Sziasztok Lánykák
Hazajöttünk...Marcika már szombat óta nyaggatott, hogy haza-haza.Ugye otthon nincs gyerektársaság, a kis barátai is hiányoztak neki.Első 3 nap szuperul érezte magát pedig.
Megkezdődött a dackorszak is, az állandó "nem" mindenre, huhh, nem egyszerű
Vigyázni kell, mert ilyenkor lehet a legjobban elrontani őket. Igaz az, hogy minél nagyobbak, annál több a gond, viszont annál több az öröm is velük.Eszméletlen tud lenni
sokszor halálra nevetjük magunkat a beszólásain
Otthon paciztunk, birkáztunk, kecskéztünk, nagyokat sétáltunk
Bri, visszalapoztam, hát nem tudom mi lesz, decemberig van határidő a bölcsiig, ha addig nem lesz munkám, akkor nem tudom már vinni jövő novemberig bölcsibe.Utána meg már ovi jön. De reménykedem hogy legkésőbb jövő nyárig összehozzuk a kistesót is
Apa most Romániát járja, nem jó, mert kevesebb a lóvé.Januárba váltani akar, ha így marad minden, leteszi a 24 tonnásra a jogsit.
Viszont így másnaponta itthon van, meg a hétvégén is.
Nóci
Drukk a fogorvoshoz!!!!Írj majd, mi volt.
Ki nevet a végén, szuper, gyerekkoromban mindig vesztettem és idegrohamokat kaptam
Ide is hívhatnál elő már képeket
Zsani
mikor kell megjönnie?
Nekem sajna 2. cn.
Pedig beleadtunk mindent múlt hónapban.Tuti baj van apánál is, nekem meg ugye nem volt pé-m PG53 szerint.Ezt asszem írtam is.
Nem baj, tavasszal irány a doki!Apát bármikor meg lehetne vizsgálni, csak ugye nehéz összehozni, hogy itthon is legyen
Csajok, Dorkával mi lehet?Lehet, már babázik?
Kitty