Helló Lányok!
Navi-Nem csoda akkor, hogy viszkettél, ha a májfunkciók nincsenek teljesen rendben....De most már legalább tudják, hogy mi a dörgés és jól meggyógyítanak
Milyen homeos bogyót szedsz pontosan?
Köszi mindenkinek amit a barátnő témához írtatok
Eclipse-Örülök, hogy Anyós jobban van.....Szerintem tök igaz amit írtál vele kapcsolatban, sok ilyen tipusú ember van!!!!Köszi amit a gátmetszés-szakadás dologról írtál, beugrott, hogy a nő is mondott valamit arról, hogy a vágás az mindig izmot is érint....Szegény Melinda barátnőm akkor ezért nem kapott gátmetszést, viszont a szerencsétlen úgy szétszakadt, hogy 3.fokú gátsérülése lett
...Nem semmi babaruha mennyiséget halmoztál fel te sem
Na Imolának sem kell pucéran mászkálnia
Jó fej a párod,"bazseváljál"
Angie-Szuper, hogy végül csak elhúztak a munkások
Jöhet a pucolda
Hát ha már most látod a különbséget a beszigetelt és a nem szigetelt között, akkor télen még jobban fogod, főleg a fűtés számlán
Gyönyörű a pocakod!Köszi amit a gátmasszázzsal és a kórházba indulásról írtál:wink:
MikeGirl-Nagyon jóképű pasijaid vannak otthon
Na itt jön ki, hogy lustaságból rá sem kerestem erre a HeuBlumen-re
Csak egyből titeket kérdezlek, köszi, hogy leírtad
Most már tudom mi ez
Párválasztással kapcsolatban pont ez a gond, amit írtál....Hogy egy szórakozóhelyen vagy a neten mindenki azt mond amit akar és sajnos az esetek többségében mindig füllentenek, sajnos...Bár nekem is volt olyan fiúm akit onnan kukáztam össze és 1 évig voltunk együtt, szóval azért vannak kivételek.....
Rodi-Mi volt a doki néninél tegnap?Most olvasom, hogy minden okés volt, szuper
Tök igaz amit a 30-as pasikról írtál....Nekik még annyira nem sürgős megállapodni, hisz nem hajtja őket semmi...Még 40 évesen is simán alapíthatnak családot....
Anyagi gondok: Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenkit érint a dolog....Mi sem vagyunk milliomosok, de azért nincs okom panaszra,mert amire kell arra mind futja és félre tenni is tudunk....Elvileg ezért hagytuk el a hazánkat, hogy kicsit jobb életkörülmények között élhessünk.....Sajnos nagyon szomorú, hogy otthon ehez meg kell szakadni vagy lehetőség sincs rá....
Ebba-Fotózd a cuccokat,nagyon kiváncsi vagyok
Én is fotóztam minden új szerzeményt
Majd a hozzászólásom végén fel is nyomom ide
Örülök, hogy minden rendben Jankával, szerintem nem baj ha nem "óriás" bébi, majd amikor nyomni kell kifelé akkor áldani fogod
Jó shoppingolást az Ázsia Centerben
Szupi a babakocsi!!!!
Dorka- Te aztán fitt vagy,hallod
Nem is tudtam, hogy válik Anyukád....Hogy hogy??Ha nem akarsz akkor nem kell válaszolni, ha túl személyes.....Az én Apukám ás Anyukám is idén váltak el, bár már 2 éve nem élnek együtt ( Apu lelécelt 30 év házasság után egy másik nővel)...Mi volt a mai NST-n??
Rabbe-Öreg bácsi
...Jó, hogy megtudtad beszélni a tanárnővel a fogorvos dolgot!!Csodaszép pocak tulajdonosa vagy te is
Na akkor a te párod is a ritka kivételeket erősíti a netes ismerkedést illetően
Szisssz- Gratula a 36.héthez
Aranyos- Sajnálom, hogy ilyen nehezen viseled már a végét....Tudom, hogy közhely, de már nincs sok hátra...Nagyon rossz lehet egyedül, de tuti Beka baba megvárja, hogy a párod is ott legyen és csak akkor veszi kifelé az irányt
Holnapi NST-hez drukk, hogy legyen valami fájástevékenység és mondjuk már ne is engedjenek haza
Csajok Csabi kitalálta, hogy otthon ünnepelné meg a szülinapját úgy, hogy hazamegy Melindával meg Szabival (ugye ők az itteni barátaink és mennek haza jövő hét végén), én meg mondtam neki,hogy jövő héten kezdem a 9-ik hónapot és hát nem szivesen maradok itt full egyedül úgy, hogy még Melindáék sincsenek itt....Ez önzőség????
