Sziasztok! Ildikó, nagyon köszönöm, bíztam ám benne, hogy hátha mégis meglesz az a könyv
Annyira gáz, hogy sehol sem lehet kapni, mert én bizony megvenném. Már csak azt kéne kitalálni, hogyan tudom átvenni
De erre jó a tali! Én arra gondoltam, hogy esetleg az állatkerti játszóházban is találkozhatnánk egyszer, ott sok-sok jópofa játék van a gyerkőcöknek, és mellettük mi is tudnánk pár szót váltani
Mi még csak 1x voltunk ott (elég drága), de megéri, mert nagyon klassz!!!
Amúgy képzeld, a mi topicunk (2003. nyár végi babák) jópár tagja csemetékkel együtt épp nemrég volt az IKEÁ-ban, úgyhogy lehet, hogy őket láttad
Szirom, kitartást a fogyihoz! Én értem, mire gondoltál, mármint hogy az embert bántja a nagy kajálás... Engem mostanában az bánt, hogy előfordul, hogy a nagy-nagy elhatározás ellenére sem tartom a diétámat (ma is ilyen napom van), egész egyszerűen pl. azért, mert fáradt vagyok, és jólesik az energiadús kaja
Nektek jó lenne az állatkerti játszóház? Mivel közlekedtek?
Dirtha, nagyon édes Benjamin! Csini a lagzis cuccban. Jó lehetett a lagzi
Bukás ellenére is. A menyasszonyi ruhádra pedig már extra kiváncsi vagyok!!! Legkésőbb majd az esküvődről készült képeken úgyis meglátjuk
54 kiló, húha!!! Naggggyon csini leszel, az biztos!
Subesz, Te szoptatsz még? Bocsi, ha már írtad, de mindent elfeljetek
Én is hallottam erről a könyvről, olvastam is róla sok reagálást, de a módszert mi nem próbáltuk ki. Nálunk is mindig akad olyan időszak, amikor nehezebben alszik el Zsoltika, de nem tudom sírni hagyni
Hiába, nem megy! És ő nagyon belelovallja magát a sírásba, ha mégis úgy alakul, nemhogy lefeküdne, szerintem órákat üvöltene... Ezt nem akarom!
Andi, én általában úgy altatom Zsoltikát, hogy megy a zene (egy Gryllus-cd), arra énekelgetek, közben a karomban tartom Zsoltikát, mászkálunk a sötét nappaliban (ez az esti altatás), és ált. a 4. szám után leteszem. Ilyenkor még nem alszik, a kiságyban megkeresi a helyét, eldumálgat, aztán elszunnyad. Előfordul, hogy nem tetszik neki a dolog
, akkor újra felveszem, ének tovább... Úgy is szoktam, hgoy melléfekszem a földre, akkor látja, hogy ott vagyok, olykor így alszik el. De az is van, hogy a szopiba alszik bele... Esti altatás akkor van, amikor már nagyon fáradt. Fürcsi után még játszunk, mesét olvasunk, le van terítve neki egy paplan, arra is ráfekszik olykor, látható ha álmosodik, akkor kezdődik a zene-éneklés.
Napközbeni altatás: vagy cici, vagy zene-éneklés.
Nekünk ez elég jól bejött, de néha azért a fogzás megzavarja a rendszert, akkor mi is szenvedünk. De ez ritka szerencsére.
<font color="0000ff">Hú még egy pár sort magunkról: elértem az utóbbi évek minusz kg-ját: 58,9 kg-ot mutatott a mérleg nov. 1-én
Nem is tudom, mikor voltam ilyen sovány
A jó kis munkahelyi szövetnadrágjaim már nagyon lötyögnek, annyira jó érzés
Az utóbbi napokban megint jól visszafogtam magam, Norbi kódokat betartottam (kivéve ma
), de most a tanulást is hanyagoltam picit, pihentünk a hétvégén.
Jó éjt mindenkinek,
Gabi</font>