Sziasztok!
Bri, Georgia, Kisbaby, Dike, Csokoládé-Vanília, aranyosak vagytok!
Köszönöm szépen!
Csokoládé-Vanília, (
hivhatlak én is Vanilinek?), méhnyálkanövesztő drukkokat küldök Neked! Pár nap alatt rengeteget nőhet!
Olyan szépen leírtad, hogy többen is szó nélkül babát kívánnak Nektek
Ismerős. Nálunk is csak sorstársak, a legjobb barátnőm, és a sógornőm tud rajtunk kívül a lombikról. Ja, és pár hónapja a főnököm
4 évvel ezelőtt a férjem nem akarta nagydobra verni, 1-2 éve meg már bennem sem olyan nagy a közlési vágy. A barátok, családtagok, ismerősök meg olyan tapintatosak, hogy nem faggatnak, csak csendben kívánnak nekünk babákat/sikert/minden jót.
Georgia, ez most milyen vérvétel volt? Hollandiában hogy vannak szülés után az ellátások? Meddig maradhatsz otthon, meddig jár a GYED/GYES kinti megfelelője? Most még dolgozol vagy otthon maradtál a lombik után? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nagyon érdekel, hogy Nálatok ez hogy van.
El is hiszem, hogy ennyire örülsz a bébinek!
Hatalmas boldogság lehet! Rengeteget vártatok Rá, de kárpótol mindenért! A férjeden nem csodálkozom!
Az enyém is szívesen vállalna ilyen "faliújság" funkciót!
Kisbaby, sok-sok drukk Neked!++++++++++++++ Már csak kettőt kell aludni!
Te hova jársz, melyik intézetbe?
Nekem eddig az 5 alkalomból, 3x volt 8 petesejtem, 1 alkalommal 2, 1 alkalommal meg 5 petesejt. A megtermékenyülési arány mindig jobb volt (pedig az elsőnél, még herebiopsziával nyert hímivarsejtekkel történt a megtermékenyítés), sőt a 4. lombiknál 8 petesejtből 6 embrió lett és még blastocysta állapotig is elvitték őket. Most is azt mondták, hogy a spermiumokkal volt a gond. Nem értjük, hogy mitől függ.
Ugyanazt a vitaminkúrát csinálta végig a párom, mint a legsikeresebbnek mondható 4. alkalomnál.... és mégis. Jobb lett volna, ha legalább 2 emriónk lett volna, de reménykedünk, hogy Egyszemke lesz a legügyesebb, és megmutatja, hogy kell ezt csinálni!
Dike, Neked is a legjobbakat! Sok-sok babaragacs!++++++++++ Hogy vagy? Holnap tesztelsz még, vagy megvárod a keddi vérvételt? Nem csodálom, hogy nem a körülötted lévőkkel voltál elfoglalva!
Nekem még többet kell várnom, mint Neked. Engem ET+14 napra hívtak vissza. Ma ET+4 nap.
Zitácska, igen, elég sokat jártam/járok
Eddig összesen 11 alkalommal.
április 20.: 1. konzultáció
április 28.: spermavizsgálat, HBA, ellenanyagszűrés,
július 07. : 2. megbeszélés (a köv. ciklusban már kezdeni akart Boga, de én mondtam, hogy nem, előtte nyaralunk),
augusztus 23.: 1. mini suction (hajnalban értünk haza nyaralásból, 11-kor meg már a műtőben voltam, kicsit necces volt
),
augusztus 27.: 2. mini suction,
szeptember 03.: 3. mini suction (ekkor beszéltük meg a stimu részleteit),
szeptember 20.: 1. vérvétel és megbeszélés (a Suprefact orrspray-t szept. 07-én kezdtem),
szeptember 24. : 2. vérvétel, hüvelytisztasági vizsgálat, uh, megbeszélés,
szeptember 30.: 3. vérvétel, uh, megbeszélés (aznap este már tüszőt repesztettem),
október 02.: punkció,
október 05.: ET
Mehettem volna többször is, de nagyon sok vizsgálatom megvolt korábbról, a friss vérvételeket meg nem ott csináltattam meg, hanem TB alapon.
Bocsi, én az augusztus 27-re gondoltam. 3 eredményhirdetés volt aznap. Egy csaj a vizsgálónak háttal ült, egyedül. Nagyon izgatott volt, annak ellenére, hogy sokat mosolygott. Én azt hittem, hogy Te voltál. Mellette ült egy páros, ott a férfi nagyon feszült volt. A 3. lány az ablaknak ült háttal, egyedül, nagyon nyugodtan (ránézésre).
Rajtuk kívül még egy páros volt ott, közvetlenül a főnővér ajtaja mellett ültek, de ők viszonylag hamar elmentek, receptekre és instrukciókra vártak. És végül mi ketten, szintén a főnővér ajtajának háttal, közel az akváriumhoz. Kb. 1/2 1 órát vártunk, míg behívtak végre a műtőbe. Nem bántam, nagyon jó érzés volt látni, hallani, hogy mindenkinek sikerült aznap.
A férjem azt mondta, hogy ez jó jel, és engem is reménnyel töltött el.
Azt hittem, hogy Te voltál, de ezek szerint mégsem. Bocsi.