Jó reggelt Lányok!
Mné!
Mi is október utolsó hetében megyünk a dokinkhoz, pontosítani a lombikot, csak mi csütörtökön.
Ügyes a párod, hogy szerzett időpontot a dokihoz. Ilyenkor tényleg rámenősnek kell lenni.
A családot sajnálom. Nálunk sem kezelik tökéletesen a babahiányt, már egy ideje én is akarok beszélni anyukámmal, hogy attól, hogy legutóbb elvetéltem, még nem kell eltitkolni előlem, ha az unokatestvéreméknél baba születik... Úgyis kiderül idővel, és sokkal rosszabb váratlanul szembenézni egy kismamával vagy kisbabával, mint felkészülni rá, hogy ott bizony jön a baba.
Azért remélem idővel sikerül beszélned vele!
Linácska!
Örülök, hogy találtatok jó ovit Lilinek. Így biztos te is nyugodtabb vagy.
Timejka!
Nem tudom, mit lehet kezdeni a rossz szokással. Főleg, ha nem is tudatosan csinálja, akkor észre sem veszi, hogy szipog. Nekem is van egy ismerősöm, aki felnőtt léttére turkálja az orrát, és ráadásul nem is tud róla. Zavaró, és nem tudom, hogy mit tanácsoljak neki a leszokás segítésére.
Kissedi!
Nem baj az,ha nem folyton a leendő baba körül forog az agyad, attól még történhet odabent minden a legnagyobb rendben.
A sok séta jót tesz. Drukkok mennek!
Lucuzs!
Szépen telnek a napok! Végre pihensz, ugye? Bogi a héten már rendesen tud menni oviba, ugye?
Vius!
Szuper, hogy meglett a kutya! Végre, agyon idegeskedhettétek magatokat miatta!
Éééés mit hallok!!!! Darinka egyedül jár! Gratulálok!!! Ez nagyon nagy élmény lehet! Hisz még egy éve sincs, hogy született! Jó, hogy a bababörzén találtatok jó dolgokat!
Beze!
Várunk nagyon!
Dy!
Köszönöm, hogy jöttél te is! De gyere kérlek, írj egy kicsit a lassan egy éves leányzódról!
Aagassi!
Szuper, hogy meggyógyultak a gyerekek! A szerda az ehét szerda? Remélem, most egy betegségmentes időszak jön! Gratulálok húgodéknak, élmény lehetett a mocorgó baba!
Megírod, mit mond Tüű a prolaktinodra?
Bikfy!
Örülök, hogy jöttél, és sajnálom, hogy megint gombával küzdesz.
Szépségesek lehetnek az ablakaitok, drukkolok, hogy minden a helyére kerüljön lassan, és legyen fűtés meg melegvíz is.
Sajnálom, hogy el vagy keseredve sokat. Tudom, hogy nehéz "tehetetlenül" várakozni. Kitartást!