Nem akarom elrontani szegénynek a szülinapját, de tényleg fosok, mert ha beindulna a szülés frankón mehetnék full egyedül szülni
Vikoo-Basszus neked sem kéne már ennyit pörögnöd
Mi is úgy állunk szex terén ahogy ti....leginkább sehogy....Pedig jó lenne
Na majd én is bepróbálkozom, Csabinak jövő héten lesz a 30-ik szülinapja....Lehet ezt kapja ajándékba
Én a kabátokat úgy hordom, hogy nem húzom össze
( nem is tudnám)
Lányok képzeljétek, hogy Csabinak a tesójáék ( a bátyja a feleségével,meg a 2 gyerekükkel ) bejelentették,hogy jönnének a 2 ünnep között....Olyan vegyes érzéseim vannak,mert annyira cukik, tudom,hogy már bababörzén is voltak és csomó mindent vettek Lilinek, de lehet,hogy korainak találom a látogatást, mert addigra még mi se nagyon fogunk összeszokni, napi rendünk sem hiszem, hogy lesz....És úgy érzem nem tudok 4 embert napokig vendégül látni, főzni meg foglalkozni velük ha itt van az egy hónapos kislányom....Szerintetek szemétség azt kérni, hogy inkább egy picit később jöjjenek egy pár héttel???
Párválasztás: Mi Csabival 12 éve ismerjük egymást, közös baráti társaságba jártunk, a legjobb barátok voltunk évekig, csak hogy ő is párkapcsolatban élt és én is, ráadásul az ő egyik legjobb barátjának voltam a barátnője 8 évig....
Aztán az a szerelem véget ért és 2 évre rá valahogy összegabalyodtunk....Azóta is együtt vagyunk, csak sajnos a volt barátom nem tolerálta annyira a dolgot, így vele megszakadt a barátság, amit nagyon sajnálok, mert együtt nőttünk fel( 16 éves koromtól 24 éves koromig voltam vele)....De a sors így hozta a dolgokat és nem bánom,mert boldog vagyok Csabival és ő is velem
Lucuzs-Én is ugyanígy jártam,mint te és Vikoo....Én sem érem el rendesen a gátamat,így nálunk is Apára hárul a feladat
Holnapi NST-n ügyesen!
Ez tök vicces, hogy a gimnázium alatt nem volt semmi közöttetek a pároddal csak évekkel később
Csillag-Köszi,egy csomó hasznos infot írtál nekem
Itt a baba nevét képzeljétek a szülést követő egy héten belül kell csak megadni
Ha akarsz egy hétig is gondolkodhatsz
Ja egyébként ha valakit érdekel kaptam pdf formátumban egy baba szakácskönyvet,szivesen tovább küldöm olyannak aki főzni szeretne majd a babájának ( én ezt tervezem, aztán, hogy Lilinek mennyire fog tetszeni, na azt majd meglátjuk
)
Kriszta- Én is gondolkodtam a nyelvtanfolyamon....Lehet majd megpróbálom, bár bevallom őszintén már félig lemondtam az úgymond karrierről, mert gyerek mellett nem szeretnék csak 6 órában dolgozni, mivel nincs semmi segítségünk, rokon vagy bárki a közelben, így azt nem tudom megoldani, hogy Csabi is és én is teljes állásban dolgozzunk a gyerek mellett....De ez még úgy is a jövő zenéje hisz tervezzük a 2-as számú babát is nem olyan nagy korkülönbséggel....
Egy jó kis 6 órás irodai melót eltudnék magamnak képzelni....Otthon 7 évet húztam le a Vodafone-nál,mint logisztikus aztán meg pénzügyes....Valami hasonlót szivesen csinálnék itt is
Kinga- Még szerencse, hogy nektek nem lett semmi bajotok
Wivi- Hogy vagytok??
Amidalaah- Sajnálom, hogy nálad is szarul alakulnak az éjszakák....A szülés előjele is lehet ám a hasmenés....Barátnőmnek azzal indult be a szülés, hogy folyton a wc-re rohant....
Nem ismerem ezt a könyvet, de lehet megveszem barátnőmnek
Nagyon cuki pocakod van neked is
Nekem nagyon jó volt tegnap a kolleganőzés,annyira kedves lány, tökre szeretem
Nagyon viccesen festettünk együtt, a 2terhes....Na de itt is látszik, hogy nincs két egyforma terhesség,mert kb úgy néz ki,mintha 3 hónappal terhesebb lenne nálam holott én vagyok 2nappal előbbre kiírva...Bár lehet az is közre játszik, hogy szegény már 24 kg-t magára rántott én meg " csak " 8 kg-t...Na de itt a kép kettőnkröl:
Ez is egy tegnapi pocikép, betöltött 34 hetes:
És itt vannak a Linzi bolhapiaci szerzeményeim-6 euro 50 centért lőttem őket:
És végül tegnap végre megérkezett Lilinek a cumilánca:
Na megyek,mert mára konyhabútor takarítást terveztem
Mindenkinek pusszantyú:
Lili és Ancsa