Új privát üzeneted érkezett!

Bogarka: igen, ott tervezem a köv.szülést is, kb 10 percre van tőlünk, és a dokim is ott dolgozik.
Te mikor mentél ki? .... mikor jössz vissza Mo-ra?
Vendég
 


Citrin nem szoktam nézni.Meg ezen a dvd-en túl kell esni,vagy most nézem átés dobáljuk ki vgay lehet pár év múlva elöjönnek és még szarabb lesz!!!!
Nme kinzásból csinálom hanem hogy végre tényleg kipucoljam innen...

Nézegetm és imádo öket ,meg az férjecském is.
De ezt igazán az érti meg akinek a párja szintén elvált... nehéz dolgo ezt feldolgozni és elfogadni.
Vendég
 


Sziasztok! Valójában nem is tudom mit keresek én ezen a topikon, mert mi még nem próbálkozunk, de én már nagyon szeretném.27éves vagyok, párom 29. Eddig ő volt az aki nagyon nem akart babát, még magát is gyereknek érezte, de aztán fordult a kocka és ő is vágyik már a családra. De sajnos azok a piszkos anyagiak... illetve ő az aki aggódik e miatt, én úgy vagyok vele, hogy eddig is megvoltunk, tuti hogy egy babával járó kiadásokat is bele tudnám kalkulálni a költségvetésünkbe. Ja, azt még hozzá teszem, hogy egy évvel ezelőttig anyósomnál laktunk, de aztán sajnos el kellett onnan költöznünk albiba. Ez is bosszantja a páromat, hogy nincsen saját otthonunk. Én meg nem akarom rátuszkolni a babaprojektet, pedig látom rajta hogy Ő is nagyon szeretné már, de valamiért az anyagiak miatti félelme sokkal erősebb. Hogyan változtathatnék rajta?? Nem akarom rábeszélni, nem akarok erőszakos lenni, de úgy érzem ha arra várunk hogy biztonságosabb anyagi helyzetben legyünk akkor sosem lesz családunk!
Egyre jobban érzem magamban az anyaság iránti vágyat, sokszor sírok is miatta, sőőőt amikor előkerül a gumi szinte görcsbe rándulok hogy már megint... úúúgy utálom!
babus83
 
 

 
 

Persze, én nem tudhatom, csak próbáltalak feldobni. :D :D :D :D
Én mondjuk kidobnám úgy ahogy van........ha csak róluk szólnak........de ezt csak ti tudhatjátok
Vendég
 


Citrin, akkor Zugloban laksz? Az klassz hely!! En 3 eve vagyok itt es egyelore nem tervezek haza menni. Itt sokkal konnyebb az elet es kevesbe stresszes. Persze nem akarok itt megoregedni de magamon konnyitek ha meg maradok.

Lanyus! Elhiszem, hogy faj es marcangolod magad, ez is ertheto. Figyelj, az a mult, elmult, ez pedig a jelen es elotted a jovo, Vele! Ha megcsaltak az valoszinu azert volt mert nem volt jo a hazassaguk, hianyzott belole az, amit melletted megtalalt! Jol tette, hogy felrelepett a csaj, igy a ferjednek eselyt adott es megtalalt Teged es a Tied lett!!!
Vendég
 


Babus, ha biztonsagi jatekoskent elsz, elobb-utobb beszurkul es elfasul az eleted.-ezt a ferjednek uzenem!:) Aztan, ha boldogok vagytok es egymasnak teremtett az eg is Benneteket akkor a gyerek a legfontosabb, ugyis at fogja rendezni az eleteteket, megoldja majd ezt az anyagi problemat is. Erre azt szoktam mondani, a gyerek majd megold mindent.
Vendég
 


Szia Babus!
Kicsit én is át tudom érezni a bajodat, bár nekünk már van egy kislányunk, csak a második baba miatt volt nemrég "vitánk". Én most szeretném, sok minden miatt, párom viszont anyagi helyzet miatt várna még, amíg jobb lesz. Na ebben én nem hiszek. Mondja, győzzem meg. Hogyan :?: Jó kérdés. Erőltetni nem lehet, mert akkor csak rosszabb lesz.
Mióta vagytok együtt?
Vendég
 


Bogarka!!!!
Köszönöm a szavaid,nagyon meghatodtam töle,és most pityergés van...köszönöm tényleg jól esik amit mondtál!!!!!

Citrin a tiéd is tudom csak segiteni akartál... már kiválogattam és kidobtuk amin bármi is van a multból,nincs több(legalábbis remélem hogy több nem bujt meg)...megtartani eszem ágában nem volt,csak tudod rá van irva fot,vagy az hpgy mentések attól én nem látok bele,igy megnéztem és ekkor láttam a képeket hogy mi van,de automatikusan dobatm ki ha valmi olyat láttam.
Köszi csajok!!!!!!!!!!!!!

És bocsi a rinyálásért,de ti vagytok csak nekem!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bogarka: nem Zuglóban, Újpalotán lakom...
Vendég
 


Mindekinek szép éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap jövök!!!!!!!!!!!!

Délután elkaptam apát,ugyhogy mehet a drukk!!!!!!
És he nem "ellenkezik" akkro vasárnap is talán akkor még érik.... jók legyetek!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus, nem rinyalsz, a szive, lelke ha faj az embernek annal nincs rosszabb! Nem vagy kevesbe jo es kevesbe szeretett sem! Szerintem Te vagy a legjobb dolog a ferjed eleteben!

