Helló Csajok!
Dorka-Lehet akkor a jövő heti NST-t már te sem éred meg 2in1-ben
De izgi....Akkor a párválasztásunk hasonló
Csabi végül döntött Lányok, nem megy haza....És most ezt nem indulatból mondta, hanem tök kedvesen, hogy neki úgy is az a legszebb szülinap amin Lili baba és én is ott vagyunk
Úgyhogy jövő héten 3-asban tartjuk,sütök neki szív alakú tortát,meg majd valami finom vacsit ( bár a múltkor kérdeztem mit szeretne enni a szülinapján, erre azt mondta, hogy krumplis tésztát
....És nem viccelt
)
Lucuzs-Én azt csinálnám,hogy megmondanám a dokinak,hogy ha itthon lesz az adott időben akkor őt szeretném,ha nem akkor pedig az ügyeletest választanám...De jó nektek,hogy randiztatok Aranyossal
Aranyoska- Hajrá Beki babaaaaaaa
Nagyon sokat gondolok rátok!!!!
Wivi-Nagyon örülök,hogy már otthon is vagytok, gyönyörűséges Barni baba,igazi kis hajas tündér
A szüléstörténet nem volt olyan elrettentő, bár azért átélni gondolom,hogy rosszabb lehetett....Na de a jutalmad már ott durmol az ágyikójában
Csajok annyira hihetetlen,hogy most már tényleg mi jövünk....Eddig mindig mások szültek, de most lasanként mi jövünk
Felfoghatatlan!!!!Anyukák leszünk!!!!!!
MACCS-Én is megnéztem a kismacskákat,eszméletlen édesek
Reméljük Kittike és behozza a lemaradást nagyon gyorsan a bátyóhoz képest és már mehetnek is haza!!!!
Vikoo-Tudod az a baj,hogy a sógorék több,mint 600 km-ről jönnek ( Baján laknak),így nem mondhatom nekik,hogy ne gyertek csak 1 napra
Pedig szívem szerint mondanám.....Na de kigondoltam ám én a hadicselt...Úgy is veszünk nagy mélyhűtőt ( most már eldöntöttük,nem szarozunk rajta tovább) és akkor jó előre megfőzök mindenfélét és akkor csak leveszem ha itt lesznek és kész...vagy egyszer rendelhetünk is pl pizzát aztán csá......
Nem fogom túl lihegni a dolgot, csak én is az a típus vagyok ha jön hozzánk valaki a seggét is kinyalom....
Szóval akkor körbeugrálom a vendégeket, na de majd most jól leszokom róla
Henne-Nem is tudtam ezt az autóbalesetet...nagyon sajnálom
...Iszonyúan felnézek rád, hogy tovább léptél és megtaláltad a boldogságodat, nálad jobban nem sokan érdemlik meg
Csillag-Olyan szorgalmas vagy, hogy hihetetlen....Olyan dolgokat csinálsz amik nekem eszembe sem jutnának szinte
Le a kalappal,nagyon jó háziasszony vagy
Lányok képzeljétek, hogy most derült ki, hogy van a házban nyilvános mosoda, ahol van szárítógép is,amit mi is használhatunk, 10 centessel működik
Igy nem kell venni gépet, tök szuper
Jó, hogy másél éve itt lakunk
Amidalaah-Akkor még sem a szülés okozta a hasmenést, ha a férjed meg a sógornőd is átesett rajta
Te is nagyon kis csini vagy ám!Hány éves vagy??Mert olyan fiatalnak látszol.....
Navi-Tuti, hogy ha olyan nagy gáz lenne az értékeiddel akkor nem hagynának annyiban, hanem sürgősen kaptál volna valamit, úgy hogy NO PARA
Viszketsz még mindig egyébként?
Rabbe-Én is inkább a babavízre szavaznék, vagy csapvízre
Tényleg nagyon gyanús vagy
Csak nem?
MIkeGirl-Sajnálom a szar éjszakát....Tényleg Ati már teljesen helyrejött??Küldenék neked energiát de ma valahogy nekem sincs....Bazi szarul aludtam én is, szerintem a front miatt,ugyanis idért egy hidegfront és van vagy 5 fok összesen
Egész éjszaka gyötört a fejfájás......Apájának jobbulást ( na az kéne még neked, hogy lebetegedjen és ápolhasd
)
Ebba- A képen az normál fariszoknya, de persze bandázzsal
Begombolni már jó ideje nem tudom
...Amikor mi hazahoztuk a babajárgányt én is este 10-ig tologattam az előszobában
Ügyesen vásároltatok
Osztom a többiek véleményét, szerintem egy 15-20 db textilpelus jó ha van otthon
Kinga-Volt nálad a védőnő???
Angie-Nagyon örülök, hogy ti is a végére értetek a takarításnak, gondolom nem hitted volna pár héttel ezelőtt
Nagyon édes Anyud meg a szomszéd, hogy ennyit segítenek
Nagyon szépek vagytok a képen
Hazahozós ruci pedig nagyon kis vagány
...Nekem is ki kéne találnom mibe hozom haza Lilit....
Szisssz-Remélem azért jól vagytok!!!Majd írj pár sort legalább magatokról...Én vettem Garmastan-t is meg Baby Love-os mellápolót is, mert ez utóbbit nem kell lemosni és arra gondoltam,hogy ha éjszaka fogok szoptatni nekem tuti nem lesz lelki erőm kimenni a fürdőbe minden szoptatás előtt, hogy lemossam a krémet...
De még nem használtam így nem tudom,hogy jó-e
Eclipse-Egyébként a málnalevél teát azt a 36.héttől kell elkezdeni inni az azt jelenti, hogy 35+1-en már lehet??És a homeos bogyókat meg a 35+6-tól?Mert én így értelmeztem....Remélem nem rosszul
...Na akkor nálad is beindultak a keményedések.....Jujj de izgiiiii
Ma megcsináltam a konyhaszekrény maradék részét,most mindjárt ebédelek, aztán a csöpögtetőt szeretném vízkőtleníteni....Ma este szeretnék menni úszni, de Apjuk a hétvégén madárházat csinált ( mindig rájönnek ilyen hóbortok
) és persze megküldte a kezét a kalapáccsal, jó nagyot rá.aszott....És van egy vlérhólyagja,ami ki van fakadva és nem tudom mennyire tenne jót neki az uszoda...Lehet péntek lesz belőle....vagy megyek egyedül
Na mindenkinek szép napot!!!
Puszi
Lili és Ancsa