Sziasztok!
Strapás ez a hétvége, de valahogy mégis most úgy alakult, hogy a pasik kint füvet nyírnak a kertben, én meg egyedül a házban. Gondoltam rátok nézek.
Vayacon - ablakpucolás, függönymosás, ruhásszekrények átpakolása még nekem sincs meg
Az utolsó menne egyedül is, de az első kettőhöz apa kell...még elő sem mertem hozni neki.
Szülés után egyből elkérem, ha esetleg nem adnák maguktól - de szerintem adják - Adélkát, és akkor ott rögtön szopi próba, aztán el sem engedem. Na jó, csak egy kicsit, amíg rendbe rakják
Dorka - a rövid pulcsikat meghosszabbíthatod, hogy alá veszed a bandázst. Akkor tök úgy néz ki, mint egy normál derékvédő, vagány is, farmeros szerkóhoz szerintem jól néz ki. Én terhesség előtt is hordtam, és most is fogom. Én most vagy 2 évig nem veszek magamnak ruhát, hordom ami van. Feltéve, ha a régi gatyeszokba beleférek
Hú, és remélem a tavalyi csizmám jó lesz rám a lábnövekedés miatt
Gratula a 3 évhez és a 37. héthez!!!
Lucuzs - kölcsönadott cuccokkal nekem is az a tapasztalat, hogy úgy kell visszavadászni őket
Vidám mesék - én is, és Ati is nagyon imádta, de már egy jó ideje standard-re van téve
Ezekhez a hagymás történetekhez én mindig végtelenül lusta voltam
"Nyugodt" gátmasszázs nálunk - ha Ati alszik vagy legalább másik szinten van. Ha Ő nem, akkor apa töri rám az ajtót, szóval be kell zárnom. Ha zárva, akkor meg beordít, kérdez valamit, válaszolgassak - szóval így társalgunk. Ettől kivagyok egy kicsit, hogy nincs öt percem!!!!
Anyagi gondok - hát nem könnyű, nagyon gáz, de lehetne rosszabb is. Pl szegény vörösiszappal elöntöttek még sz.rabb helyzetben vannak. Se pénz, se semmi, de még csak egy cserebugyi sem.
Sokat gondolok rájuk, hogy biztos ott is van várandós kismama, aki hasonló cipőben jár mint mi. Várja a picit, készíti a gyerekszobát, rakosgatja és mossa a ruhácskákat, aztán egyszercsak volt, nincs......
Rabbe - az én szopipárnám is cippzáras. Hát amikor alszom vele, és szét van cippzárazva, mindig igazgatni kell, hogy hol legyen a cippzár. Aztán meg párszor rátettem annó Atit, hogy össze volt cippzárazva, és valahogy egyszer féloldalast becsúszott. Na, azóta se. Szóval annyira ne bánd. A pólyát mikor, mire lehet használni?
Mazsolás kalácsot sütő pasi???? Klónozzuk!!!!
Eclipse - szép poci
Henne - gratula a sirály védéshez!!!
Várjuk a szoba képeket!!
Aranyoska - gratula a barátnődnek!!! Ja, és még nincs vége a hétnek, osztódás még simán beleférhet
Tatjana - kellemes pár napot anyudéknál!!!
Szia Csutak!! Üdv itt!! Hogy Te milyen precíz vagy. Én nem számolok
Amidalaah - szerintem hibás az a libero, én is találkoztam már ilyennel. De szerintem tök fehéren is jó. Sőt, ha olcsóbb lenne, simán le tudnék mondani a mintáról is
Amikor annó vizesedtem, nekem ha pl sokat ültem, a lábam dagadt be. Már most is 1x, 2x előfordult. Nem olyan nagyon, csak mikor felveszem a papucsom érzem, hogy passzentosabb lett.... A kéz dologhoz nem tudok sajna hozzászólni.
Navared - foggalmam sincs a számolásról, és múltkor sem számoltam, és most sem. Időnként mozogjon Adélka, jelezze, hogy minden ok, aztán pihenjen.
Már most teljesítményt várunk el tőlük, pedig még meg sem születtek. Aztán majd 4-5 évesen angolóra, úszás, stb
Rólunk:
Szombaton nyitáskor már Corában voltunk, aztán fél házat felnyaltuk, Motorozni voltam Atival, apa garázst pakolt, rendbe tettük a teraszainkat, este elmentünk az IKEÁ-ba. Ma bútorszerelés - Ati kapott még egy polcos elemet, főzés, takarítás - II. felvonás, mosás - tényleg, szerintem lejárt a gép, és ki kell teregetnem, és persze egy újabb adagot berakni. Összedobok még egy csokis - banános muffint, aztán szerintem mára bezárt a bazár. Én is rosszul aludtam az éjjel, és ötkor volt az ébresztő.
További szép hétvégét!!!!