Citrin, Ujpalotan nem vagyok jartas de az sem lehet rossz kornyek. :D :D
Vendég
 


bogarka74! Feltétlen átadom az üzenetedet. Én is ezt tudtam eddig csak mondani neki, hogy nem tudhatjuk mit hoz a jövő és ne várjuk a sült galambot.... inkább a gólyát! :oops:

citrin! Ezek szerint hasonló a szitunk! Én sem akarok semmit erőltetni, mert lehetnének ebből oltári nagy viták is de semmi értelmét nem látom ezen veszekedni. Meggyőzni?? Nos igen, hogyan? Ez az én kérdésem is!! Már csináltam egy kimutatást is, hogy ha nem dolgoznék akkor milyen juttatásokat kapnék (Tgyás, Gyed...stb) Jó igaz, kevesebb lenne a kasszában, de ez van, biztosan megoldanánk majd!
Próbáltam rávenni a megszakításos "védekezésre", csak hogy egy kis esélyt mégiscsak adjunk. Nem ment bele!
Időnként elgondolkozom, hogy jól láttam, tényleg szeretne gyereket és tényleg csak az anyagiak miatt ódzkodik? De ilyenkor jön egy-két megnyilvánulása és minden kétségem elszáll és tényleg szeretne! De az is lehet hogy ő látja reálisan a helyzetünket, engem meg csak elvakít a vágy! Amúgy lassan 5 éve vagyunk együtt és nem vagyunk házasok!
babus83
 
 


Citrin, végül hogy sikerült elérned azt hogy mégis próbálkoztok a kistesóval?
babus83
 
 


Sziasztok!

Lanyus: Fel a fejjel! Az életben sok nehéz dolog van. Szerintem tök mindegy, hogy házas volt-e vagy nem és hogy elvált a párod. Most veled van és ezután veled lesz! Hidd el neki, hogy ő téged akar!!!!
A múlton már ő sem tud változtatni. Csak előre nézz!!!!!!!

Babus: A mai világban nincs anyagi biztonság, erre szerintem kár is várni! Próbálj meg leülni a pároddal és nyugodtam, őszintén elmondani neki, hogy te mit érzel. Halld is meg azt amit ő mond! (Nem cak figyelj rá.) Nehéz, de próbáld meg az ő szempontját és érveit is megélni. Az biztos, hogy kompromisszumot kell kötni. Mindkettőtöknek akarni kell a dolgot, hogy később ez ne marja szét a kapcsolatot.
Szerintem nem rosszabb a helyzetetek, mint másé, mert albiban laktok. Annak sem jobb és biztosabb a feje felett a fedél, aki 15-20 évig fizeti a hitelt. Ezt a részét tudom! Sok anyagi teherrel jár egy kisbaba. Viszont ha már ott van a kezetekben, akkor minden megváltozik és látni fogjátok, hogy kell átalakítani a havi büdzét, hogy kijöjjetek belőle.
Szorítok, hogy meg tudjátok beszélni!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Sziasztok!

Hát ennyit csak visszafutni lehet, visszaolvasni nehezen...

Üdv az újaknak...

Egcsi, én nem voltam túl nyerő, remélem te legalább domborítottál :D digit egyes, de meg se lepődök, a kombinációs hálózatok nem a legjobb barátaim, erre még azt a kicsit is megzavarták a fejemben, ami volt, na mindegy... a villany meg... verem a fejem a falba... szerintem csak szemre, de felcseréltem az ellenállást meg a kondenzátort a körben.. ha a rajzomon is, akkor még van remény... minden kijött, rajz tökéletes, max. áram pont 6,5 amper, csak ugye nem mindegy, hogy a kezdő fogyasztó R vagy C... így nekem tolódott a rajzom, és vagy elfogadja az Andi vagy nem... mivel a hálózatok nekem nagy mumus és ezt ő is tudja, ezért vagy nem...

Lanyus, az én férjemnek sem patyolat a múltja, és hát még csak olyanokat sem mond, mint neked a te férjed (jó, nős nem volt, de hosszú is a story, igazából voltak időszakai, amikor mindegy volt, csak nősüljön), szóval tudom ám , mit érzel, de tényleg ne agyalj ilyeneken, mert csak őrlöd magad... szép teszt, hajrá!!! :)

Én tegnap kaptam egy tök szuper szakácskönyvet szülinapomra, na nem azért, mert nem tudok főzni, hanem ez olyan különleges szakánykönyv, h menüötletek is vannak benne, meg minden :) nagyon frankó...

Viszont húzok, mert még özön a dolog... kismamáknak jobbulást!

Csip, neked meg már csak 3 nap, basszus, jobban várom azt a hétfőt, mint te :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!Köszi a biztató szavakat és a hozzászolásokat!!!

Bogárka,köszi mégegyszer,megható szavakat mondtál!!!!
Rekus neked is köszi!!!

