkozunk de nem egeszsegugyi oka van annak, hogy nem jott meg a baba. En 24-25re nem varom. 9-10en volt pe es Nalam 15 napra jon meg. Ma mindjart megjon erzesem van, olyan furan faj a hasam de inkabb nem mondok semmit. :?
Vendég
 


Elolvastam a tegnap esti és a ma reggeli termést, de egyszerűen ennyi mindenre lehetetlen reagálni.

Kati!
Csak a Gergő úszik, és meg gyönyörködöm benne.

Henó!
Jó rólad hallani. Sajnálom hogy nem jött még össze a kistesó.

Annyi melóm van hogy esélytelen vagyok mindenre, illetve mindenkinek válaszolni.
ezt a kis rövidkét 1 órája kezdtem el...
franci
 
 


Bogarka: Még nagyon hamar van ez a mindjárt megjön érzés :D Én sem akarom magam beleélni de tény ,hogy hasonlót érzek mint amikor az első 2 gyermekemmel terhes lettem :D nekem 7.én lett pozi a tesztem tehát 8-9-én volt pém. Hát akkor drukkoljunk egymásnak! :D Azt,hogy nem egészségügyi oka van úgy érted,hogy minden rendben van mégsem jön? Egyébként Én az elsővel 4 inszem és 2 sikertelen lombik után lettem terhes. A másodikkal első próbálkozásra :D Na és a harmadikkal is majdnem elsőre,ugyanis 3 hónapja csináltam egy pozi tesztet nem várt előtt egy nappal másnap meg megjött. puff,természetes szelekció,észre sem vettem volna ha megvárom a menszit,de hát ugye voltak tünetek elég erősen :? Megírom priviben,kicsi község a miénk,a fórum meg ugye hát nyitott!
henó
 
 


Bogarka:annyi lemaradt,hogy spontán jött a két fiam! :D
henó
 
 


Franci:édes vagy de ne sajnáld,úgy gondolom mindennek megvan a maga ideje és miértje. :D Amúgy meg az is lehet,h már a pocakban van :D Olyan rég voltam nem is tudok mit írni,majd visszaolvasok,h mi van veled.
henó
 
 


Bogarka: a végén már Én is csak mosolygtam, főleg mikor a párom közölte vele, anyukám neked aztán jó lett az izlés világod :D :D :D :D :D Jó volt, de Én is éreztem, hogy azért ez nem ilyenre szokot sikerülni, no a pürén meg az álagán is feltünt, de azért is tettem hozzá még tejet :shock: :roll:
csip-csip18
 
 


Köszi a homeos oldalt, ÉN ilyet nem nagyon találta, ez jó oldalt, megyek is böngészem :D köszi :)
csip-csip18
 
 


henó..10. dpo-n teszteltem és mutatta ki:D Remélem neked is kimutatja:D

bogárka: túléltem, nem aludtam el, de nem sok hiányzott:D:D:D:D:D 2-re megyek vezetni, addig sziesztázok..meg eszek:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Én is megyek s szerintem eszem egy kis sós zacsis levest :D aztán egy kis híg kruplipürét és hozzá jó sós borsós fasírt és jó kis savanyút, ami képzeljétek jó és semmit nem rontottam el rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig fostam, hogy ma majd húzom éte a számat, de nem :roll: úgyhogy neki állok ebédelni, ameddig így gondolja a kedves közérzetem és hangulatom :D
csip-csip18
 
 


Ja és még megszívtam tegnap a pürével, mert egyszerűen hiába törtem össze nyomkodtam a krupli törövel, darabos lett...whááá....aztán átmentem robotgéppel, ugy semm lett jobb...aztán botturmixxal :D na ugy meg már egész jó lett :D, csak habosodot :lol: :lol: :lol: :lol: No mind 1 :D
Szóval kis mokás volt tegnap :D
csip-csip18
 
 


:D:DD: az élet ilyen kis mókás:D

juj, csak mert jó kedvem van, veletek is megosztom a mait: Kép

jól látjátok, nem tudok leállni:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?