dike: JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! üdv a klubban!!!!!!!!!!!
mikor lesz uh????? én is kettőre saccolok-bár nem értek a mennyiségekhez, de megérzés!!!!! annyira örülök!!!!!!!!
csillag: nekem is tettszik a dekor, majd írok a csajszinak, köszi. én is azt írtam, h télen veszünk neki rendes ülést. igen, tudom, h a gerincük miatt kell fektetni őket, meg az ütközésnél óvjuk a kis csontjukat.
köszönöm az ülést-ajánlást! élni fogok vele. és köszi a megerősítést! és gratulálok az utolsó hónapodhoz!
jót nevettem apa karácsonyi ajándékán.
brita: úgy tűnik, igen használt a 10 napos kúra, és remélem nem is fog visszatérni. a dokim szerint még fogunk ebben az "ügyben" találkozni, mert úgy tűnik, h hajlamos vagyok rá a terhesség alatt. remélem most az egyszer nem lesz igaza és elkerül szülésig a dolog.
mia: aranyos lehet tomika a kistesóval! irígy, irígy...
apában is tombolnak a hormonok.
nálunk én vagyok "éhesebb", főleg mióta kismama vagyok. a múltkor megkérdezetm apát, h ő miért nem kezdeményez, h nem a pocakom, vagy ilyesmi taszítaná, de annyit mondott, h félt minket.
de jól bírom mióta használnom kell ezeket az izéket bújás nélkül is, mert kell...
bogi: köszi, h megerősítetteél te is a kocsival kapcsolatban. aranyos vagy!!!!