Jeanner,köszi.
Mondjuk nekem annyiból szerencsém volt,hogy ö maga akarta a lagzit.Mikor megismertem tudtam nem sok esély lesz itt lejegyzésre,esküvöre...de tavaly aztán megtette a nagy lépést,és megkérte a kezemet,amit nem hittem volna hist melyik elvált ember szeretne ujra házasodni(statisztikailag talán 10/1).
Én ennek nagyon örültem,hisz én szerettem volna de nem mondtam neki,hisz erre neki kell(ett) rájönni,hogy feleségül akar venni...
Amint irtam is az az egyedüli ami bánotta hogy nem engem vett el elöször(mesélte hogy ö 1 évvel késöbbre szerette volna a lagzit,de a lány erösködött,igy 2006 ban házasság 2007 ben szakitás lett ) és igy tempolmi nem lehetett amit én nagyon sajnáltam,hisz annak teljesen más meghittsége van,jóóó nme panaszkodom mert a polgárink gyönyörű és megható volt!!!!
Ha gondolod mesélj a párod multjárol én meghalgatlak szivesen de szerintem a többiek is ugyanigy vannak ezzel...
Beszélj hátha attól neked is jobb lesz!!!!!
Vendég
 


Lanyus, nincs mit de ne paraztasd magad!! Foleg igy, hogy O akart elvenni, nem Te akartal hozza menni. Vagyis de akartal csak nem ugy:) na, erted! Magatol vett el nem kellett a lelkere beszelni. Szerintem aldja a napot amikor megismert! :wink: Ezek a regbol elokerult fotok pedig persze, hogy nyugtalanitanak. Engem is kiakasztana pedig az en pasim nem is volt nos!! Es meg csak egyutt sem elt senkivel elottem. Megis baromira fajna!! Fel a fejjel Lanyus Anyus, a babasodas a lenyeg! :wink: :D

Jeanner, Te egy tok kemeny es eros csaj vagy, teljesen jol eled meg a nem tudom mit a ferjeddel kapcsolatban. En erre keptelen lennek. Adhatnal lecket! :D
Vendég
 


Babus
Ha arra vár a párod, hogy minden ideális legyen, akkor jó sokáig várhat. Mindig van valami, ami bekavar és ami okot adhat a babaproject eltolására. Drukk, hogy beadja a derekát. :wink:

Citrin
A második gyerek kevesebb kiadás, mint az első. Főleg, ha azonos neműek és persze, ha megvannak a nagytesó cuccai. 8)

Lanyus
Mutass nekem egy pasit, aki ellenkezik... :lol:

Jeanner
Sajnálom a vizsgádat... :? Az enyém nem lett rossz...szerintem. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nos kemény dió... már semmi ötletem sincs a meggyőzésre. Erőltetni nem akarom egy kicsit sem! Egyébként baba holmik szempontjából nagyon szupi dolgunk lenne, keresztlányomék szülei szorgalmasan teszik el nekünk a dolgokat (megjegyzem keresztlányom a 4. babó aki már 5éves nagylány), a családban van más kisgyerekesek is. Tehát végül csak arra kellene költenünk aminek feltétlenül újnak kell lennie, meg a napi baba cuccok. Meg persze a születés előtti kiadások.... Szerintem már ez nagy segítség lenne.
De örömmel tölt el az itt olvasott kismamák örömteli várakozásai és a leendő kismamák lelkesedése! Csak így tovább és ne adjátok fel, örüljetek hogy a párjaitok mellettetek állnak és szeretnek titeket! :-) Drukkolok a sikeretekért! :-)
babus83
 
 


Babus, arra nem gondoltal, hogy most kicsit pihentesd a temat nehogy nyomassza a dolog mert annal jobban elzarkozik es kis ido mulva ujra teritekre keruljon? Mondjuk amikor valami jo dolog eri, jo napja van, feletebb happy vagy....valami.
Vendég
 


Dehogynem, most épp ez az időszak van! :-D Nem nyomulok, direkt, csak magamban gondolkozom, ill. titeket fárasztalak! Időnként kiül az arcomra, hogy nyomaszt a dolog, de akkor inkább elterelem a szót... még most. Amúgy ma épp kijelentette, hogy ha fia lesz egyszer ő tűzoltót szeretne belőle faragni!! :-) Én csak annyit mondtam rá, hogy jajj az veszélyes szakma, akkor inkább legyen pl. rendőr-nyomozó... na jó ebben is lehet veszélyforrás! :-) Nevetve mondta, hogy úgy látszik e téren lesznek majd vitáink. :D Innen úgy folytattam volna tovább a beszélgetést, hogy 'lééééci lécci léci...' de nem tettem. Na majd lesz valami!
babus83
 
 


Babus, jo lesz ez, jo lesz ez!! :wink: Vigyel bele egy kis noi furfangot! Tudoood!! :wink: :D
Vendég
 


Morning :-D

Lanyus, az jó, ha ő akart elvenni, és azt mondja, bánja, h nem te voltál az első... becsüld meg magad!!!!

Nos, az én párom.... hogy is mondjam.... röptében a legyet, és erre nagyon büszke is... sokszor megkapom, hány nőt... szóval érted... emellett voltak nagyon kedves exei, akikről állandóan azt hallgatom, hogy milyen aranyosak voltak így, milyen aranyosak voltak úgy... (ez nála egy szófordulat, ma már le se sz*rom, ha annyira aranyosak lettek volna, nem engem vesz el...).. aztán ott van ugye a kedvenc bnőm, az utolsó exe, aki megcsalta és belehazudott a szemébe, kedves kislány, aztán el akart marni mellőle, mert a Bandesznek jobb helye lett volna mellette, na mindegy, szal egyszer megtudtam, h ezt a csajt 2 hónap után el akarta venni, mert vele el tudta volna képzelni az életét, csak közben jött ez a gixer, meg hát ugye a kapcsolatunk eleve azzal kezdődött, hogy mindenféle vadidegen nőkhöz hasonlítgatott, ez ezt tudta az ágyban, az azt, meg se kérdezzétek, miért nem hagytam ott akkor ott a picsába, na mindegy, de aztán helyretettem néhányszor, h ha az Anna, vagy a Mazsola, vagy a tököm tudja ki, olyan jó volt, és annyira szerette azt az életet, hívja fel őket, én meg kiállok a képből, nem szeretném, ha az életét egy ilyen selejt mellett kellene leélnie ("selejt", úgy értem), és olyankor magába szállt... de ő ezeket soha nem bánta meg, és mondta, h ha újra születne, akkor is így csinálná... mégis hozzámentem... miért? Mert szeretem... ő is elvett, talán tényleg azért, mert szeret... szóval az élet nem csak habostorta, de téged tényleg szeret a férjed, és bár rossz azokat a képeket nézni, de ne is törődj vele...

