Hűű hát volt mit visszaolvasni.....
Tatjana- Köszi a táblit,nagyon ügyesen csinálod
Örülök,hogy a torta végül még is jól sikerült a szülinappal együtt
Milyen a párátlanító készüléketek???Én most vettem Ceresit Pára Stop-ot, de még nem bontottam ki...Viszont ebben minidg cserélgetni kell a tablettát,ami annyira nem olcsó....Lehet megérné egy elektromosra beruházni.....Most olvasom,hogy már meg is írtad a márkáját a tiéteknek, köszi
Rodi-Összeszereltétek a hétvégén a kiságyat?Nekünk tök egyforma a hasunk
Az enyém is kb ilyen,méga formája is hasonló
Dorka-Pörögsz rendesen
Naná,most hogy nem kell feküdnöd , gondolom kihasználsz minden percet
Sajnálom a pénz dolgot....40.000 azért nem kevés
Eclipse- Hogy van anyóspajti????Remélem jobban...Imola nekem is tetszik
Nagyon szépséges a pocid!!!!!!!!
Én is nyomatom már a gátmasszázst....Azt mondták a szülésfelkészítőn,hogy 34.héttől már mehet....Meg mondtak valami gőzfürdő félét ( venni kell a gyógyszertárban valami szert-Kriszta nem tudod mi az a Heublumen???-és azt kell forrásban lévő vízbe csepetgetni, betenni a Wc kagylóba és ráülni....Állítólag még hatásosabb,mint a gátmasszázs és a 38.héttől szabad csinálni
Eta- Ne idegeskedj a szemét penész miatt....Bár gondolom,hogy nem könnyű.....Nekem is kevesebb a türelmem Csabi "dolgaihoz"
Hát a hormonok...DE neki ezt be nem vallanám ám semmi pénzért
Aranyos- Látom még mindig egyben
Szoba még mindig gyönyörűséges
A pocakodról nem is beszélve
Hogy van a szeméremcsontod és a fenékcsontod?Remélem nem fájnak már annyira
Bevallom őszintén pár hete én is beleolvastam az első oldalakba a topikban, annyira jó volt látni, hogy milyen sorrendben csatlakoztunk, milyen érzéseink voltak, az együtt izgulás a 12-ik hétig,nagyon jó volt újra "átélni".....Most meg már itt vagyunk a finishben...Annyira hihetetlen!!!!!
Na majd én is lefényképezem a ruhákat a szekrényben....Kicsit sok van
De persze voltunk tegnap a bolhapiacon és megint mit vettem??????Ruhát Lilinek
Én most éjszaka rekordot döntöttem, 6-szor voltam pisilni
Szisszka-Gyönyörűek a dekorációk, aztaaaaa
Nagyon jó a kézügyességed neked is...Csajok itt csupa Picasso van a topikunkban????
Boldog házassági évfordulót!
MikeGirl-Ati jobban van már???Adélka már szép nagy baba
Ne búslakodj a gátmetszés miatt...Jobb,mint berepedni szerintem...
Te is pörögtél szépen a hétvégén!!!Most olvasom,hogy Ati gyógyulgat...Szuper
Nálunk is Apa végzi a gátmasszázst, bevallom én alig érek el odáig, kényelmetlen magamnak csinálni, így ő rá hárul a feladat
Na ezt sem értettem a szülésfelkészítőn, azt mondta a szülésznő,hogy ebben a kórházban csinálják a legkevesebb gátmetszést egész Ausztriában, inkább hagyják természetes úton folyni a dolgokat, megpróbálják gátvédelemmel, de ha nem megy,inkább hagynak repedni,mint, hogy vágjanak
Én ezt nem értem,erre tuti rákérdezek megint....Mert ha nem megy gátvédelemmel akkor már inkább vágjanak,nem?????
Köszönöm Lányok az esküvői fotós dícséreteket, hát ez volt a mi " kis lagzink"
Rabbe- Vicces a kisfiad, hogy pucérra vetkőzött pisilésnél
A férjedet tényleg sokszorosítani kéne
Ide is elkéne egy ilyen prtotípus
Nagyon lebiggyedt a szám széle mikor olvastam ezt a kaja dolgot.....
Nagyon sajnálom lányok az anyagi nehézségeket....Szégyen és gyalázat, hogy pont azoknak kell ezt átélniük akik gyerkeket, a jövő nemzedékét nevelik ki ennek az országnak.....
Ebba-Köszi a férjdicséretet
Igen, kis huncut a drágám
Szex??Az meg mi????
Nagyon jó ez a dekoráció, benned is egy festő veszett el
Kellemes lehetett a fogfájás az esküvőszervezés közepén, aztaaaa
Mintha ikrek lennénk, én is így szoktam Csabinak "beadagolni" ha veszek valamit
Vagy pár hónap után előhúzom a szekrényből, hogy ez már egy régi vacak, nem is emlékszel rá?????
Tényleg ti hogy álltok a szexel csajok??Van,nincs, ritkán?
