Sziasztok!
Tegnap este, meg ma is olvastam vissza, úgyhogy remélem, nem felejtettem el a reakciókat mindenre.
Iszap
Tegnap volt a hírtv-ben, hogy már reped több gát is, úgyhogy nem kérdés, hogy leomlanak-e, hanem csak az, hogy mikor.
Előfordult már, hogy békák potyogtak az égből, azaz a szél felkapta, és ledobta őket máshová, szerintem elkerülhetetlen, hogy az a por a környező vidékeken landoljon, akár széllel-esővel bp-en is kiköthet.
Meforal-bőrprobléma
Arcom: akár egy idült alkoholista, piros, hámlik, száraz és kiütéses. Érdekes, én is Tüűhöz járok, és mondta, hogy ez a Meforal mellékhatásának néz ki. Kaptam bőrgyógyásztól Skinorent-krémet, amikor használtam, akkor nagyon jól rendbe tett 2 hét alatt, 3-4hónapig az ideális használni (én 2hónapig használtam), úgyhogy most újra elkezdtem, amíg nem iratok fel másik gyógyszert, és végigviszem 4hónapig a krémet.
Napi 3x500mg Meforalt szedek.
Az, hogy súlycsökkenést még nem igazán értem el, lehet, hogy az én saram, ugyanis van, hogy elfelejtek enni, márpedig enni kell, csak "számolva". Én piszok nem vagyok éhes, csak nagyritkán, tiszta időpocséklás a kajálás nekem, nehéz rávenni magam az evésre. Mint írtam annó, a doki azt mondta, hogy ezért raktároz a szervezetem és nem fogyok - szerintem is, nem kell hozzá nagy ész. Mostanában már megerőszakolom magam, hogy legalább napi 3-4x egyek, úgyhogy ez még mindig nem az igazi. Pedig nem egy nagy feladat, de tiszta anorexiás hozzáállásom van a kajáláshoz.
Bikfy
Húú, nagyon vékony vagy. Én is 170cm magas vagyok, és mikor 49 kiló lettem, akkor eléggé kint voltak a bordáim
Egyébként nekem a 63 a tökély, én azt kívánom elérni, jelenleg 90 vagyok (!!!)
Drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Tényleg, sok minden fejben dől el. A minap épp azon gondolkodtam, hogy kb. használjuk az agyunk 3-4 százalékát, úgyhogy mire lehet képes a maradék 96%? Nyilván jóval több mindenre, talán sci-fibe illő képességeink lehetnének, ha teljesen kihasznált lenne, de sosem lehet tudni, ezért érdemes relaxálni, arra gondolni, hogy most megfogan a baba, beágyazódik, terhes vagy stb. - tudom, tiszta agykontroll, de nem minden hülyeség, amit ott csinálnak. Bár én ott nem voltam, viszont a férjem NLP-t végzett, és hasonló, nagyon jó!
Leti, nagyon szép ruhákat vettél kicsi lánynak, és tényleg nagyon olcsó volt a gyerekruha-árakhoz képest. Férjed munkahelyét sajnálom.
Niki, elolvastam a cikket, tök jó! Gratulálok! Csak így tovább a fogyással és a hozzáállással. Gondolom, nagyon megszilárdított az elhatározásodban a férjed hozzászólása is az eredményes alakváltozásodról
Chris, András nagyon szép név, kedvenc osztálytársam neve volt általánosban. Most már mondhatni, hogy mindennapos vagy. Milyen az nst-d?
Betti, nagyon szép a kisfiad, nem csoda, hogy minden nap nézegeted a fotókat. Érdemes volt Rád várni, hogy jelentkezz
:):)
Kinga, egyed a magnéziumot, legalább a 35. hétig ne görcsölgess, mert a frászt hozod rám!
Ana, a legtöbb embernek semmiféle problémát nem okoz az IR-gyógyszer, reméljük, Te is közéjük tartozol. Továbbá tényleg helyretesz súlyilag, hormonilag, csak tartani kell a diétát és heti 3x30perc intenzív mozgás kell minimum.
Úgy emlékszem, hogy Csillag azt írta, neki megjött a havi, és akarta is, mert félt, hogy a fogászati röntgen betesz a leendő babának.