Bogarka, muszáj keményen, máshogy nem megy, mert én hajlamos vagyok rá, hogy bedaráltassam magam az élettel... sokaknak nem tetszik, hogy önálló gondolataim vannak, önálló véleményem, és hogy nekem nem lehet csak úgy odamondogatni, de ez van, hát most mit csináljak? :D muszáj...

Egcsi, oda se neki, én voltam béna, én cseszerintettem el... nálad mikor lesz eredmény?

Mi tegnap megnéztük az Őrzők legendáját, aki szereti a fantasyt és teheti nézze meg, hatalmas film!!!!!!!

Na megyek, puszi nektek!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, most latom, hogy a vizsgad nem lett fenyes. Ezt is tok jol kezeled, maaaajd meglesz, le van sz.rva meg a sz.r is.
Amit a ferjedrol irtal, hat, nem semmi. Nekem is volt egy ilyen pasim csak O a kulsommel jott allandoan, hogy miert nem ugy oltozok, mint a szomszed, miert nem olyan a hajam, mint a kiskutyajanak, miert nem ugy nezek ki, mint Mariska neni szoval jol kikeszitett. Nalam az agyban nem hasonlitott senkit a hetkoznapi eletben, viszont..igen. Rosszul esett de szerettem es nem hagytam el mindaddig mig egyszer megcsalt. Raadasul a marharepeja olyan helyen ahol rengeteg baratom, ismerosom is megfordul igy mar masnap a fulembe jutott. Aztan kiderult meg egy lany ezen kivul. Es termeszetesen en is hallgattam meg azt is, hogy jajj, az XY amikor a baratnoje volt akkor igy volt, meg ugy. Na, szoval en akkor dobtam amikor talalkoztam egy sraccal aki kedves volt velem. Ekkor szakitottam. Ez mar regen volt, 19 voltam, most meg mar a 30on is tul vagyok. Viszont meghatarozo lett az eletemben mert azota is kisebbrendusegi erzesem van, abszolut nincs onbizalmam pedig allitolag dekorativ csaj vagyok. Szar ugy, hogy ezt csak en nem tudom. De ez van. Annak orulok, hogy Apa cukipofa es erositi bennem a jo no erzest. Meg ha nem is tudom ezt magamrol de a pasimtol ezt hallom minden nap. Azert ez is valami. :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap írtam egy jó hosszút, de elszállt, szóval elég pipa voltam...

Szóval a lényeg:
Anyám egész hétvégén azt mondogatja, hogy gyanús vagyok neki, apám meg oltogatja, hogy hagyd már, ez a mi dolgunk..szóval elég hamar sikerült lebukni, pedig semmit sem mondtam vagy csináltam, egyszerűen nem kértem italt, pl. mikor este megkínáltak:) No mindegy..
Amúgy menzi jelek ezerrel...főleg abból látszik, hogy már kurva hisztis vagyok, pocakfájás, cicifájás....eléggé elkenődtem:( meg valami átlátszós folyásszerűség és hányinger is társult, csak hogy jól érezzem magam..és ettől persze még idegesebb vagyok:( Mindjárt felrobbanok...ebben mondjuk az is segít, hogy hazajöttünk a szülőkhöz a hétvégén, és az én drága uram elvárta, hogy kiszolgáljam, és kurvára elfáradtam..és rohadtul nem veszi észre, hogy nekem tanulnom is kell basszus, nem csak egész nap neki ugrálni...annyit kértem tőle, hogy ágyazzon már meg, ha úgyis éppen ráér, erre közölte, hogy nem tudja hogyan kell...fasza mondom, vissza az oviba...pedig ezen az ágyon én is még csak kétszer csináltam (új ágyunk van), és mégsem okozott problémát...szóval elképzelhető, hogy valakit ma még felpofozok... és mindjárt megyünk anyósékhoz..ettől is már most tiszta ideg vagyok...mert annyi hülye kérdést tudnak feltenni, és amikor éppen nyűgös-hisztis vagyok, akkor nem viselem ezt jól...ráadásul holnap zh-t írok, szóval tényleg tanulni szeretnék, de akkor meg én vagyok a bunkó ha elvonulok...meg ők nem is értik, hogy az ha kétpercenként odafutnak, hogy kell-e ez meg az, az nem kifejezetten a tanulásnyugalom..nyáron is ezt játszották, kiültem a kertbe, hogy tanulok, csend van, mert bent voltak még sógoromék is a picivel, szal mindenki csicsergett..erre anyós, majd após is kihozta a picit, hogy néézzdd a Berni így tanul...meg leültek mellém, és magyaráztak a gyereknek..fasza...mikor annyit kértem, hogy had tanuljak...és én imádom azt a babát, de be akarom fejezni az egyetemet...