Kriszta- Közgazdász és kommunikáció szakon bölcsész diplomám van...De mivel annyira azért nem tudom a németet ( szóval beszélem, de azért messze nem anyanyelvi szinten), így sajnos nem sokra megyek vele
Tényleg tudod mi az a Heublumen???Valami virág gondolom, de nem tudom mi az a Heu
Navi- Ez szuper, hogy végre fény derült a viszketés okára
Jót röhögtem, hogy most már boldogan vakarod magad
Mi volt NST-n?Most olvasom, hogy milyen kis csókos vagy
Szerencsére itt a nőgyogyinál én is mindig csak egyedül vagyok, vagy is hát Csabival meg Lilivel 3-asban
Csillag- A szarkaláb versenyben én is indulhatok
Bár nekem a legtöbb ráncom nevető ránc, azokat pedig nem sajnálom,mert legalább látszik, hogy nem vagyok egy depressziós típus
Köszi, hogy leírtad milyen szar volt a kaja a mekiben....Nem is megyek oda
Angie-Nagyon ügyesek vagytok a függönnyel,majd dobsz róla képet, érdekelne
Én is így gondolom ahogy te, inkább gátmetszés,mint repedés, ezért nem értem ezt a szülésfelkészítőt....Na de úgy rákérdezek
Wivi-Örülök,hogy otthon vagytok,drukkolok , hogy minimum szerdáig kihúzza Barni!!!!!!!!!!
Lucuzs-Én is csak kintre használom a gátmasszázs olajat, a csaj azt mondta, hogy a hüvelykujjunkat csak azért kell félig bedugni ,mert azzal tudsz ellen támasztani, hogy meg tudd erősen nyomva masszírozni a gátat
Télikabátot nem szoktál használtan venni??Mert teszveszen, vaterán egész jók vannak...Bár Bogi nagyobb azért már, nem tudom, hogy azok is olyan jó állapotúak-e mint a kis méretesek,mert azok szinte újak!
Sophie-Sikerült jól árulnod a bababörzén????
Én úgy tervezem ha megindul a szülés ( mondjuk pl. jönnek a fájások rendszeresen),akkor én még szeretnék fürdeni, hajat mosni, borotválkozni ott lent stb....Ez csak egy álom szerintetek,hogy ilyesmikre lesz időm??A kórház egyébként kb 10 perc autóval!
Amidaalah-Én nem tudom, én Pampers-t vettem az újszülöttesből, de szerintem tuti kéne valami mintának lennie rajta!
Kórházi pakk-Na erről is kaptunk egy papírt a szülésfelkészítőn, hogy mit kell vinni, hát tényleg alig valamit:
-meleg zokni
-olvasnivaló
-köntös
-papucs
-cd ha szeretnénk vajúdás alatt kedvenc zenéket hallgatni
-labello
-cukorka
-csoki, gyömölcs az apukának
-szőlőcukor, rágógumi
-hajgumi
-fényképezőgép
-gátmasszázsolaj
-pezsgő ( ha koccinatni szeretnénk a babára amikor megérkezik)
Ennyi, a többit mind adják
MACCS-Nagyon sokat gondolunk rátok, hogy csak jó híreket kapjatok ezentúl!!!Kittikének küldjük az erősítő drukkokat, meglátod hamarosan őt is a karjaidban tarthatod!!!!!!!!!!++++++++
Henne-Várjuk a babaszoba képeket
Vaya-Én valamiért úgy érzem, hogy túl fogom hordani Lilit, de ne kérdezd miért
Hogy van a lábad,már elmúlt a görcs?
Csutak-Üdv.nálunk!!!
Nekünk nagyon jól telt a hétvége, ugye itt volt a barátnőm....Voltunk Linzben várostnézni, meg shoppingoltunk Welsben, aztán voltunk a bolhapiacon is...Szóval nagyon szuper volt, sokat nevettünk.....Egyébként a barátnőm szintén 30 éves....Nagyon nehezen talált párt magának,mindig egy-két randi és annyi...Na most egy hete megismerkedett egy fiúval ( 25 éves), boldogság ,szerelem....Már összeköltözésről is szó volt....Sms-eztek végig amíg itt volt, hogy így meg úgy hiányoznak egymásnak....Barátnőmalig várta, hogy vasárnap találkozzanak, ment ki a srác a pályaudvarra a barátnőm elé....Erre jön egy sms este, hogy szakított vele a gyerek
Én ezt nem értem, szegény annyira nehezen talál párt magának....Ilyenkor mindig annyira hálás vagyok a sorsnak. hogy nekem itt van Csabi,mert a mai világban ennyi idősen egyedül lenni és normális párt találni valami iszonyú nehéz....Lehet már csak a selejt van szabadon??????Nektek nincs hasonló cíipőben barátnőtök???
Ma megyek találkozni 3 volt munkatársammal a repülőtérről, ráadásul ez egyikük 2 nappal utánam van kiírva szülni, ott is kislány lesz
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!
Puszi
Lili és Ancsa