Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Dike, nagyon várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati, örülök, hogy jól vagytok és csak azért nem jöttél pár napig mert dolgod volt!
Mindjárt mész uh-ra, jaj de jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
A babakocsival kapcsolatban Bogival vagyok egy véleményen, szerintem is azt vedd meg, ami Neked tetszik, amibe beleszeretsz!
Én nem hosszú távra vettem a miénket, mert Gergőnek jövő nyárra tutira veszek egy könnyű kis sportkocsit (talán olyat, mint amit most vett Zsuzsi, egy quinny zap-et). Mi nagyon szeretünk utazgatni, akár csak egy hétvégére valahová és akkorra nekünk már nem kell nagy babakocsi, csak egy kicsire összecsukható és mégis könnyen irányítható darab. két kisgyerekkel azért kell a hely a csomagtartóban, ha elmegyünk valahová...
A fix autósülést viszont nem ajánlom 10 hónapos kor alatt. Hiába tudnak a gyerekek 6-7 hónapos korukban ülni, a nyakizmaik még nem annyira erősek, hogy biztonságosan meg tudják tartani a fejüket egy ilyen autósülésben. (A bébihordozót pont ezért kell menetiránnyal ellentétesen bekötni, hogy ha fékezel, a babának ne essen előre a buksija. Hisz még nem tudja megtartani.) Majd ha odajutsz, a fix ülésben ajánlok egy f@szát (ami ráadásul PC
). Puha, kényelmes, dönthető, szóval szuper!!!!!!!!!!!!!!!!
Mia, VÉGRE!!!!!!! Menjen is már el Tőled az a hányinger meg róka koma! Itt volt az ideje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strapát mennyire bírod? Fáradékonyabb vagy már?
Rita, ennyire közel laknak anyósék? Megértem, hogy nem szeretnéd, ha Regi mindig átmászkálna... Valahogy én is úgy voltam az anyósommal, hogy nem szívesen hagytam volna egyedül vele Bencét. Ő túlzottan rendmániás, irányítgatós volt... szegény gyerek nem lett volna mellette "szabad". Egyébként a férjem rendmániája is innen ered. Utálom amikor napközben pakolgatja Bencus játékait, hogy ne legyen elöl annyi minden. Legutóbb már szegény gyerek szólt rá, hogy "Apa, ne tedd el, hadd játsszak!"
Anyós dolgot nálunk az élet alakította, nekem már nincs kivel "veszekednem", a rák elvitte amikor Bence 4 és fél hónapos volt.
Nika, már épp hiányoltalak! Örülök, hogy előkerültél!
Ezt a tukmálós dolgot én is nagyon utálom. Igen is tartsa mindenki tiszteletben a szülők kérését!
A hajfestéses beszólás röhejes!
De most, hogy mondod, Bencus is biztos azért lett szőke, mert én szőkére festettem a hajamat terhesség alatt. hihihihihihihihi
Bogárka, a 36,9 tényleg azt jelenti, hogy túl vagy a pé-n...
közeledik a november és a mi kis DEAL-ünk... sálálálááááá
Egyébként köszi a kérdést, sz@rul aludtam... ezt tőlem már kár is megkérdezni, viszont most elaludt Bence, úgyhogy -bár aludni most nem tudok- de legalább leültem a popómra.
A bilizés, WC-zés most éppen megy. a múlt héten volt egy törés. mert többször egymás után kifolyt a pisi a biliből vagy a WC mellé ment és Bence nem akart sehova se pipilni... volt, hogy délután 3-ig nem volt hajlandó sehova se engedni... teljesen ki voltam tőle, de aztán jött a lelemény, most nemcsak a nadrágját és az alsónaciját veszi le magáról, hanem a zoknit is, ha pisilni megyünk. kicsit gáz, de legalább nem tartogatja annyi ideig és nem terheli túl a veséjét. Aztán pár hét és remélem elfelejti ezt a hülyeséget. azt már megtanultam, hogy erőltetni semmit nem lehet a szobatisztasággal kapcsolatban. Ja, és van még egy új fejlemény, 5 napja a délutáni alvásnál (már ha van ilyen), nem kér pelust! Ő szólt, hogy próbáljunk bugyiban aludni!
Ma délelőtt átpakoltam a ruhásszekrényemet. eltettem a nyári kismama felsőket és előkerestem azokat a felsőket, amik ugyan most még nem jók rám, de szülés után már azok lesznek. Ezeket most át fogom mosni, mert már jó ideje a szekrényben állnak és nincs olyan finom friss illatuk. (Legalább nem pici babával kell majd ilyeneket csinálnom.)