Na azt hiszem láthatjátok, milyen a hangulatom...
Ráadásul hétfőn zh, szerdán rutin vizsga, vasárnap pedig keresztmami leszek..és még nem vettem ajándékot...:( És írnom kellene a szakdogát, de a konzulensem cseszik válaszolni...ááááh...és a menzi előjelek is...ááhhh....elegem vaaan!

Jeanner: Milyen volt Hédervár? VAgy nem most voltatok? Menzi? Ugye nincs miki? JA, és eléggé elszánt vagy, ha így is elfogadod az urad, én biztos nem viselném, ha mindig hasonlítgatna..de ez én vagyok...nehezen tűröm az ilyesmit...

Csip: wááááááááá, holnap hétfő:) Annyira izgulok...:D:D Amint megérkeztél azonnal írj!! Hajrá szívhang! Tuti lesz!

Lanyus: Neked meg kitartást! Próbálj meg túllépni, mert fel fog emészteni a dolog!Veled vagyunk!

Babus: Szerintem is pihentesd a témát..nálunk is ez volt...itt nyavalyogtam, otthon meg kussoltam, aztán egyszer rákérdeztem, és meglepetésemre az volt a válasz, hogy ő már nagyon szeretne babát:D És már rajta is vagyunk a témán:D (Ezért rohadtul nem kellene most már a menzi...grr..)

Na megyek, és mérgelődök tovább..:)

:*

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, azert is van folyasod most mert pe utan 1 hettel ez jelentkezik. Ebbol meg nem az kovetkezik, hogy meg fog jonni. Kb. most kezdodik a beagyazodas is ha 2 v 3an volt pe-d, sok nonel ez ilyen folyassal is jar. Pocifajas, cicifajas, ingerultseg ez nem jelent tudod, semmit. A szervezeted a mensire keszul nem tudja meg, hogy esetleg van ott valaki. Azok a hormonok dolgoznak jelenleg Nalad amik a mesihez kellenek. Ha a hcg elkezd termelodni ekkor lesz valtozas a testedben es tunetekben. Varj meg. Ha meg meg sincs baba sincs semmi baj!!!

A tanulashoz es vizsgahoz drukk!!!! Fel a fejjel, lesz ez meg igy se!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Mindenkinek köszi!!!

Jeanner,hátttttttt tiszelem amit elviselsz/elviseltél...én nem birtam volna...
Nekem az elözö exem volt ilyen,hogy állandóan hasonlitgatott az exekhez,meg az 1 éjszakás kapcsolataihoz,hogy ez ilyet is bevállalt,te akkor miért nem...nah szóval én is szerettem de volt egy határ,és azt 1 évvel az évforduló után megtette ugyhogy jobbnak láttam ha szakitunk...
De ténylge becsülöm amit kiállsz,és apárod is megbecsülhetne ,mert nem sok nö viseli el amit ö tesz,vagy mond.

Csajok,hogy lehet hogy menzi elöjeleket érzek pár napja??? picit görcsölgetek...vagy ez most a peteérés tünete lehet???Nem tudom mert elözö hónapban máshogy jelentkezett...szóval nem tom.,
A tegnapi tesztem is csíkos volt...de ugyan olyan mit elözö nap...ugyhogy valószinű peteérés van/volt...
de ma elmarad az összebujás,mert valahogy nincs hozzá "kedvem"...
Épp párom most indul focizni és mentem oda,közeledtem,erre mondja mennie kell focizni,én meg megjegyeztem hogy azért jó lenne ha összebujnánk,mert peteérés van,és nagyobb esélye van a babának...megsértödött...hogy csak az kell nekem...
A héten is durcázott,hogy nem akartam minden nap összebujni,megértettem vele hogy igy sokkal hatásosabb,de megsértödött,hogy ilyenkpr mi csak a spermájukra megyünk.........hhhhhhhááááááááátttttttt ez hülyyyyyyyeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus, a haaaaaat ez hulyeeeeeeee a vegen nagyon tetszett. :):) :):)Ez igy is van, de csak a mi szemszogunkbol nezve, az Ovebol...tudod...pasi. Utaljak ha "csak" azert szexelunk veluk. Csak kapdd el es kesz, ne mondj Neki semmit! :wink: :lol: Ok ezt maskent elik meg. Ha azt mondjak nekunk, gyere baby mert peteeresed van es elkaplak, mi ennek orulunk de a pasik maskent mukodnek. Sajna. :?
Vendég
 


Tudomigen,csak akkor majd ne legyen elkendöve ha majd 2 hét mulva meg megjön a mikulás...

Nem kapom el,nehogy már neki legyen igaza,akkor ebben a hónapban nincs baba...
Nem fogok neki meghunyászkodni,kapjon már a fejéhez!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bejni, ez semmit nem jelent... ne add még fel... nálunk nincs mensi egyelőre, de baba se lesz, a hőm beállt, innen már csak lefelé fog esni, de oda se neki...

Hédervárra jövő héten megyünk, eddig suliban voltam...

