Csilla,
velem nem sokat fogsz találkozni, mert inkább este tudok jönni, akkor meg már nem írok sokat, de azért üdvözöllek!
Dokid tényleg lecserélendő.
Tündi, Zsuzsci,
persze, fogjuk egymás kezét!
Csak attól tartok, hogy lerántalak titeket is magammal, de akkor majd gyorsan elengedem a kezeteket, hogy ti fent maradjatok.
Én most max. 1% esélyt látok arra, hogy sikerült, de majd úgyis kiderül. Most valahogy én is kevésbé izgulok, lehet, hogy azért mert már lecsengett bennem a hír a barátnőm babásságáról (egyébként kiderült, hogy nekik elsőre sikerült).
Vali,
én is dekopácsolok időnként, de eddig csak ajándékot gyártottam.
Judyt,
nagyon szorítok neked holnap hajnalra!
Pilis,
köszi a bíztatást!
Én az első babámnál nem is tudtam ezt a hőmérős dolgot, hát, néha úgy érzem, hogy jobb is volt, mert mostanában azon vettem észre magam, hogy naponta többször is a homlokomat tapogatom.
Remélem, bejön a jóslatod a 9. hónapban próbálkozókról!
(A barátnőm is szeptemberben kezdte, és elsőre összejött neki, szóval van esély.
)
Babus,
ez a párbeszéd közted és Kristóf között tündéri!
Ne bánd a macis fogókat, esetleg vegyél sima lapokat, és dekopácsold őket, úgy még az is benne lesz, hogy te csináltad.
Ha nem múlik el a görcsölés, szerintem mindenképpen menjél el holnap a dokihoz, biztos ami biztos! Ne kockáztass, inkább nézzen meg! Bár remélem, hogy csak gyomorrontás, vagy valami vírus az oka.
Nicol,
mi a baj a bélrendszereddel? Nekem anno azt javasolta természetgyógyász, amikor sokáig hasmenésem volt, hogy zabpelyhet főzzek vízben (mint a rizst), amíg nyákos lesz, és azt egyem. Lehet ízesíteni gyümölccsel, nekem a méz+fahéj vált be. Állítólag a bélbolyhoknak jót tesz. A lenmagot én is tudom ajánlani, székrekedésre nagyon jó, nekem nagyon bevált. Én egyszerűen szendvicsbe tettem egy csomót.
Zsófi,
nagyon drukkolok, hogy most már minden rendben menjen! Szerintem nyugodtan beszélgess a babáddal, hiszen ki tudja vajon megmondani, hogy mikortól érti? Én úgy gondolom, hogy már az elejétől, ha mindent nem is, de az érzéseket mindenképpen megkapja.
Kartal,
téged is üdvözzöllek!
Ugyanúgy vagyok, ahogy te, az első babám könnyen összejött, két hónap alatt, és szeptemberben kezdtünk próbálkozni a tesóval. Én is azért vagyok türelmetlen, mert az első olyan hamar érkezett.
Juraaaaaaaaaa!
Ez nagyszerű! Gratulaaaaa!
Sysy,
köszi a külön érdeklődést, megvagyok, csak a hőm tanyázik a pince mélyén már két napja, szóval nem igazán reménykedem, csak titokban.
Esküvő baba előtt dologban szerintem csak magatokra hallgassatok a pároddal, ha ő is szeretne hamar babát, akkor miért ne próbálkozhatnátok, a többieknek pedig toll a fülébe.
Judit,
léteznek még többszemélyes szülőszobák több helyen is, itt függöny választja el az ágyakat, és sajnos végig kell hallgatnod a többieket, ami az elején biztosan nagyon zavaró, mondjuk a végén már nem hiszem, hogy tudsz rájuk figyelni.
A barátnőm a Jahn Ferencben szült (az, aki most lett megint terhes), mondjuk ő kórházat vált, de ha gondolod, érdeklődhetek tőle erről-arról. Meg ott a Jahn Ferences topik is, ott is kérdezősködhetsz, vagy ott már jártál? A kép nagyon cuki, de én úgy tudom, hogy trükk.
Na, beletelt vagy egy órába az írogatás, nem ígérem, hogy rendszeresen csinálok ilyet, csak most úgy feldobódtam Jura zebrájától, meg olyan kíváncsi vagyok Judyt tesztjére, és persze Meának és Csillának is mennek a drukkok! A többieknek meg majd később, ahogy szükség lesz rá.
Jó éjt! Futok én is aludni.
Ja, és bocsi a kisregényért, de hát így jár, aki csak este jön!
Kóbor