Félreértettetek, én nem azt kaptam, hogy ez vagy az jobb volt nálam, mert volna ilyet mondani, csak mindig azt hallgattam, hogy ezzel ezt csinált, azzal azt csinált... egyszer volt egy beszélgetésünk, ami után sokáig nem beszéltünk, amikor is megkérdeztem tőle, miért a milliomos exét hordozta operába meg balettre, amikor leseszarta azt egészet, és engem miért nem visz, aki szeretek ilyen helyekre járni? Mondom, ciki, hogy nem vagyok milliomos, mi? Ilyen helyeken nem lehet villogni velem, ugye??? A válasz nagy hallgatás volt, na akkor rátettem a telefont és vagy egy hétig fel sem vettem... de megfogadtam, hogy olyan emberhez megyek majd hozzá, akinek a hibáit is szeretem, és hát ő is mindig elmondja, hogy ő a legboldogabb ezen a világon, mert én vagyok neki, csak ezt a témát kerülje... már az exeket... akkor nincs baj :D

Na lépek pogit sütni, mindenki legyen jó, holnap jelentkezem!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, bocsi, tenyleg felre ertettem de a ferjed meg azert mondott olyanokat mert komplexusa volt. Felt, hogy nem eleg jo melled, hozzad, melletted. "Vagizni" akart. Ez tuti ezert volt. Ezert is volt kussban a telefonban.
Vendég
 


Jeanner, mikorra nem varod???!

Lanyus, meg csak mensis tuneteid lehetnek egeszen addig amig nem kezd el termelodni a hcg-d. Ez pedig tobb, mint 1 het. Amig nincs hcg a szervezetben, nem produkalhatunk terhes tuneteket, nincs mitol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Vendég
 


Tudom,persze föleg hogy ezen a héten van pe.érés
Csak nem szoktamm ilyen hamar ilyenek észrevenni,multkor még azt sem hogy megjött...
Nem tudom mi lenne a jobb,lehet apa miatt várni kéne,nagyon szar érzés hogy azt gondolja azért kell,mert gyereket akarok(persze szeretnék,de nem ugy hogy magát csak spermabanknak tekinti)
nem tudom hogy tudnám nála ezt elérni...mert ha ez fog menni,akkor inkább én még várnék,mig be nem nö a feje(vagy valami könyvet elovastatok vele,ami erröl szól)
Ötletem sincs.
Vendég
 


Jaaaa, jeanner, én is félreértettem:D:D Már majdnem nagy felindulásomban mentális pofonokat küldtem neki..de akkor visszaszívva:D:D

Lanyus, én nem is mondom az uramnak, hogy peteérés van:D Mert féltem, hogy megkapom amit Te:D Csak tudatosan közeledtem:D:D Ő meg marha nagynak érzi magát:D:D Hogy milyen macsó:D:D Persze az is:D:D:D:D

Bogárka: Tudom-tudom, még ne izguljak, de akkor is:D Utálom ezeket a mensi előjeleket...tiszta kiábrándító...és persze tudom, hogy nincs baj, de ha meg nem jön össze a baba, akkor az ember ugye elgondolkodik, hogy vajon benne van-e a hiba..mert én most nagyon igyekszem, odafigyelek magamra meg minden:D Szóval lassan kezdődhetne a hcg termelés:D Már csak azért is, mert utálom ezt a felpuffadást...:D:D szorítanak a naciiik, ilyenkor mensi előtt mindig...grrgrrgrr:D

Ja kicsit javult a hangulatom, de nem sokat...és még mindig van tanulnivaló...ajaj...de már legalább visszaértünk Pestre..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Jeanner
Eredmény kedden. :)

Hajrá lányok, babásodjunk! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi,úgy legyen,babásodjunk:-D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Csajok!

Asszem ezentúl ugy csinálom Bejni mint Te,nem mondok neki semmit,csak mikor itt az idö tudatosabban közeledek:)

Aztán ahigy párom ismerem egyböl kiszúrja hogy babacsináló hét van...nem hiába rendör...nehéz átvágni :?

Majd lesz valahogy,amugy én ugy érzem ebben az évben nem fogok teherbeesni, lehet ez fejben is eldöl,.de én nem érzem hogy ez sikerülne.
Annyira mondogattuk sokáig hogy jövöre,hogy tényleg azt érzem majd csak jövöre jön
Szerintetek ez hülyeség,az ilyen megérzös dolog???
VAlaki pár nap után érzi hogy terhes,akkor én is tudhatom hogy a testem mit is sugall.
Azt ne kérdezzétek miért érzek igy,talán mert az elsö hónapi próba után,tényleg kicsit görcsösebben fogom fel...
Majd a babó eldönti mikor ios akar jönni valójában,én nem zárkózom el...
Vendég
 


Bejni, drukkolok!!!! Ha most nem jon ossze a baba, nem gond. Sok oka van annak ha nem jon a baba ezert mondjak, hogy 1 ev az ami a turelmi ido es ha nincs fogamzas: orvos. Stressz es sok egyeb mas is ok. Kitartonak kell lenni, Nekem elhiheted, 2 eve varunk RA! Lassan kezdem megszokni, hogy mindig megjon piri. Most tartok ott, hogy nem erdekel semmi tunet, nem is figyelem magam, semmi ilyesmi. Csak vagyok es kezdem elvezni azt, hogy varjam megjon vagy sem!? Nem akarok bekattanni sem es ha mar ez van, ez van.

Lanyus, ez a megerzos dolog Nalam bevalt. Kivanom, hogy Nalad ne igy legyen.
Vendég
 


Bogarka!!!!!!!
Reméljük hogy ez egy rossz megérzés,anyum azt mondta ne gondolkodjak ilyeneken.
Könnyű mondani,nehéz megtenni.
Hogy a fenébe ne gondoljak rá,mikor egy nö édesanyának születik!!!!
Nem tudom az érzést elnyomni,hogy anyává válnék...
Vendég
 


Vidéken voltunk, eléggé elfáradtam....oda-vissza én vezettem, na és a jó vidéki levegő............

Babus: szeretne ő is másodikat, csak később, mikor anyagilag jobban állnánk, mert most aztán tényleg nagyon be kell osztani ami van, és már így is lemondtunk jó pár dologról. Elmondtam neki hogy miért szeretném most, aztán nem beszéltünk róla, lehet ha nem is hozom fel, nincs is "vita". Ez így kicsit érdekes, de szerintem megértett...

Egcsi: nekünk már az elsőnél is könnyebb volt, mert a nővéreméktől sok mindent kaptunk. Kislányuk és kisfiuk is van....

Lanyus: én hiszek a megérzésekben, nekem sokszor bejön...agykontroll...Mikor este jövünk haza, akkor már nehéz parkolót találni, ezért mielőtt befordulunk az utcába, mindig összeteszem egyik kezemen három ujjamat, és mondom hogy lesz helyünk, úgy hogy el is képzelem, hiszek benne....azóta mindig van hely a házzal szemben...

Bejni: lehet furán hangzik, de én kicsit irigy vagyok, mindig is szerettem volna ilyen szülőket, anyóst, apóst, stb... Nekem már apukám meghalt, anyukám alig törődik velünk, persze ez régen se volt máshogy, após is meghalt, sose ismertem, mert külön éltek, már párom 2 éves kora óta. Amióta meg van Anna, azóta anyós jön 2-3 havonta. Nagyim, aki inkább anyukám lenne, vele vagyok olyan kapcsolatban, ő törődik velünk, Annával bármilyen szempontból nézem.
Vendég
 


Sziasztok!
Fárasztó hétvégém volt, ezért nem jöttem. De látom itt zajlott az élet, aminek nagyon örülök. :D
Mindenkinek mihamarabbi babásodást!!!!!
Csip: Várom már a beszámolót.
Jó éjt lányok!!!! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Citrin, vaaarj, mi ez a 3 ujj technika????!! Ha osszeteszem az ujjam ma este es hittel azt mondom, hogy holnap ahova megyek oda fel fognak venni, akkor folvesznek??

Csalad ugyben egyutt erzek Veled. Detto. Nekem is nagyim az aki inkabb az anyukam, mint a sajat anyam. A tobbi nagyszulom mar nem el, Apos nincs, Anyos meg...idijjjjooooota, a rosszabbik fajtabol.
Vendég
 


Citrin,én tudom, hogy jobb a helyzetem,mint az átlagnak, de azért a jóból is megárt a sok,meg reggel nyűgös voltam:-D nincs ám bajom velük,csak néha "túl kedvesek":-D Sajnálom,h nálatok ilyen zavaros a rendszer:-(.
Lanyus:néha én is ezt érzem,de én úgy gondolom, ez a félelemből adódik, h mi van ha nem sikerül. Én is ezért félek minden mensi jeltől,mert annyira izgulok,hogy nem tarthatom hamarosan a karomban a kisbabám. Meg főleg azon is aggódom,hogy semmi extrát nem érzek, amitől arra következtetek, hogy már itt lenne velünk:-( De nem szabad feladnunk ám. Kitartás! De ha csak jövőre szeretnétek,akkos sincs ám baj.
Amúgy lehet,hogy azért érzed(érezzük)ezt, mert megijedtünk,hogy mi van ha mégis jön hamarosan;-) Remélem érthető vagyok:-D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bogárka!2év? Nagyon sajnálom:-( Nem semmi ki artásod van,én már összeomlottam volna:-(

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bogarka: igen, képzeld el az egész történetet elejétől végéig, hogy ott fogsz dolgozni, stb. stb. Higgy benne, amit elképzelsz......sikerülni fog. :D
Vendég
 


Bejni: "jó" amit írtál a végén baba ügyben, azért mégiscsak felfordítja az egész életedet, de megéri. :arrow: ezért a félelem...
Vendég
 


Szijasztok!

Bogarka, tényleg működik a cuccos, csak nehéz benne hinni... ezért érdemes úgy kezdeni, hogy fogsz egy füzetet, és minden este vagy reggel, leírod bele, mit szeretnél... szépen lassan, és egy idő után azt fogod észrevenni, hogy jobbra fordulnak a dolgok :)

Amúgy vasárnapra nem várom, de valami egyébként sem volt ok ebben a ciklusban, nagyon fáj a mellem már mensi óta, meg hatalmas mindkettő (csúnya lenne mondjuk, hogy ha csak az egyik nő meg :lol: ), meg ugye a hőm se megy fel, max. lefelé fog :D de nem baj, megjön, aztán majd lesz valami :D én eltökéltem, hogy még ebben az évben kismama leszek, de ebben a hónapban én sem nagyon hittem...

Egcsi, akkor neked keddre nagy drukk!!!!

Bejni, te is vasárnapra nem várod, ugye?

Lanyus, ha ilyen hülyeségeket találsz ki, hogy idén biztosan nem lesz baba, akkor tuti nem is lesz... inkább arra koncentrálj, h lesz... és próbálj meg ne rágörcsölni...

Citrin, hát nem semmi, hogy milyen nálatok a család, áldatlan állapot... :(

Na megyek melózni, mert muszáj... :(

Majd még jövök...

Csip!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Morning :)
Én is itt :) Ht eljött az Én napom is amire vártam több mint 3 hetet :shock: Kicsit fényezzve magam, büszke vagyok és elsemm hiszem, hogy ma megyek és kibírtam :D
Hétvég úgy eltelt, hogy csak na....Olvastam, hogy Bejni semm volt a toppon, na hát Szombaton Én semm...Képzésnek 3 kor lett vége, mire hazamentem ott volt anyós após és párom, és rendezték a lakást...Be semm léptem és ahllom anyós hangját, hát nekem ez itt nem tetszik....Huuu nekem semm kellett több, elkeztem ordítani apával, hogy ő most kivel fog össze költözzni???meg mért az anya mondja meg mi hova kerül...Após vette a lapot és mondta, hogy goo...De anyós még ott ült Én meg szó szerint üvöltöttem, és tetem hangos, mondom hangos a megjegyezséket, szartam le ha besértődik anyós, de ezt egyszer már ügye eljátszóta anyós, mikor költöztünk, hogy Én dolgoztam és mire hazaértem berendezte a lakás, na akkor gondolhatjátok a páromnak, hogy lehortam...hogy ki lakik itt nem ő és ne ö mondja meg...szóval volt remegés, nem alap szinten aztán zokogtam is, hogy mindig megjárom ezt.....Mikor beköltöztünk és hazaértem a meloból és bevolt rendezve minden a konyhától kezdve a szekrényig, azt hittem ez nem lehet, nm igaz, hogy elveszik az örömömet...na mind1....Na meg persze a régi franciág miatt is lebasztam a páromat, hogy oda adta az ágyat a öcsénak(persze, az anya nem úgy kérte el ahogy kellett volna)na ezt is szóvá tettem anyósom elött, hogy nem így kell ezt....szóval Szombat zürös volt mondhati, de mostanra betette a mércét nagyon....Aztán Vasárnap végre befejeztem a lakást, párom szó nélkül oda rakta a bútorokat, ahogy szerettem volna és ő is...aztán rendet raktunk szekrényt vissza pakoltuk....Ennyi...Derékfájás tegnap volt egy picit, de szerintem aztz mert hajolgattam gugoltam görbén üldögéltem :) De ma már semmi, gomrom ég, hányinger van és a bimbó érzékenységről nem beszélve :)
Szóval jól vagyunk :)
csip-csip18
 
 


Csipp, itt a hetfo!!!!! :D :D :D :D Ugy varom, hogy gyere a hirekkel!!

Anyos meg porhanyos! Az klassz dolog ha segiteni akar csak kerdezzen meg Teged is, ne csak a fiat! Vagy kapja be a bal bokad!

Jeanner, ezt ki fogom probalni. 11 honapja ram jar a rud, ideje volna ha kicsit valtozna az eletem pozitiv iranyba. Ha jol sejtem Neked is van ez ugyben pozitiv tapasztalat.:) :D :D
Vasarnpara nem varod es fura ez a ciklusod...haaat...Nekem is fura ez a ciklus csak en meg 12 nap mulvara nem varom. Nalam meg az a gond, hogy szerintem eletemben eloszor nem volt pe-m. Remelem csak a testem valtozik es volt. Most hot sem mertem es nem is lh teszteltem de nem erzem a pe jelet. Allandoan pattanasok is jonnek ki ram de most meg ez sem. :? :shock: A cickoid a magas osztrogen hormon miatt nagyok.
Vendég
 


Hahó!

Csiiiiiiiiiiiiiiiip:D:D:D:D Azonnal írni! Este hétkor itt fogok ülni, és várok:D Meg a héten megejthetnénk egy randit, mert keresztelő lesz vasárnap, és ki kell csinosítani a kacsóm:D
Amúgy jaja, elég szar hétvégém volt, és én anyósom is ilyen minden lében kanál..persze tudom, hogy csak kedvességből csinálja, de utálom, amikor úgy intézkedik, hogy én nem tudok róla...az a baj, hogy sajnos férjpofa is hajlamos most már ilyenekre......jól össze is vesztem vele a hétvégén, hogy ne akarja már kitalálni, hogy mi jó nekem..illetve akarja, de akkor tényleg olyat találjon ki, amit én szeretnék, és ne olyat amit ő szeretne, és ráfogja, hogy ez nekem is jó lesz....szal értitek

jeanner: bizony én is vasárnapra nem várom....és nekem is ez egy furcsa ciklus, de szerintem csak azért veszek észre minden szart, mert most mindenre nagyon dafigyelek...
Hőt én nem mérek, illetve csak nagyon össze-vissza, szóval azt még egyenlőre nem veszem figyelembe...:D De majd ha már nem leszek lusta minden reggel ugyanakkor felkelni, akkor én is méregetem..


Megírtam a zh-t..hát jó nagy szar lett...olyanokat kérdezett, hogy az borzasztó...a legapróbb részletszabályokra ment rá...a lényeg meg kurvára kimaradt..de nem vagyok hajlandó felhúzni magam..leszarom, ez van...ha most hisztizek sem lesz jobb..
Ja, meg lányok. El akarok menni edzeni, de kicsit bizonytalan vagyok, mert elég drága a bérlet, és ha esetleg kiderül, hogy ketten vagyok, akkor mit lehet csinálni? Mondjuk úgyis csak futópadozni, meg felülésezni szoktam..max a felülést kihagyom...de szerintetek?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?